Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Sony Xperia go
 
Kadi 21. märts 2013, kl 19.14
Kas on keegi Sony Xperia go telefoni kasutanud? Kas telefon on usaldusväärne ja hea? Kas olete rahul?
 
Shadow25 21. märts 2013, kl 21.35
Ise ei oma, aga andmeid vaadates mind häirib ainukesena ekraani väiksus ja tema väike resolutsioon. Sinu jaoks ei pruugi see probleem olla, minu jaoks on. Kõik muu paistab olevat ok ja lisaks on ka mingil määral vee- ja tolmukindel, mis iseenesest hea ju.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
Kadi 22. märts 2013, kl 14.02
Ma just vaatasin, et telefon ise ikka väga suur. Ma olen harjunud pisematega, aga samas see telefon meeldib mulle nt välimuselt. Lugesin siis telefoni omadusi ja nüüd tahakski teada mõne inimese rahulolu, enne ei julge lähemalt uurima hakatagi.
 
minu 22. märts 2013, kl 19.07
poeg kasutab juba pool aastat
 
liisii 23. märts 2013, kl 07.25
gsmarena.com, loe sealt erinevaid arvamusi.
 
Rando 16. august 2013, kl 19.40
Minu paar kuud vana Sony Xperia go ei suutnud suutnud ühel hetkel enam GPS-i leida, mistõttu otsustasin selle garantiisse viia. Paraku kukkus telefon enne seda umbes 25 cm kõrguselt maha, mille tagajäreks oli mõranenud klaas. Viisin telefoni siiski EMT esindusse, et GPS-i probleem lahendada. Nädala aja pärast teatas Sony esindaja, et Sony Xperia go puhul garantii ei kehti, kui klaas on vigastatud ning fakt, et GPS-i probleem ilmnes enne klaasi purunemist ei oma mingit tähtsust. Helistasin ka EMT klienditeenindusse, mille esindaja tegi mulle seepeale põhjalikult selgeks, et ma olen ise rumal, et ostsin Sony Xperia go, mis kergelt laguneb ja on halbade garantiitingimustega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!