Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
lindude toitmine
 
ei söö 15. jaanuar 2016, kl 21.02
Neid Tintti palle võid ise süüa! Mullu kogemata ostsin ühe neljase paki ja sama targalt läksid need kevadel komposti. Balsnacki rasvapalle kulub neljane pakk nädalas.
 
terav pliiats 15. jaanuar 2016, kl 23.44
Üritan ja juba mitmendat aastat rasvapallidega sööta, aga mist s..tast need küll koosnevad? Linnud ei taha neid, suure hädaga mõni näljane tuleb ja võtab nokatäie. Mul just Balsnaci omad. Kas teised siis veel hullemad? Nüüd panin pekikäraka kõrvale ja sõbrad tagasi minu akna taga. Selge seapekk ikka ülim, see pallike rändab ilmselt prügisse.
Seemned ja eriti pähklid meeldivad ka hullusti, siis on peale tihaste kogu jõuk (rohevindid, pasknäärid, varblased) kohal. Keegi siin juba mainis, et linnud kaerateri ei söö, nii ongi, kõik sorteeritakse välja. Miks neid ometi topitakse?
 
Õigus 16. jaanuar 2016, kl 14.24
ja olen kibestunud, sest alternatiiviks on neid ise "keeta" searasvast, sihvkaseemnetest, kaerahelvestest (mitte kiir- vaid odavad helbed), olen lisanud ka täistera jahu, riisi ka ja siis jahutanud, palliks vorminud ning sibula- või mandariinide võrku pakkinud. Igavene jamamine ainult sellepärast, et kaubanduses müüdav on väga halb, mittesöödav.
 
Kord 17. jaanuar 2016, kl 14.26
Neid kaerateri linnud ei söö tõepoolest, puhas ballast.Palle ka mitte eriti. Nüüd müüdi mingeid suuri kellukaid, nad ei jõua sealt teri kätte saada. Tuleb vist haamriga puru peksta? Meil siin ka veel puukoristajate paar. Vesipapp ka, loomulikult mitte söögimajas, tema käib vaid jõe peal.
 
4 korrus 17. jaanuar 2016, kl 17.06
panin eile pekki rippu + kausiga seesamiseemneid, kaerahelbeid, odratangu. Praeguseks pole söögimaja nad veel leidnud, ootan kannatlikult.
Loodetavasti ei ela ma liiga kōrgel.
 
Kahtleja 17. jaanuar 2016, kl 22.56
Kas hakid, kajakad, tuvid sööma ei trügi? Kauss tuleks vist nii panna, et see alla ei lenda. Laululinnud on väikesed, aga ehmatades lendu "tormates" on nad mul toidulauagi nii viltu löönud, et seemned puha lumes. Siis olen imestanud, kus on alles kiirenduse jõud!
 
@ 18. jaanuar 2016, kl 11.13
Esimene aasta, kui tuvid aknalauale lendavad väikeste lindude poolt pudenenut sööma. Önneks teevad varesed öhu puhtaks oma kohaletulekuga.
 
Äge! 19. jaanuar 2016, kl 19.58
Täna oli sihvkadelaual 5 klounieredat ohakalindu, kaklesid, kes saab parema? koha, ruumi ja seemneid oli küllalt, käis võimuvõitlus.
 
mall 20. jaanuar 2016, kl 12.56
Minu omad on nii valivad, et isegi balsnaci pallid ei sobi, neid võrgus teravilja palle veel kuidagi, eriti sobib rähnile aga rasvapalle ei osta juba mitu aastat:) Panin ka neile täna vett aga ei tahtnud keegi. Aga liike ja sööjaid on palju.
 
Nihu 20. jaanuar 2016, kl 20.52
on nonde pallide koostisega küll, sest möödunudaastased jäägid söödi viimse terani ära, ostsin uued - Tinttid - seisavad puutumatult.
Päevalilleseemneid ei jõua ette anda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!