Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Aidake valida kumb telefon :)
 
ma 18. veebruar 2013, kl 16.14
Esinene variant siis :

https://pood.elion.ee/productInfo/29/mobiiltelefon-samsung-galaxy-s-duos-gt-s7562-%28valge-lafleur%29/GT-S7562CWZSEB

ja teine :

https://pood.elion.ee/productInfo/29/mobiiltelefon-samsung-galaxy-ace-2-gt-i8160-%28valge%29/GT-I8160ZWASEB
 
§ 18. veebruar 2013, kl 16.33
 
mina 05. märts 2013, kl 21.46
sul ilmselt telefon olemas, aga kui pole, siis samsungit üldse ei võtaks. Endal 2 viimast olnud samsungid ja ikka täielik jama on ja vastu ei pea.
 
Mai 06. märts 2013, kl 10.04
Tahtsin ka just uurida, milline Nokia nutitelefon oleks hea kerge ja mugav naisterahvale. Kõik nutitelefonid on reeglina nii suured ja rasked, et seni pole neid osta tahtnud. Nüüd on silma jäänud Nokia 603, mis on kaalult kergem ja ilusa välimusega.
 
Shadow25 06. märts 2013, kl 23.20
Nutitelefoni ostes tuleks esmalt otsustada, millise operatsioonisüsteemiga tahad. Mina soovitan alati Androidi. Edasi vaatad, milliseid nutisid selle süsteemiga saada ja siis teed valiku. Nokia 603-l on surnud operatsioonisüsteem Symbian, mida soovitan igal juhul vältida. Kui tahad, et telefon oleks ikka nutikas, olgu Android või vähemalt Windows Phone 8.

Samsungi nutisid on igas hinnaklassis ja üldiselt nende parimad on maailmas esirinnas.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
Mai 07. märts 2013, kl 14.34
Matan siis Nokia 603 ostumõtte maha.
Eile leidasin veel ühe nn sobiliku kandidaadi, Nokia 311.
 
Shadow25 07. märts 2013, kl 17.30
Nokia 311 operatsioonisüsteem on Series 40, mis ei ole mõeldud nutitelefonidele, on mõeldud nö lolltelefonidele. Kuigi Nokia ise ütleb, et 311 peaks olema nutitelefon, siis tegelikult Series 40 tõttu ei anna ta päris nutitelefoni mõõtu välja. Kui peaksin valima Nokia 311 ja Nokia 603 vahel, siis valiksin ikka 603, sest kuigi Symbian on põhimõtteliselt iganenud ja surnud süsteem, on see ikka mõeldud nutitelefonidele.

Kui soov on kohe kindlasti Nokia nutitelefon osta, siis mina vaataks vaid neid, mis on Windows Phone 8-ga, sest paremat operatsioonisüsteemi nad ei kasuta ja kõik teised ei kõlba kuskile. Samas ma vaatan olukorda enda mätta otsast ja tegelikult sinule võivad kõik asja ära ajada. Lihtsalt minule on raske soovitada midagi, mida mina ei taha.
Kui aga vaataksid Androdiga nutitelefoni, siis selle saaks LG-lt, Samsungilt, HTC-lt, Sonylt ja paljudelt teistelt.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
vuhhh 08. märts 2013, kl 09.42
Mitte iial mitte üht Nokiat, kõrvalt vaadatud, millised käkid need viimastel aastatel on. Ja op süsteemist ainult Android.
 
liiiina 08. märts 2013, kl 14.17
http://www.gsmarena.com/
Sealt saad võrrelda erinevaid mudeleid, vaadata väljalaskeaega, kiirgustaset ja lugeda kasutajate kommentaare...
Op süsteem peaks olema Android 4.0.
 
varsti 12. märts 2013, kl 11.05
Nokia 620
 
aga 12. märts 2013, kl 15.46
Parem anna hinnalimiit ja eesmärk, siis parem soovitusi anda. Kas kasutad lihtsalt helistamiseks, sõnumite saatmiseks või tahad maile lugeda ja FB käia ?
 
Nora 26 15. märts 2013, kl 16.06
okei
To Mai:
Yep, ka mina ei soovita Nokia telosid, eritivnutitelefonid on Nokial täitsa lambist
Algul uskusin, et head ja ss ostsin oma 1. Klassi minevale tütrele Rebeccale selle ja...pasemat telo pole varem näinud
To Ma:
Soovitan Tele2 leheküljelt Sony Xperia Tipo sinist, mul endal see, et väga hea, lahe, ilus. Eriti armps. Aga suht raske saada, nniet kiirusta kui tahad. jõuluajal oli soodustuses :-)
 
lihtsalt.. 15. märts 2013, kl 20.38
huvi pärast küsin, miks 1. klassi mineval lapsel on vaja nutitelefoni? Töötan treenerina, armastavad vanemad vist ei kujuta ette, millist uskumatut jama nende lapsukesed selle vahendusel vaatavad-omandavad.
 
varsti 2 18. märts 2013, kl 08.30
Nokia 520
 
Mai 18. märts 2013, kl 16.56
Tahan telefoni Interneti kasutamiseks ja E-maile lugemiseks. Lisaks peaks telefon olema kaalult kerge ja mõistliku suurusega ekraaniga.
Kuna olen aastaid ainult Nokia telefoni kasutanud, siis mingi muu telefoniga harjumine pidi väga vaevanõudev olema. Seega uuringi ainult Nokia telefone.
 
Shadow25 19. märts 2013, kl 09.01
Mai, Kui sa pole kunagi Series 40-ga või Symbianiga kokku puutunud, siis mis telefoni tootja siin loeb? Samamoodi võõras süsteem nagu muud süsteemid.

See jutt, et kui oled Nokiaga harjunud, siis muu peale üle minna on keeruline, kehtib vaid lolltefonide kohta. Nutitelefonide maailmas see nii ei ole, sest sama süsteemiga telefone võid saada mitmelt erinevalt tootjalt. Nagu juba enne Androidi kohta kirja panin. Nokia teeb ka Windows Phone 8-ga telefone, mida teevad ka mitmed teised tootjad. Seega ei saa ju Nokia sellise telefoni kasutusmugavus teiste tootjate omast märkimisväärselt erineda, sest süsteem sama.
Sama värk arvutitega, nende tootjaid palju, aga enamuses kasutusel Windows, vahel pannakse ka muu operatsioonisüsteem. On küll erinevad tootjad, aga sama süsteemi tõttu on kasutamine sama ju.
Või oletame, et täna ostad Nokia, millel on Series 40 süsteem, homme ostad Nokia, millel Symbian, ülehomme ostad Nokia, millel on Windows Phone 8, ega siis telefoni tootja nimi telefoni kasutamist kergemaks tee, kõik nimetatud süsteemid on erinevad, mistõttu pole vahet, milline tootja neid kasutab, sinu jaoks järgmisele üle minna ikka sama raske. Nimi Nokia ei tee siin midagi kergemaks. Lolltelefonidel pole sama tootja telefonidel nii suuri vahesid, süsteemid suht sarnased.

Ehk nutitelefoni valides on tootja üks viimaseid asju, mida vaadata, mille järgi telefoni valida. Esimese asjana tuleks valida süsteem, mida kasutada tahad ja siis tuleb vaadata, milliseid telefone selle süsteemiga saada on.
Nokia on nutitelefonidega ajas maha jäänud, sellepärast nad pankrotiäärel ongi. Ok, ehk mitte pankrotiäärel, aga siiski väga kehvas seisus.


Mis on kerge kaal?
Mis on mõistliku suurusega ekraan? Sa tahad internetti kasutada ja e-kirju lugeda, mina soovitaks 4-tollist ekraani. Mida väiksem ekraan, seda ebamugavam kasutada.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
Mai 19. märts 2013, kl 09.18
Mul on praegu Nokia C3-01 (see on pool loll-i ja pool nutitelefon), sellel on metallist korpus, seega raske ja kui õues olles kätte võtta, siis ka nii külm, et pigem enam väljas ei räägi kui võimalik. Taskusse mahub see ka vaevu. Aga kasutuse kohapealt on ülimugav.
Aga igatahes tänan kommentaaride eest, sain mõtteainet uue telefoni valimiseks küllaga.
 
Shadow25 19. märts 2013, kl 21.34
C3-01 pole kohe kindlasti kuskilt nuti. Kasutusel lolltelefonidele mõeldud Series 40.
Kui sa ei taha kasutuskogemust(sh. mugavust) muuta, siis seni pakututest sobiks sulle ehk kõige paremini ikka Nokia 311, sest sellel ka Series 40. Samas siiski kui sa tahad wifi-t kasutada, ehk ka 3g-d, netis surfata, ehk ka Skypet kasutada ja normaalset täpitähtedega klaviatuuri, siis võiks osta nii umbes 4-tollise Androidiga telefoni. Aga ise tead, mina vaid soovitan. :) Arvestama pead, et mida väikesem erkaan, seda väiksemad kanupud ekraanil ja seega raskem ka trükkida. Soovitan minna poodi ja erinevaid nutisid näppida. Proovida ka trükkida. Naistel pikad küüned takistuseks. Nuti puhul pead ka arvestama, et pead ehk isegi iga päev akut laadima, oleneb sinu kasutusest.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!