Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Kui sul on kõrini koristamisest
 
Annika Ülem 30. august 2014, kl 18.06
Kindlasti ei ole see teema kõigile, kuid kes kasutavad koristamisteenust, siis proovige Homebee.ee. Reageerime kiiresti ja teie kodu saab puhtaks. Kellel on abi vaja kodukoristamisel, siis vaadake lisa: [www.homebee.ee]



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Annika Ülem 30.08.2014 18.42.
 
usin töömesilane 30. august 2014, kl 21.32
jahh, just! löön ise oma elamise briljantselt särama;)
ei vaja võõraid oma elamisse sogama, ka tööl on kõik kontrolli all, edu teilegi.
 
Jambolaya 30. august 2014, kl 23.28
Mina sain väga hea koduabilise Pere24.ee lehe kaudu. Aga koduabiline on väga abiks - ei pea isegi iga nädal käima - piisab kui ülenädala keegi kõik pinnad põhjalikult üle teeb.
 
no 31. august 2014, kl 20.26
Imelikud kriteeriumid on seal kodulehtedel. Tolmu võtta ja tolmuimejat kasutada jaksan isegi, aga koristamise all ikka pean mina silmas seinte, aknapiitade, -laudade pesu. Kui vaja aknad seespoolt üle tõmmata jne. Nii nagu kodus ikka koristatakse. Seal käib pea iga asi mis on rohkemat kui tolmupühkimine mingite erinimekirjade alla. Parem võtan eraviisiliselt mõne inimese, et ei peaks pool päeva selle peale kulutama, et näpuga järge ajada, mida üks koristus peaks sisaldama
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!