Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Koer ründab teisi koeri
 
Lilleke 10. detsember 2020, kl 22.37
Tere,

Adopteerisin nädal tagasi koertevarjupaigast koera, muidugi teadmisega, et kuna tegu on raske saatusega koeraga, siis võib tema käitumises ja iseloomus esineda eripärasid.

Koer on väga inimsõbralik ning käitub ka kodustes tingimustes väga hästi ja kuulab sõna ning on näha, et ta on saanud koduse treeningu.

Õues käitub ka hästi, ei tiri ning kuulab sõna. Ta on rohkem huvitatud inimestest ja enda ümbrusest, kuid täheldasin, et ta väga ei hooli teistest koertest ning ei hakka ka väga tõmbama rihmast, kui teisi koeri eemal näeb. Probleemiks on see, et kui teda lasta teiste koerte juurde nuuskima, siis ta korraks rahulikult nuusutab, tõmbab kõrvad taha ja siis 2 sekundi jooksul läheb teisele kallale. Pole vahet kas tegu on emase või isase koeraga. Olen käinud kohalikus koerapargis aia vahelt proovimas, kuidas ta reageerib teiste koertega. ( Et keegi viga ei saaks) Ja muster on tal sama. Kas selles osas oleks võimalik temaga tööd teha, et ta äkki kõigile teistele koertele kallale ei läheks?

Vanus on tal viis aastat, emane ja tõult on ta ameerika akita.
eid_1534ee99c0384d 23. detsember 2020, kl 23.19
võtke ühendust mõne kogenuma koertetreeneriga. Seni võiks kaaluda ka suukorvi kasutamist, samas nädal aega uues kodus kohanemist on väga lühike aeg, võib- olla ei peaks selle koerasuhtlusega kiirustama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!