Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
kogemused Herbalife toodetega.
 
huviline 21. september 2015, kl 15.08
Paljud on rahule jäänud siis Herbalife toodetega? Kas on tasuv välja käia suuri summasid igakuiselt, kuna kokteilid on suht kalli hinnaga.Kel häid kogemusi?
 
Kui natuke mõelda??? 21. september 2015, kl 15.46
Herbalife oli massiliselt esindatud rohkem kui 15 aastat tagasi. Siis said paljud selle tarvitajad endale tõsiseid terviserikkeid. Minu koolivenna Herbalife toodete regulaarne tarvitamine lõppes 17 aastat tagasi imekiiresti surmaga.
Nüüd herbalife LOODAB, et vanad kogemustega inimesed on vahepealsete aastate jooksul KADUNUD, ning saab jälle hakata uuele põlvkonnale rämpsu kaela määrima.
Aga valikuid elus peab igaüks ISE tegema.
 
no seda on arvata, eelmisele mõeldud. 21. september 2015, kl 16.05
Su koolivend siis sõi ainult neid toite ja keha jäi nii öelda nälga, sest kõiki toitaineid sealt nüüd küll ei saa.Vaesemad ikka seda värki endale lubada ei, sest hinnad sedavõrd kõrged.
 
ehh 21. september 2015, kl 17.31
üks tuttavast Herbalife'i levitaja, kes ise ka pea kõiki tooteid näost sisse ajas ja nende mõju taevani kiitis, sai endale vähi. käis opil ära ja lasi samal lainel edasi. mõned aastad hiljem, s.t nüüd, avastati tal lausa kaks suurt kasvajat. sööb Herbalife'i edasi, keeldub opile minemast ja loodab, et kõik saab lihtsalt korda. mis teha, kui usk on nii suur ja kõikumatu ning homöopaadist perearst kiidab seda kõike takka.
 
ehh 21. september 2015, kl 17.33
vitamiine ja mineraale saab apteegist ka osta. ausalt, Herbalife'i kokteilid ei tee su elu kordi paremaks. kontrollitud.
 
vähk 21. september 2015, kl 17.52
Kuskilt lugesin, et MMS-iga pidi tulemus kiirem olema :)
 
jah 21. september 2015, kl 18.42
Ühesõnaga on nad head müüjad ja loll on see, kes ostab.See vähi värk võib olla samuti kokkusattumus, sest enamus inimesi sureb sellesse.Elu see Herbalife tõesti korda ei tee ja pereelu samuti ei paranda aga kes ei unista ilusast figuurist ja heast tervisest.Peab omal nahal lihtsalt järgi katsetama.
ex-riigiametnik 28. september 2015, kl 12.07
Umbes 15 aastat tagasi hakkasin kliendiks.
Jah, kaal alanes küll. Aga koos kehakaaluga kadus ka immuunsus. Polnud varem oma töölkäimise-aja jooksul kordagi haiguslehte võtnud, nüüd hakkasin üles korjama kõiki juhuslikke ringiliikuvaid viirusi, küll kevadisi, küll sügisesi, küll talviseid või hooajavahelisi. Õnneks tabasin ära, millest see jama tuli, ja loobusin herbalifest pärast 1-aastast kasutamist.
Immuunsus tuli tagasi! Koos kehakaaluga.
 
ei teagi 30. september 2015, kl 10.25
Abivahendeid otsivad ikka need, kellel mingi probleem juba on. Kui probleemile otsitakse kinnimakstavat lusikaga lahendust ja korralikku ravi ega eluviisimuutust ei tehta, siis mina küll ei imesta, et õnnetuse järgnemisel nähakse esimese ja ainsa süüdlasena sama pudi, mis ise ainsaks lahenduseks valiti.
Kaalualandajaid mäletan küll. Need paar, keda isiklikult teadsin, olid ka juba enne terviseriketega ja kui ausad nad oma kogemuste jagamisel olid, ei tea. Hiljem jälle suured inimesed. Endal polnud midagi alla võtta, maitsta sain, agent või diiler või kes nad olidki, putkas Eestist minema. Ei suutnud tuvastada tootes midagi, mida ise vaeva nähes mujalt ja maitsvamalt ei saaks.
 
erinevad inimesed 01. oktoober 2015, kl 11.08
Kunagi oli selline toode nagu F3 kapslid, mille sees oli pulber ja see aitas küll imehästi nohu vastu (kuna purk oli suur, siis sai jagatud ka teistele, ei tulnud ühtegi neutraalset ega nagatiivset tagasisidet). Nende joogipulbritega on nii ja naa, poes müüakse ka ju valgupulbreid ja valk teatavasti tekitab täiskõhutunde. Miskipäras ei usu, et kui need joogid oleksid tervist kahjustavad, et neid siis Eesti turule lastakse. Pigem on igasugu vitamiinid ja mineraalid organismile kasuliku, ükskõik mis kujul me siis neid manustame. Ma ei usu ka, et enamus inimesi meil igapäevaselt tasakaalustatult ja täisväärtuslikult sööksid.
 
mina 03. oktoober 2015, kl 20.23
kasutasin 10 aastat tagasi pool aastat, 5 kilo läks ja 17 tuli juurde!Immuunsus kadus, ei soovita seda ka oma vaenlastele!
 
siis 07. oktoober 2015, kl 14.36
Siis sa olid ikka väga laisk kaalualandaja, kui sul poole aastaga ainult 5kg läks. Ja kust need kilod siis ise juurde tulid? Pigem ikka liigsest kaolorite tarbimisest, mitte millestki muust. Aga alati on hea, kui kedagi või midagi oma hädades süüdistada saab :).
 
vau 07. oktoober 2015, kl 17.24
Tarbisin 1 aasta,tundsin ennast hästi,kaal alanes .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!