Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Kust osta tänapäevaseid kooliõpikuid?
 
Ummamuudu 08. mai 2018, kl 00.17
Soovin osta kooliõpikuid aga ei tea kustkohast otsida. Täiesti sobiksid kasutatud õpikud, kuna raamatupoodidest uuena ostes on hinnad kõrged ja tahaks nii põhi- kui keskkooli teadmisi värskendada. Kasutatud raamatute poed kubisevad vanadest õpikutest, mina tahaksin just tänapäevaseid õpikuid, mitte 20+ aastat vanu. Kas keegi oskab aidata või suunata? Tänud ette!
Karl Kindermacher 09. mai 2018, kl 07.53
Endistel aegadel pidid õppurid oma kooliraamatud välja ostma. Õppeaasta lõppedes jäid need kodus riiulile kasutult seisma ja jõudsid siis lõpuks vanakraamiäridesse.
Juba ammu (Kas äkki üle 40 aasta?) on süsteem selline, et kool ostab õpikud, õpilane laenutab need kooli raamatukogust ja kevadel viib tagasi. Kui kool õpikute komplekti välja vahetab, siis vanad kantakse maha ja hävitatakse (vanapaberiks, lõkkesse või prügimäele). Sestap' nad uuele ringile enam ei jõua.
Kõige parem oleks, kui leiaksid mõne tuttava, kes töötab kooli raamatukogus - saaksid mahakantud raamatuid täiesti tasuta. Teine variant on, et leiad üles Koolibri ja Avita kirjastuste poed, kust saaksid uued õpikud kirjastuse hinnaga. Sutsuke odavam ikka, kui raamatupoest osta.
 
Ummamuudu 15. mai 2018, kl 15.19
Suur aitäh sulle, Karl, põhjaliku vastuse eest! Otsin mainitud kirjastuste poodidest ja ka tutvusringkonnast.
Parimat sulle!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!