Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
taksikoeraga jalutama
 
hoidja paariks päevaks 18. august 2007, kl 00.20
mure selline, et korteris kus elan, paluti mul võtta kaheks päevaks taksikutsa hoole alla. Olin nõus abi pakkuma. Aga mul pole kunagi koeraga tegemist olnud.
Ma saan selle kutsaga hästi läbi, on sõbralik. Süüa tean millal talle anda, seletati.
Ja millal jalutama minna anti ka nõuandeid. Probleem, aga selles et esiteks ta haukuvat tänaval kasside peale ja ka võõraste inimeste peale. Siin meil haugub ainult enamasti meesterahvaste peale.
Toas tal ka oma pissivajaduste jaoks ühtki kasti pole, käib neid asju väljas ajamas rihma otsas jalutades.
Kuskohta ma temaga seal väljas lähen?
no on vast mure:P
andke palun-palun nõuandeid
 
koeraomanik 18. august 2007, kl 00.42
mitte ei saa aru,miks koerad hauguvad ilma põhjuseta- miks pole kasvatust aga noh see pole vast sinu mure. Oleneb sellest ,kus rajoonis sa elad= kuskil lähedal ikka mõni haljasala on?? Kui sul auto on -pane koer autosse ja sõida metsa kuskile. selge see , et koeral pole liivakasti - see ikka rohkem kasside rida ju.
 
hoidja paariks päevaks 18. august 2007, kl 00.48
pärnu mnt-l elan, Tallinn-Väike peatuse lähedal.
Ma ei tea siin haljasalasid. Autot ei ole, muidu poleks ju jah probleemi.
 
kah koeraomanik 18. august 2007, kl 02.31
koeraomanik, ma olen peaaegu kõike proovinud, et oma koera haukumiskombest lahti saada. see oli tal juba siis kui me ta kutsikana saime. treenerid on nõutud ja mina ahastuses. koer teab, et ta ei tohi haukuda aga hoiab ennast tagasi. kui haukumine ikka tuleb ja talle läheneda, jookseb minema ja natukese aja pärast haugub eemalt edasi. õhtul pimedas pargis käimine möödub selle tähe all, et näitan koerale, et prügikast ja pargipink ei ole ohtlikud. kopsin vastu prügikasti ja istun igale pingile kuni koer vaatab, et ohoo, ei olegi ohtlik.
ja teemaalgatuses mainitud koer on alles kutsikas. kas su koer sai kõik dressuurid juba kutsikana 5+ peale selgeks? aga see selleks

magdaleena haigla juures on mingi pargi moodi koht, aga ma ei tea, kas seal on koertele keelumärgid. trammiga saab sõita kadriorgu (kui koer trammiga sõitmist ei karda), pargis on hea jalutada. russalka taga on koerte rand, aga ära koera seal vette lase, jube solk vesi on. ja junnid korja üles, eks. kõik jalutuskäigud ei pea nii pikad olema, piisab kui on korra päevas pikem jalutamine. tavalise pissitiiru saab teha ka ümber kvartali.
 
glf 18. august 2007, kl 12.26
Tallinn Väike piirkonnas ei ole koeraga kusagil jalutada?? Mingi nali??
Lähed jalutad raudtee ääres, seal enamus käivad. Ma ei tea mul siin kaks taksi ja käime mööda tänavat , mõõda raudtee äärt ja haigla juures tagasi.. Vahet sel kus jalutad.. junnid pead ikka ära korjama. Piirkond sama.. ja minu teada see osa mis on seal Tallinn Väike rongijaama pool on üsna palju jalutamise kohti..
Shnellis on koerteaed, saad ka sinna minna ..
 
h 18. august 2007, kl 12.47
ja soovitan sul koera mitte rihmast lahti lasta va koerteaed.
 
omanik 19. august 2007, kl 00.50
mina ytlen oma koerale käskluse VAIT ja mitte yht haugatust ei tule. Kutsikast peale tuleb kombed selgeks teha. Kõige jubedam on vaatepilt kui mutike jalutab oma koeraga ilma rihmata ja kes lõugab nagu segane igayhe peale- võta siis kinni millal ta rünnakule asub--...
 
vaataja 20. august 2007, kl 17.42
Koerale liivakast tuppa??? Alloooo!!! See pole kass, vaid koer!!!!!Tule taevas appi!
 
Jalutu Peni 28. märts 2020, kl 15.07
https://www.youtube.com/watch?v=KLkznW_YVdQ

Aga teate koerinimesed praegu peate vähemalt kahe meetrist koerarihma kasutama
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!