Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
suguvõimetu
 
kiisu 22. veebruar 2005, kl 08.38
ükskõik mis kassi probleemi lahatakse,siis ainuke soovitus(kastreerida).kas tõesti on kõik selle pooldajad? tundub et kõigil kassid lõigatud.Minu vanematel oli ka kaks kassi ja juhtus (nn.äpardusi)aga keegi too aeg s.o 10 a. tagasi ei jooksnud oppi tegema.
Loom on ikka selliseks loodud nagu ta on(koos oma vigadega).
 
kati 22. veebruar 2005, kl 09.00
tead see on juba nii igav ja vana teema ja kõigil on oma seisukohad, nii et pole mõtet seda siin ikka ja jälle uuesti lahkama hakata.....loe vanemaid teemasid-----> palju erinevaid mõtteid
 
S. 22. veebruar 2005, kl 09.10
kiisu
mitte ükskõik, mis probleemi lahendus, vaid jooksuaja probleemi lahendus. korteris ei anna eriti pidada loomi, kes sul kõik kohad täis lasevad või siis 24h aastaringselt möirgavad.

peale selle on väga vastutustundetu lasta tulla nn äpardusi. kui ei taha tervet opi teha, võib lasta vaid muna/seemnejuhad läbi lõigata. siis ei tule poegi, aga jooksuajad kestavad edasi. selline variant tuleks kõne alla nö maakasside puhul.

kiisu, tunnista üles, et selle teema püstitasid provokatsiooni pärast.
 
libahunt 22. veebruar 2005, kl 10.22
kas sa ise kavatsed kõik need lapsed ilmale tuua mis jumal annab või kasutad vahendeid ja sünnitad ainult planeeritud lapsi?või oled ka loodud selliseks nagu loodud oled ja toodad lõputult niikaua kui tervis lubab ja jumal annab???
 
pillekene 22. veebruar 2005, kl 11.13
Mina POOLDAN steriliseerimist !!!!
Kui oleks raha ja aega,laseksin kõik kassid-koerad steriliseerida .Kellele neid kodutuid loomapoegi vaja on ???
 
... 22. veebruar 2005, kl 11.18
to pillekene

a siis sureks ju kasside-koerte sugu siit maamuna pealt üldse ära :)))
 
hell 22. veebruar 2005, kl 15.12
arvan ka, et õues käivate kasside kastreerimata/steriliseerimata jätmine on vastutustundetu. hea küll, tahtsime just opereerida, aga üks pesakond kogemata juhtus...täiesti mõistatav. aga meelega lasta kassidel paljuneda ja võimalik, et kodutuid kiisusid juurde toota...:(
 
Lutz 22. veebruar 2005, kl 18.43
Kiisu! 10 aastat tagasi alles hakkasid meil era-loomakliinikud tekkima. Enamus loomakliinikuid ja loomaarste olid ju orienteeritud suurte loomade ravimisele. Samuti ei olnud saada kasside nn. antibeebi tablette. Olin ise püsti hädas emase kassiga. Seega polnudki kuhugi joosta, et operatsiooni teha. Isakasse veel steriliseeriti, aga emaseid ...
 
r555 22. veebruar 2005, kl 20.18
arvan et steriliseerimine on lubatud kastreerimine lubamatu
 
Sugupull 03. jaanuar 2022, kl 17.20
Jess lõpuks ometi läbimurre potensi probleemidele magnet kettaga kaela ja kui laes ventilaator siis magnet ventilaatori tiiva alla voodis pikali mängid vilepilli ja kaaslane on 7-ndas taevas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!