Lemmikloom
Otsin neljajalgset sõpra
marina23 26. detsember 2020, kl 18.27 |
noo 27. detsember 2020, kl 10.32 |
marina23 27. detsember 2020, kl 14.01 |
Konsulteerisin ka veterinaariga, tema arvamus oli see, et enamusel varjupaiga loomadel on psüühika rikutud, ja seega peaks uus omanik olema noor inimene. Mina olen aga ise penskar, kes äkki ei tule toime.
Nii olen pärast oma kalli neljajalgse surma juba pool aastat arutlenud, kuidas oleks õigem. Võibolla on kuskil loomake, kes on peremehe kaotanud või osutunud muidu liigseks. Nii saaksime ehk kaks õnnetut kokku.
Nii olen pärast oma kalli neljajalgse surma juba pool aastat arutlenud, kuidas oleks õigem. Võibolla on kuskil loomake, kes on peremehe kaotanud või osutunud muidu liigseks. Nii saaksime ehk kaks õnnetut kokku.
eid_1534ee99c0384d 30. detsember 2020, kl 06.13 | Registreerus: 4 aastat tagasi Postitusi: 30 |
Varjupaiga loomadele tuleb konkreetselt läheneda, seal on ka neid kodukoeri, kes olnud nt. vanainimese koerad ja omaniku kaotanud. Loomulikult teise ringi koerte puhul kunagi täpselt ei tea, millised on koera kasvatus ja harjumused jne. Võib-olla on hea lahendus esialgu hoiukodu pakkuda.
marina23 30. detsember 2020, kl 19.18 |
eid_1534ee99c0384d 02. jaanuar 2021, kl 19.04 | Registreerus: 4 aastat tagasi Postitusi: 30 |
Hoiukodu pakutakse loomadele, et neid suurest varjupaigast säästa, eesmärgiga leida päris kodu, seega ideaalsel juhul saab hoiukodust päriskodu, vähem ideaalsel juhul leitakse uus omanik. Loomulikult on parem variant omanikult omanikule, seega tasub ikkagi varjupaikdega kontakti võtta, neile laekub kodu otsivatest koertest kõige rohkem infot. Loomulikult tasub jälgida ka kuulutusteportaale: "Soov", "Kuldne Börs", Okidoki" jms.
Lisa postitus