Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kassipoega
 
HF 30. november 2020, kl 16.07
Pakuksin head ja hoolivat kodu kuni pooleaastasele kassipojale - eelistatud on siiamilaadne, cappuccino, beež või punane tüdruk. Suure hooviga elukoht Tallinnas.
Lexon88 03. detsember 2020, kl 23.25
Tere, millised ravitoidud Ravitoidud koerale ja kassile https://miki24.ee/ kõige paremini. Ma tahan lihtsalt koera. Ma pole kunagi varem koera omanud. Elan väikeses korteris. Ja üldse, kas seda tasub teha? Sõpradel on kodus koer, see on tore.
 
HF 13. detsember 2020, kl 18.09
Tõstan teemat:

Kas kellelgi on ära anda/müüa mõistliku hinna eest kuni pooleaastast kassipoega - eelistatud on siiamilaadne, cappuccino, beež või punane lühikarvaline tüdruk. Aga võimalikud ka muud variandid. Siiski, mida pisem, seda parem, kodus on "kasuemaks" väga sõbralik u 4-aastane emakass (võetud varjupaigast). Elame Tallinnas, meil on suur hoov, kassid saavad õues käia.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!