Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
mida teha tuppa kuseva kassiga
 
kats 21. oktoober 2005, kl 13.19
krt küll, juba tundus et asi on hakanud paremuse poole minema, kuid täna leidsin vannitoast pesu masinasse pannes et kassiraisk oli öösel pesude peal kusel käinud. Alles meil oli suur pahandus kui kass kuu aja jooksul suutis täis lasta kaks voodit, uued diivanid, mitu korda meie riided, pesemist ootavad mustad riided, triikimist ootava puhta pesu, pessa pandud alusteki, diivanipadjad, lillepoti mitu korda. käisime arstil, avastati väike põiepõletik, sai antibiootikume, kõik sai korda, ja nüüd siis jälle. eelmisel nädalal avastasin magamistoast märjad sokid, arvasin et lilli kastes olin vett maha ajanud aga lõhn oli jube kahtlane, ja nüüd siis need pesud- oleks et siis alukad v midagi, et lõhn juures, ei, minu pluusid hoopis. panin sigudiku kööki kinni ja mõtlen nüüd mis siis edasi saab, niimoodi elada ei saa. mees on kassi peale juba maruvihane, siiani olen suutnud jääda rahulikuks aga nüüd on ka minu kops üle maksa aetud.
 
kassiomanik 21. oktoober 2005, kl 13.40
Kass ei oska rääkida. Kusemisega väljendab ta oma rahulolematust/ ebamugavust/ haigust/valu. Vaata üle ka ta liivakast, kui see on must, siis sinna ta ei lähe pissile vaid kuseb just voodisse või kuhu iganes. Kas sul on isane kass? Ta võib ka oma territooriumit märgistada- jooksuaeg. Samuti on nad tundlikud loomad ja kui su mees teda ei salli, siis tunneb loom seda ja teeb tasa, nagu oskab. Kontrolli veelkord põiepõletikku arsti juures- äkki on krooniline.
Sama mure all kunagi kannatanud kassiomanik, nüüd õnneks ok meil.
 
k 21. oktoober 2005, kl 13.41
jah, ja kui kass seal köögis nüüd kinni on, siis ta vihastab ja solvub ning pärast kuseb juba meelega kõik täis. see sihuke surnud ring. tean omast käest, mida rohkem kassi üritan karistada põrandale kusemise eest, seda rohkem ta ka kuseb. ajab vihale küll, nõus sinuga.
 
MP 21. oktoober 2005, kl 13.45
Vanarahvas ütles selle peale, et on tulemas suur pahandus perre. Ja õige ta on. Mul sama lugu suvel, käis voodisse kass kusel. Olin ikka väga hädas, ainult pesin tekke ja linu. Nüüd on pahandus käes ja kass käitub korralikult.
 
R 21. oktoober 2005, kl 13.47
Kui vana kiisu on?
 
kats 21. oktoober 2005, kl 14.05
kass on isane, kastreeritud, kohe kohe saab aastaseks. kast on puhas. mees nunnutab ja silitab teist nii et vähe pole, aga kui ma talle sellest kusemisest räägin siis saab ta jälle maruvihaseks. kööki kinnipanek on ainus lahendus, see on väike pind ja pahandust ta seal teha ei saa. üks mõte on mul see, et ta maksab kätte selle eest et me teda magamistuppa ei lase, kuna me tahame, et üks tuba oleks kassivaba. öösel ja päeval on uks kinni. paar korda kui uks on lahti jäänud, on ta sinna salaja sisse hiilinud ja kas voodisse v mujale pissinud. täna öösel ta kränus magamistoa ukse taga ja hommikul oli siis tulemuseks see mis mind siia kirjutama ajendas.
 
kats 21. oktoober 2005, kl 14.07
MP äkki viitsid seletada mis pahandus sind tabas, mul hetkel nii palju asju ees ootamas, nüüd hakkasin kartma.
 
:) 21. oktoober 2005, kl 14.11
Võta talle seltsiline..teine kass:)
 
MP 21. oktoober 2005, kl 14.26
Kass hakkas käima poja ja minu voodisse. Poisiga tulidki pahandused. Minu voodisse ta enam ei tee ja poisi tuppa ta ei saa, ust hoiame kinni. Pahandusest ma rääkida ei tahaks, see väga isiklik ja vastik asi. Samas tütre tuppa ta ei teinud midagi, kuigi seal ju kah voodi olemas.
 
!!! 21. oktoober 2005, kl 14.40
oled väga hea inimene,selliste seatempude peale mina oleksin ta küll oma pere seebilt ja leivalt maha võtnud.Teise kassi võtmisest rääkimata,nagu :) soovitas.Õudne elada pidevas kassikuse haisus.Ja su mees on ka väga kannatlik.
 
lollidele naistele 21. oktoober 2005, kl 14.41
Võtke jah veel 10 kassi koju, siis ärge imestage, et haisukotid olete. Ise te ei saa aru, aga teised eemalduvad teist.

Kass on nii põikpäine loom, et kirjutagu üks inimene ka tõtt, kuidas tema kass kuses tuppa ja kuidas ta sellest kusemisest lahti sai. Igaüks võib siia kirjutada aga kassi kusemisest te lahti ei saa. Kuhu harjund sinna jätkab, kui aga saab.

Minu kass kuses isegi kasvuhoone kastmisvette õues, pika joaga....
Sellepärast ma ei vea oma elamisse kasse, sest tänapäeva kassid on täiesti ebanormaalsed.
 
hell 21. oktoober 2005, kl 15.05
vanasi oli ikka rohi rohelisem ja kassid ei kusenud...
 
juba 21. oktoober 2005, kl 15.12
Juba sellepärast ei kusenud kassid tuppa, et inimesed ei pidanud kassi eluruumides, kass elatas end ikka hiirepüügiga.

Kes siis nii nunnutas ja kusetas kasse eluruumides. Oma viga kui linna korteris tahate maa elu luua.
 
epp 21. oktoober 2005, kl 16.16
arvata võib,et pahandus tulemas,kui kass tuppa kuseb,selle ära arvamiseks küll geenius ei pea olema.
 
kats 21. oktoober 2005, kl 16.26
ja nüüd see pissirott põõnab diivanil keras, ja on maailma kõige armsam ja paim kiisuke.
 
kassimoor 21. oktoober 2005, kl 16.34
Ilmselt te ei tegele temaga piisavalt. ainult siis kui üks või teine tahab mängida, muul ajal astute tast üle. kass tunneb, et kui te korrag kosus olete, siis on tema kõrvale lükatud, temale aega ja tähelepanu ei pühendata.
 
Kratt 21. oktoober 2005, kl 17.06
Minu noorem kass kuseb ka nurka kui tuju tuleb. Ega selles keegi aidata saagi. See aga loll jutt, kassimoor. Ega siis oma elu ei saa kõrvale lükata ja kogu aeg kassiga tegeleda, ega ta laps pole. Olen oma kassidega mõlemiga ühepalju tegelenud, miks siis üks kuseb teine mitte?
Meil on see konkreetne märgistamine, "oma lõhna" levitamine. Pean oma armsakest lihtsalt lohakaks kassinoorukiks, kel pahad kombed juures. Kuigi talle kõik mugavused võimaldatud, saab süüa head ja paremat, liivakast on puhas, pai saab siis kui tahab (kunagi ei lükka keegi teda eemale), magab voodis kaisus, ja õue peale jalutama saab minna kui tahtmist. Aga ikka pole rahul. öösiti siis otsib koha kas kausis, korvis, kuigi enamasti seal kus vanem kass armastab magada ja haisutab täis. Kui nii jätkab, saab tast varti õuekass, muud võimalust ma ei näe.
Aga teemaalgatajale niipalju, et olevat mingi spray, (üks loomaarst soovitas). Kuhu seda lasta, sinna kass ei lähe.
 
Kratile 21. oktoober 2005, kl 17.27
Eks see teeb muidugi hinge täis, ku kass igal poole kuseb, aga kas ma sain õigesti aru, et sa tahad oma kassi tänavale visata? Tsiteerin sinu sõnu: "Kui nii jätkab, saab tast varti õuekass, muud võimalust ma ei näe."

Kui lugu nii tõsine, siis nende toredate hetkede eest, mis teil koos on olnud, võiks kassile küll nii palju armu heita, et lasete ta magama panna. Visata ta tänavale, pervertidest jõmpsikatele surnuks piinamiseks - kas see pole siiski liiga suur karistus diivanile pissimise eest?
 
:P 21. oktoober 2005, kl 18.07
Kõige tillemad pampersid jalga, eks näis, kas tahab ennast täis teha:P
 
kats (üks teine) 21. oktoober 2005, kl 21.30
keegi nimega Lollidele Naistele soovis siin, et keegi kirjutaks, kellel kass on nurka lasknud ja enam ei lase. Palun väga - kevadel minu juurde kolinud täiskasvnud emane kass kippus sortsutama diivanitele ja urineerima toanurkadesse. Kass sai steriliseeritud suvel, kuu aega hiljem oli lõppenud tilgutamine (märgistamine), aga nurka pissimine jätkus. Vahetasin liiva oluliselt kallima vastu ja hakkasin kasti puhastama vähemalt 2 korda päevas. Nüüd viimased kuud ilma ühegi loiguta, vähehaaval katsetan jälle natuke odavamate liivadega, et leida seda hinna-kvaliteedi suhet, mis sobiks nii minu kassikule kui minu rahakotile.

Teema-algatajale - kui kassidel põiepõletik sama kergesti krooniliseks muutub kui inimestel, siis soovitan küll kiiresti arsti juurde tagasi minna. Vabalt võib jälle uus haigushoog olla. Mina ise olen oma põie-neeru põletikuga aegajalt ikka väga hädas. :S
 
Kratt 21. oktoober 2005, kl 21.54
Oh ei mitte tänavale. Ma ise ju olen ta titena n.ö. kindlast hukust päästnud. Olen hull kassiinimene tegelikult. Ma elan nimelt eramajas ja hoovi peal kuuri all saaks kass elada küll. Päris pakasega muidugi õue ei jäta.
 
Merike 21. oktoober 2005, kl 22.49
Teil kiisud pissivad, aga minu juurde hoiule toodud kass kakab vooditesse, tekkidesse, patjadesse, dressipluusi,lilledesse, mis osaliselt juba väljasurnud:(....Oleme varsti kogu maja pehme mööbli ja kõik riided ära pesnud, midagi ei aita:(
Samas kui ta tahab on maailma armsam sülekass, hommikuti poeb nii sügavale kaissu kui vähegi saab, paisid saab, head süüa saab, kallistusi, süles olla ka saab:( ei tea mis tal viga on?
Ta on kunagi leitud tänava kiisu, kes leiti nii 3 nädalaselt ja ilma karvadeta.Ise arvan et siin tal mingid lapsepõlvetraumad juures on.
 
vuih! 23. oktoober 2005, kl 02.32
minu isane krae pissib kah kättemaksuks selle eest, et ööseks ta kööki kinni paneme. Muidugi unistab ta pehmest sulevoodist, et siis hommikul kell 4.00 alustada balletti: kerge hommikueine-väike mäng-kerge jalutuskäik-kerge eine-väike mäng ning alates kell 8.00, kui mina tööle lähen - sügav magus uni. Eile leidsin köögilaua pealt imeliku kollase loigu. Lähemal uurimisel selgus, et haiseb kahtlaselt tuttavalt ja karistada tõesti mõtet pole. Olen olnud nii vihane, see issanda loomake mu hauda viib ja kuidas sa võtad turjast ja viid kassiinglite sekka, aga kaugel ma hingeliselt sellest enam pole. No tõesti, mina tahan ka elada, mitte lapiga mööda käpajälgi kõmpida ja kahjutegusid üles lugeda. Kiisu passib rõemsalt kõrvalt ja liigutab süütult vurrusid. Vaenlane siuke!
 
Nunnu 27. mai 2017, kl 21.48
Käis läbi mingi sprey ...palun täpsustust, muidu varsti lämbun
 
niisama lugesin natu 27. mai 2017, kl 22.41
kassi liivakasti tuleb tihti puhastada, mina teen seda praktiliselt peale igat käiku, võtan kohe märja pelletisodi ära ja korras.
mul mitu kassi, neil mitu kasti ka. kui peres on mitu kassi, siis on vaja välja panna vähemalt kaks suurt liivakasti. need kinnised kassipeldikmajad on pirtsude kasside jaoks nagu mingid piinamajad ala lauluväljaku ühispeldikud laulupeo ajal neile, kel hea haistmine. mina ka ei läheks sinna iial, pigem kõnniks pampers püksis või laseks niisama mööda sääri alla.
need, kes kasse kodus kuhugi kinni panevad või teevad nö kassivabasid tsoone oma majas, poleks kunagi pidanud kassi võtma. kass käib seal, kus tahab, kass on samasugune korteriomanik nagu sina. kui sulle selline asi ei sobi, võta koer või limpsi peeru..
eid_155224cd05974a 17. juuni 2017, kl 00.11
kassile tuleb jalga panna pampersid, siis on mured lahendatud. Eestis neid veel müügil pole aga USA-s juba saadaval.
 
eidile 17. juuni 2017, kl 22.20
miks sa nii küündimatult irvitad?
laisad ja rumalad omanikud on kasside needus, sest keegi ei taha elada põrgus kus haiseb, kassid seda enam.
kui oled nö vähetoimetulekuga inimene, siis pole sul tegelt võimalusi lemmikloomade pidamiseks. pole tegelikult võimalusi ka sigimiseks, aga see on juba teise foorumi teema
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!