Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Kuiv öö
 
Unine 25. september 2002, kl 12.59
Siin juba pissimisest nii palju juttu, et tahaks teada kui kaua teie koerad suudavad öösel pissimata olla? No ei viitsi nädalavahetusel 6.30 üles tõusta, aga südametunnistus ja hirm vaiba ees käsib.
 
mupsik 25. september 2002, kl 13.24
Meie kutsa saab õhtul 11-12 paiku õue ja siis kannatab kenasti hommikuni välja. Isegi, kui vahel nt enne kümmet hommikul õue ei saa, siis tuppa ta igatahes ei pissi.
 
Ave 25. september 2002, kl 13.26
Mul sama lugu nagu Mupsikul. Aga igaks juhuks panen ka köögi ukse vahelt kinni, sest sinna ta pisikesena pissis ja nüüdki kipub seda vahel lõhna järgi tegema. Kui kööki ei saa, ei tunne ka lõhna ja peab vastu.
 
killu 25. september 2002, kl 13.48
Sügisel ja talvel, kui on halvad ilmad, tuleb kuuest tuppa ja kui on laupäev või pühapäev, siis on rahulikult kümneni toas ja midagi ei juhtu. Mida vanemaks saab, seda tublimaks läheb. Tavaliselt on nii, et kui tal on probleeme, siis ta lihtsalt ise küsib õue, kas õhtul või hommikul. Kõik päevad ei ole ju vennad.
 
erin 25. september 2002, kl 14.22
Minu boksu peab ka vapralt 10, 11 õhtul kuni 9-ni hommikul vastu. Tal vaesekesel on isegi nii juhtunud, et hommikul pool üheksa käib väljas ja õhtul kell kaheksa saab alles teist korda päevas välja - aga ei mingit pissimist tuppa!!
 
SaaraLeena 25. september 2002, kl 14.40
Õhtul käib viimati kell pool üheksa, hommikul poole seitsme ja seitsme vahel. Vahe 10 tundi. Ega ta hommikul nii vara ei tahakski, ma ise pean tööle minema. Puhkepäeviti venibki öine vahe nii tunni või kahe võrra pikemaks. Kui koer ikka ei taha veel minna, ma peale ei käi.
 
maya 25. september 2002, kl 14.49
minu koer käib õhtul miski 7 kuni 9-ni väljas, oleneb sellest kuidas mul aega on, ja tööpäeviti käin kell 6 hommikul, muidu ei jõua lihtsalt tööle, lõnaajal käivad lapsed koeraga väljas ja nädalavahetustel magan nii kaua kui tahan, koer ka magab ega ta enne mind küll ei viitsi üles tulla. Mul koer üle aasta veits, aga varem käisime koeraga ikka vähemalt neli korda päevas väljas, et ta ikka harjuks väljas oma asju ajama.
 
Unine 25. september 2002, kl 14.54
Kuidas koer EI TAHA minna, magab või? Minu oma istub magamistoa ukse taga ja niutsub, minuarust igavusest. Kui üles tõusen, jookseb mööda elamist ringi ja aeleb suurest rõõmust põrandal. No ja siis selle vänderdamise peale peab ikkagi õue minema.
 
SaaraLeena 25. september 2002, kl 16.12
Mul jah koer juba soliidses eas, tahab mõnuga magada. Kui päeval kodus käin ja kedagi parasjagu kodus pole, tuleb koer alati ringutades vastu - kasutas üksiolekut magamiseks.
 
kadri 28. september 2002, kl 20.06
no minu koer kannatab nii kaua, kui vaja. ta on mul selline vaprake.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!