Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Tuli hea idee, kuidas võidelda terrorismiga
 
Meelis (politseitöötaja) 14. veebruar 2015, kl 21.52
Täna oli meie jaoskonnas aruteluks teemal "kuidas võidelda terrorismiga". Diskussiooni käigus tulime mõttele koostada edasise menetluse jaoks järgnev määrus:

§ Keelustada kõikides Eesti poodides kardinate müümine.

Miks?

Sest teatavasti käivad kõik terroristlikud tegevused nagu rahapesu, lapsporno, narkootikumid, pommivalmistamine jne kõik suletud kardinate taga.

Ja sellepärast ongi lahendus väga lihtne: kui politseitöötajad saavad droonide abiga paremini akendest sisse näha, siis meie hinnangul aitaks see tublisti kaasa võitlemisel terrorismiga.

Loomulikult on meil kahtluse all ainult meessoost isikud, mitte naissoost. Naised ei pea oma privaatsuse pärast muretsema, sest meil on ikkagi eesmärgiks võitlus terrorismiga, mitte niisama vaatamine.

Arvamused ja täiendavad ettepanekud võitlemisel terrorismiga on teretulnud. Turvalisema Eesti nimel.
 
Teadlane 14. veebruar 2015, kl 22.09
Kuna kogu terrorism on seotud usuga siis soovitaksin tegeleda rahastatud teaduse viimisega 3. riikidesse sealjuures sulgeda kõik kirikud ja loobuda kristliku usu toetamisest arenenud riikides! Sellega näitame eeskuju sallivale multikultuursele ühiskonnale


Teadlane steroidiel
moosimadu 14. veebruar 2015, kl 22.15
Muig... iibele mõjuks see hävitavalt.
 
Teadlane 14. veebruar 2015, kl 22.17
Üldiselt meil ongi vaja hoida ohjas kolmanada Maailma iivet. Näljahäde leevendamine ja usust loobumine oleks üks moodus seda teha!
 
Teadlane 14. veebruar 2015, kl 22.40
Üldiselt see arutelu pani mind mõttele, et sama mis toimub hariduses ja usus takistab Maailma edasi minemakust. Inimesed kes on usu või haridusega seotud, lihtsalt keelduvad edasiminekust infoühiskonda. See lihtsalt takistaks nende võimu antud alal. Kas kujutaksite ette haridustöötajat ütlemas, et ülikoolis õpitud on kõik ajast ja arust või preestrit ütlemas, et jumalat ei olemas?


Loodan, et see sõnum jõuab ühiskonda edasi. Me peame liikuma teaduspõhisele majandusele,haridussüteemile ja looma innovatiivseid töökohti. Lähemad 10-20a pärast teevad enamus tööd ära robotid ja me peame ühiskonnana, rahvusena olema valmis sellega kohanemiseks!
 
Teadlane 14. veebruar 2015, kl 22.45
ma ei hakka kirjavigade pärast vaidlemagi, loodan et inimesed saaad aru
 
Meelis (politseitöötaja) 14. veebruar 2015, kl 22.45
Oot-oot, teemaks on ikkagi politseitöötajatele suuremate õiguste nõudmine. Ja siis terrorismiga võitlemine ka nagu.

Teeemavälise jutu võiks kirjutamata jätta. Ok?
 
Teadlane 14. veebruar 2015, kl 23.01
See niiöelda droonide teema on utoopiliselt kallis (meenutab päästeameti aprillinalja).Terrorismiga võitlemiseks parim vahend oleks ikkagi noorte usulistel vaadetel silma pealhoidmisel. Regulaarne järelvalve islami Eesti mosseedes ja isiklik usu ja usklike maailmavaadete mahategimine. Universuimi teadusliku põhjenduse levitamine tavainimeste seas.
moosimadu 14. veebruar 2015, kl 23.19
Peab ikka enne sellise riigi konstrueerimist tegema katseid suletud territooriumil. Isoleerige mõni väikeasula, laske droonid põrisema, igahommikused ateistlikud võimlemistunnid nii kooli kui firmasse, lõuna ajal järelaitamistunnid teemal E = mc² ja kus siis hakkab alles õitseng....
Ei ole kuritegevust, ei ole isegi mõtet kuritegevusest, kõik unistavad ainult toakesest, kuhu keegi ei näe ja kus kallimaga kavaliteetaega veeta saaks.
 
@ 15. veebruar 2015, kl 08.12
Mõttetu "idee". Kardina saab õmmelda suvalisest kangatükist.
 
ühiskondlik 15. veebruar 2015, kl 10.26
Kahju, kui sellised unistajad politseis toimetavad. Muideks, Hollandis pole terrorismi ega ka kardinaid akna ees, see komme on vanast ajast.
Aga kui elan naisega koos, kas siis panen ühe aknapoole kardinaga kinni ja teise jätan lahti?
 
Meelis (politseitöötaja) 15. veebruar 2015, kl 13.42
Üldiselt ma ei soovita politseile vastu vaielda.

Meil on kõigi teie IP-aadressid teada. Vastu vaidlemine näitab terroristlikke kalduvusi. Selliste inimeste kohta tehakse KAIRI ja SMIT andmebaasidesse vastav märge: "potentsiaalne terrorist; vaidleb korrakaitsjaga; meie hinnagul planeerib riigipööret."

Korralik seadusekuulekas inimene politseile vastu ei vaidle.
 
Doktor Aivalus 15. veebruar 2015, kl 14.09
Pole hullu, Meelis-poiss, me siin seevaldi arstide toas otsustasime, et me suhtume sinusse leebelt ja ei pane ühte palatisse ekspertiisi ootava rappijaga, vaid kahesaja kahekümne kilose miss maailmaga, tal, tõsi küll, on mõningaid veidrusi......................................................................................................................................................................
 
Meelis (politseitöötaja) 15. veebruar 2015, kl 15.32
"Kardina saab õmmelda suvalisest kangatükist."

Sellisel juhul on tegemist piraat-kardinatega.

Kui koostate õpetusi piraat-kardinate valmistamise kohta, saab seda lugeda otseseks ja teadlikult kavandatud terroristlikuks seaduserikkumiseks, terrorismile õhutamiseks ja piraat-kardinate levikule kaasaaitamiseks ning teiste terroristide tegevusele aitamisele eesmärgiga takistada politsei tööd.

Teadlikult terrorismile kaasaaitamine ja politsei igapäevatöö takistamine loetakse terrorismile õhutamiseks ja kohtus näeb seda kui erakordselt karmilt karistatavat terroristlikku seaduserikkumist.

Turvalisema Eesti nimel.
 
On ju veel olemas mattklaasid. 15. veebruar 2015, kl 20.28
Nende kohta pole nõupidamisel tehtud mingit ettepanekut.
 
Meelis (politseitöötaja) 16. veebruar 2015, kl 14.55
Nojah... siis tuleks ju kõik mattklaaside tootjad liigitada ühte patta terroristidega. Kahtlaselt terroristlik käitumine, kui niimoodi oma koduaknaid politsei eest varjatakse. Ainult terrorismi õhutavatel inimestel on põhjust osta mattklaase.

See takistab politsei tööd ja sellepärast liigitubki terroristlikuks käitumisviisiks, mida vaadatakse eriti kahtlase pilguga korrakaitsjate poolt.

Miks peaks seadusekuulekas inimene, kel midagi varjata pole, ostma mattklaase või panema kardinad akna ette???

Terroristlike ettevõtete nimekirja on meil plaanis lisada ka kõik päikeseprille tootvad ettevõtted. Normaalne inimene, kes pole terrorist, ei peaks oma silmi varjama päikeseprillidega.
 
Hea idee 12. märts 2015, kl 11.05
Kahju, et meie tublid politseitöötajad sellist asja varem välja ei mõelnud.

Oleksime ju saanud niimoodi kõik Eestis toimunud terrorirünnakud ära hoida.
ex-riigiametnik 13. märts 2015, kl 10.55
Hoiata varakult kinnisvarafirmasid - väiksemate akendega majad lähevad siis rohkem hinda, nad teavad siis neid kauem hoida ja mõned suuremad vitriinakendega modernismi imed kärmelt maha ärida.
 
Jaanika (politseitöötaja) 31. märts 2015, kl 22.19
Eelmisele:

Liiga väikeste akendega majades elamine ja vastavalt regulatsioonile akende mitte suuremaks ehitamine liigitub terrorismile õhutamise alla, sest takistab politsei tööd.

Miks peaks tavaline inimene (kes pole terrorist), mitte tahtma väga suuri aknaid ilma kardinateta? Mida on tavalisel inimesel varjata?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!