Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Otsin neljajalgset sõpra
 
marina23 26. detsember 2020, kl 18.27
Soovin pakkuda armastavat ja hoolivat kodu koerakesele, kellest peate mingil tõsisel põhjusel loobuma. Eelistatud valikuks on väiksemat kasvu ja rahuliku loomuga kuni 5 aastased koerad.
marina.maripuu@mail.ee
 
noo 27. detsember 2020, kl 10.32
varjupaigad on ju selliseid hüljatud loomi täis, miks sealsetele asukatele kodu ei taha pakkuda?
 
marina23 27. detsember 2020, kl 14.01
Konsulteerisin ka veterinaariga, tema arvamus oli see, et enamusel varjupaiga loomadel on psüühika rikutud, ja seega peaks uus omanik olema noor inimene. Mina olen aga ise penskar, kes äkki ei tule toime.
Nii olen pärast oma kalli neljajalgse surma juba pool aastat arutlenud, kuidas oleks õigem. Võibolla on kuskil loomake, kes on peremehe kaotanud või osutunud muidu liigseks. Nii saaksime ehk kaks õnnetut kokku.
eid_1534ee99c0384d 30. detsember 2020, kl 06.13
Varjupaiga loomadele tuleb konkreetselt läheneda, seal on ka neid kodukoeri, kes olnud nt. vanainimese koerad ja omaniku kaotanud. Loomulikult teise ringi koerte puhul kunagi täpselt ei tea, millised on koera kasvatus ja harjumused jne. Võib-olla on hea lahendus esialgu hoiukodu pakkuda.
 
marina23 30. detsember 2020, kl 19.18
See oleks ju looma suhtes väga julm tegu, kui pakkuda esialgselt hoiukodu ja viia siis loom jälle varjupaia tagasi, kui ei "sobi". Tegemist on elusolendiga, kes on juba korra kodu kaotanud. Ei, seda ma kindlasti ei tee.
eid_1534ee99c0384d 02. jaanuar 2021, kl 19.04
Hoiukodu pakutakse loomadele, et neid suurest varjupaigast säästa, eesmärgiga leida päris kodu, seega ideaalsel juhul saab hoiukodust päriskodu, vähem ideaalsel juhul leitakse uus omanik. Loomulikult on parem variant omanikult omanikule, seega tasub ikkagi varjupaikdega kontakti võtta, neile laekub kodu otsivatest koertest kõige rohkem infot. Loomulikult tasub jälgida ka kuulutusteportaale: "Soov", "Kuldne Börs", Okidoki" jms.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!