Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Omnima,,,EI-EI
 
siiri 17. november 2015, kl 19.20
Palun selgitust, millise ukseni kaup tuuakse ja kus see kirjas on???? Külmetasin hommikumantlis välisuksel üle veerand tunni. Kuller käskis mul jalanõud vahetada ja tulla auto juurde, et seal istme peal tal hea tšekki kirjutada. Keeldusin, sest mul oli juba külm niigi ja sussid said märjaks välistrepil. Ei soovita kellelgi kasutada OMNIVA teenust. Eile toodi Hansapostist tellitud voodi välisukseni. Olen invaliid ja vana kah, aga kahe mehe süda soojenes vaid siis, kui olin juba 10-15 minutit halanud, et kuidas ma saan selle siia samasse, esimesele korrusele ometi. Ütlesin, et maksan.... Ei aidanud....Mõtlesin juba nutma hakata ja tegin viimase katse, et no ma tõepoolest südamest palun. Siis üks meestest vastas:"No nii juba läheb." Absoluutne šokk. Olen tuttavatelt kuulnud teie asutuse kohta palju paha, aga ei uskunud, et mina võin ka seda tunda saada.

Väga, väga pettunud ja kurb kogemus.

Kirjutage kusagile suurelt kõik oma teenuste miinused, et ei kannataks kliendid !!!!!!!!

Saatsin sellise kirja ja ootan, kas vastavad.
 
hästi! 18. november 2015, kl 00.18
Siis on ju hästi, kui said sellise tõeliselt Hea Kogemuse osaliseks!
Karl Kindermacher 21. november 2015, kl 18.06
Veerand tundi halamist!
Kaalutletud otsus proovida nutmist!

Ja palumine aitas ... ja see oli Su jaoks šokk. Absoluutne šokk. Oli see sõna "palun" Su jaoks siis nii alandav? Loe korra oma jutt korra veel läbi ja mõtle, mida enda kohta kirjutasid.
 
ise olid süüdi 22. november 2015, kl 17.52
Iga firma kodulehel on kirjas kuhu ja kui kaugele nad kauba viivad. Kõik firmad ei too kaupa tuppa, väga paljud toovad välisukseni, see on ka alati kusagil kirjas, pead hoolikalt lugema kui tellima hakkad. Kaubatooja ei ole kohustatud sinu kaupa vedama kui nii on määratud, selliseid firmasid on ka kes toovad igasuguse kauba ükskõik mis korrusele, ükskõik kui kaugesse nurka.
 
teisele korrusele 24. november 2015, kl 22.06
teisele korrusele tõid 10 euro eest, polnud vaja halada ega anuda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!