Miks te, armsad kommenteerijad, pidevalt teema-algatajaid sõimate?? Kunagi 10 a tagasi hoiatas mu vennatütar, et ära sinna foorumitesse mine, seal käivad sellised imelikud ja tigedad inimesed. Olen ikka 1-2 korda aastas siit läbi põiganud. Ja alati sõimata saanud! Tahaksin ka seekord teemaalgatajat kaitsta. Kuidas te võite süüdistada, kui et täpselt inimese olusid ei tea? Kutsikaid kasvatab ta vb seepärast, et oma haiguse ravimiseks raha teenida.( Kas te üldse teate, kui kallid on rohud ja kui hädas on puudega inimesed?? ) Kutsikatega pole ju vaja igapäevaselt metsas joosta; neid saab pidada 2 kuud toas või verandal, siis aga lähevad müüki. Ja keegi mainis poega. Ma arvan, et tema pojal on oma elu ja ta ei saa töö tõttu suure koeraga tegeleda. Selline koer vajab ju min 2 korda päevas käimist, jooksmist, trenni jne. Olgem ikka teiste vastu viisakamad ja ärgem loopigem süüdistusi, kui asjast täpsemalt ei tea... Teemaalgatajale soovin edu ja soovitan panna kuulutus ka Facebooki Koerasõprade gruppi, seal on selliseid tihtilugu.