Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
parim loomaarst Tallinnas
 
koer 20. jaanuar 2003, kl 18.57
Parim loomaarst Tallinnas on Andrus Joost Tatarti tänava loomakliinikust. Hästi sõbralik, hooliv ja seniste kogemuste põhjal võin kinnitada ka, et tunneb loomi ja annab head nõu.
Soovitan südamest.
 
kalju 20. jaanuar 2003, kl 21.33
"sitalt väljakukkunud enesereklaam" on selle foorumiteema nimi. Ei ole mõtet ennast kiite kellegi teiste sõnade läbi v siis oma kliinikut kiita kellegi teise inimese sõnade läbi.P
 
saska 21. jaanuar 2003, kl 09.02
kas ta nüüd just parim on (sestTallinnas on palju häid loomatohtreid), aga hästi tore ja sõbralik ja loomadesse südamega suhtuv küll :)
 
Britt 21. jaanuar 2003, kl 09.11
Olen täitsa nõus, Tatari loomakliinikus on kõik väga inimlikud tohtrid ja meie saime oma koerakesele sealt küll kiiret ja professionaalset abi. Ja rahakott ei pidanud puuga seljas kaasas olema, hästi mõistlik hind oli väiksel operatsioonil.
 
domenica 21. jaanuar 2003, kl 09.17
Isegi kui see on reklaam, nagu kalju arvab, siis on see reklaam ju jumala õige jutt. Käinud ise oma kassiga Joosti juures üsna mitu korda ja ausalt öeldes ega kuhugi mujale ei lähe ka enam.
 
L. 21. jaanuar 2003, kl 09.50
Siis on mul vedanud. Käisin oma kutsuga esimest vaktsineerimist tegemas just Joosti juures Tataris.
 
anne 21. jaanuar 2003, kl 16.08
kas sa koer oled käinud läbi KÕIK loomaarstid Tallinnas?sest ainult sellisel juhul saab öelda,et just tema on parim ja teised on kehvemad.teinekord ole reklaami sõnastamisel korrektsem.siinjuures ei sea ma antud arsti headust sugugi mitte kahtluse alla.
 
m. 21. jaanuar 2003, kl 18.08
Tatari tn.kliinikus oma kilpkonnaga käies selgus,et ma ise olen palju targem,kui kõik need arstid seal,kes mu konna ümbes sehkendasid.Võib-olla oli see Joost ka nende seas,ei tea.Isegi soo määrasid valesti-pakkusid,et emane,aga tegelikult isane.Vitamiinid määrasid ka valed-mul maismaakilpkonn,nemad aga määrasid veekilpkonna omad.Pähh!Lõpuks leidsin hea arsti,kes ikka teab,mis räägib.Ja tema tegutseb Tartu mnt.-l.
 
Anni 22. jaanuar 2003, kl 17.10
Olen töökaaslase käest kuulnud ka, et Joost on hea arst. Töökaaslane valis Joosti oma koera ihuarstiks. Ise käin Västrikus ja mulle meeldib Valdeko Paavo. Ka sõbralik ja hooliv arst. Aga loomaarstid võivad looma soo öelda teile valesti isegi siis, kui tegemist on koeraga.
Mulle on kahe erineva koera puhul Västriku loomaarst (mitte Paavo) öelnud, et isane, kuigi mõlemad koerad olid emased. Kusjuures ütlesid sellepeale, et ma näitasin mingeid imelikke mügarikke kõhu all ja siis öeldi teadjanäoga, et esimesel koeral on munad alla langemata (mh, emasel koeral ja munad?), mille peale ma küsisin, et kus need munad siis on, kui emane kutsikas (tegelikult olid lümfisõlmed tursunud); teise puhul oli tegemist tegelikult nabasongaga ja arst ütles, et isastel ikka vahel on, mille peale ma pidin jälle ütlema, et meil nagu koerapreili. Esimese koeraga käisin umbes 10 aastat tagasi, teisega, kes on esimese tütar, käisin vähem kui aasta tagasi. Nii, et isegi proffidel juhtub.
 
carmencita 23. jaanuar 2003, kl 09.58
mõrtsukarst töötab MAXI loomakliinikus, pärnu mnt-l. nime ei tea.
ei kritiseeri kõiki sealseid arst, vaid toda ühte. eluks ajaks õudne mälestus.
täpsem info "halb kogemus" pealkiri "sadistist loomaarst". vana lugu...tean. aga süda valutab siiani.
 
Anni 23. jaanuar 2003, kl 22.24
Ühes Linnalehes tükk aega tagasi oli ka mingist loomakliinikust juttu, kus lemmikud peale arstiga kokkupuutumist ära kärvasid.
 
Ossu 13. detsember 2011, kl 21.27
kas abistab ka hamstreid?
Oleks suur soov minna loomaarsti juurde kes tunneb hamstreid.Kas keegi soovitab?
Ossu!
 
appi 13. detsember 2011, kl 23.14
kuidas seal maxis nüüd lood on? kas on kellegi kogemusi, jagage palun.
 
Hamsa 14. detsember 2011, kl 23.03
Ossu, uuri Viimsi Lomakliinikust!
 
Kassifänn 15. detsember 2011, kl 12.38
URSULA MESIKÄPP:)
 
ehh 15. detsember 2011, kl 13.31
parim loomaarst ei tööta loomakliinikus?
 
kk 15. detsember 2011, kl 14.00
Andrus Joost on TOESTI PARIMATEST PARIM!!!
 
Aa 15. detsember 2011, kl 14.19
ehh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> parim loomaarst ei tööta loomakliinikus?

kus siis?
 
ehh 16. detsember 2011, kl 20.20
loomaaias
 
Indiid 16. detsember 2011, kl 21.01
Garri Tralman! Billy kliinikust.
 
mumm 22. detsember 2011, kl 18.51
Kas keegi oskab soovitada head kilpkonna loomaarsti Tallinnas?
 
Mures Klient 13. märts 2018, kl 11.19
Tundub tõesti, et teema algataja ei ole ise klient seal olnud. Kuigi teema on aastast 2003 ja viimane vastus aastast 2011, proovisin ma siiski järgi selle kliinikumi. Kahjuks pidin ma pettuma selles "parimas loomaarstis Tallinnas".

Mu kass kisti puurist kahe käega jõuliselt välja, kass hoidis tagakäppadega kinni puurist ja ma kõrvalt ütlesin et ta ära lõpetaks, et ma saan ta ise välja võtta rahulikult, millest ei tehtud väljagi, siis ütlesin veel, et puuri saab poole pealt lahti teha aga ta kiskus ikka jõuga edasi mu 13 aastast kassi...

Kui kassi oli välja rebinud sealt puurist siis ütles, et neid vanu puure ei ole mõtet pooleks lahti võtta, et need lülid mille taha üks pool kinnitub võivad katki minna... Ausalt, mul on täiesti suva kas see puur läheb katki või mitte, ma saan alati uue puuri osta, aga et seda tuua vabanduseks miks peaks kassi nii kohtlema, on jabur minu jaoks.

Ka pärast puurist välja saamist, koheldi mu kassi väga robustselt. Hoiti jõuga kinni ja ei mingit hoolivust ega kaastunnet loomade suhtes ei olnud näha. Ma võib-olla mõistaks veidikene sellist käitumist kui tegemist oleks mingi välikassiga kes küünistab, hammustab ja on taltsutamatu aga minu kass on sellele täielik vastand.

Tulemuseks oli väga traumeeritud kass. Koju jõudes ei tundnud ma oma kassi äragi. Ta on muidu väga sõbralik kass, kes ei tee kellelegi kunagi haiget, pigem kardab ise ja jookseb ära kui midagi muud teeks. Ta tahab muidu väga omade inimeste seltsi aga pärast seda olukorda hoidis ta omaette kuhugi nurka ega tahtnud mingit tegemist kellegagi teha. Paar järgnevat päeva oli ta ka ikka endast väga väljas.

Tulin siia tagasi, et hoiatada teisi inimesi, kes võivad siia sattuda ja teevad oma otsuse selle teema põhjal. Andrus Joosti mina ei soovita minna kui te ei taha oma looma traumeerida. Ja ilmselgelt tundub, et midagi väga kahtlast toimub siin foorumis, kui osad lugeda osasid postitusi nagu "kk" kirjutab et "Andrus Joost on TOESTI PARIMATEST PARIM!!!". Ei tea kas ta siis ise juba aastast 2003 käib enesele sellist võltsreklaami tegemas. Soovitaks oma praksise kvaliteeti tõsta ennem kui siin käia ennast üles upitamas.

Kahjuks ei oska ma Tallinnas midagi muud soovitada, kuna pole kuskil mujal käinud. Ainult Tartus oskan soovitada Eesti Maaülikooli Loomakliinik ja Farmax. Kassi puurist välja saamiseks kasutavad nad sellist huvitavat tehnikat: Teevad puuri ukse lahti ja lasevad kassil ise välja tulla uudistama... kassid on päris uudishimulikud ja tulevad väiksest puurist hea meelega ise välja, sest neile ei meeldi see puur niikuinii.
 
nõus eelmisega 15. märts 2018, kl 14.23
joost pole sugugi parim.
tegi mingi antibiotsisüsti vms mu kassipojale, hiljem teisest kliinikust öeldi, et nii noorele kassile seda preparaati ei tohiks üldse süstida veel. süstikohast tuli karv maha ja jäi kiilas laik kogu eluks.
süst ise ei aidanud midagi, tehti ilmaasjata, oli valediagnoos hoopis.
ise veel ütles, et see on väga valus süst, kass karjus veel valust pool päeva hiljem.
ideaalset arsti pole olemas, juhtub ka parimatel halbu päevi sisse, aga joosti juurde ma enam ei läheks.
 
mari 22. september 2020, kl 14.54
Halb kogemus: Einar Muoni (töötab erinevates kliinikutes)

Jättis hea ja hooltiseva mulje. Andis aga kassile koertele mõeldud ravimit, mille annus 3x kangem ning "unustas" mainida, et doseerimine erinev (paki peal käsitsi kirjutatud vale juhend). Selle tulemusel kassil tugev mürgistus ning neerunäitajad paigast ära ning mitu päeva tilguti all. Kass kogu väntsutamisest stressis ning eelarve ka 280 euro võrra kergem.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!