Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Kohting!
 
Delya 25. september 2002, kl 18.01
Olen oma viimasest mehest lahus juba aasta!Aga nyyd tegi ta ettepaneku kohtuda..rääkida jne.Ja kusjuures tema löpetas suhte!Mis te arvate kas on mötet minna?Kuidas käituda..kas olla kylm vöi vastupidi röömsameelne?NB!Tema poolne löök teeb siiani haiget!Tahaks minna,aga samas ehk teeb see head kui jätan minemata!Kena päeva jätku!
 
sinisilm 25. september 2002, kl 18.37
Mine ikka ja kuula ära, mis tal sulle öelda on:)
 
Maarika 25. september 2002, kl 18.50
Ole loomulik!Aga ära lahkumineku teemat yles vöta!Naerata ja ole söbralik!
 
Lonni 25. september 2002, kl 19.28
"Viisakalt reserveeritud" on see olek, mida mina tarvitaksin sellisel puhul.Ja parem on, kui lepid mingi teise kohtumise kokku 45 minutit hiljemaks. Selle ajaga saad teada, mida ta tahtis ja kui tahtis midagi, siis ongi paras aeg seda nüüd kuskile mujale seedima minna. Parem kuhugi kärarikkasse kohta sõbranna/sõbraga. Et oleksid üksi oma mõtetega ja samas mitte üksi.
 
m. 25. september 2002, kl 21.59
aga mina ei läheks.Mis olnud,see olnud.Väga võimalik,et ta tahab leppida,milleks seda vaja on?Korra on teil asi "aiataha" läinud,ega teine kord ei tarvitse paremini minna.Mul on oma mehega väga raskeid aegu olnud ja lahkuminek on tundunud ainsa lahendusena.Siis olen ka alati mõelnud,et sel juhul ei taha ma teda enam kunagi näha ega temast midagi teada ja just põhjusel,et ei tekiks mingeid leppimisvariante enam.Kui ei saa asja esimesel korral,siis ei saa ka teisel.Aga noh eks sa ikka ise tead ja otsustad.
 
Evah 25. september 2002, kl 23.53
Delya! Anna ikka teada ka, kuidas läks ja mis mees rääkis! Sest arvan miskipärast, et saad temaga kokku. Juba naiselik uudishimu sunnib :). Mul juhtus sama asi paar kuud tagasi. Vahe selles, et olime lahus olnud u 4 aastat. Tema tahtis minuga kohtuda. Läksin, sest kartsin, et vastasel juhul oleks kogu elu kahetsenud ja mõelnud, et mis oleks võind saada ja mida ta mulle oleks rääkinud... See kohtumine (mitte et ta mulle atraktiivne poleks!!) pani mind aga taas mõistma, miks me ei saaks koos olla. (Tema muideks tahtis lisaks kõigele füüsilist rahuldust, mis jäi tal "kahjuks" saamata).
 
Delya 26. september 2002, kl 02.08
Ma kindlasti räägin kuidas läks,Evah!Nädalalöpu poole saab see siis teoks.Ehk ma töesti saan rahu, kui ära käin.Lahtised otsad kokku siduda!
 
x 26. september 2002, kl 08.33
Võimalik, et hakkab tahtma suhet taastada. Isegi tõenäoline, sest mis tal ikka muud asja võiks olla. Et kuidas sellele reageerida, võiksid läbi mõelda. Õnnelikult kaela langeda poleks igatahes stiilne.
 
massa 26. september 2002, kl 09.29
Käi muidugi kohtumas ära. Pärast neid mõtteid - oleks/poleks võinud! Edu !
 
LII 26. september 2002, kl 12.23
Käi kindlasti kohtingul ära. Juba uudishimust käi ära.
Minul ühed tuttavad elasid aasta aega lahus ja pärast läksid jälle kokku elama ja siiamaani on väga õnnelikud. Nii armas on neid koos vaadata.
 
to Delya 27. september 2002, kl 08.10
Eelmisel kevadel jätsin jõhkralt ja armutult oma 4aastat peetud mehe maha. Suvi ei läinud mul nii nagu plaanisin ja sügisel olin suurest pettumusest ja üksindusest, ilmselt ka iseenda nõrkusest ja mugavusest valmis absuluutselt kõigeks, et eks mind uuesti jutule võtaks.
Ta võttis.
Ta võttis mind jutule, oma suurde koju ja laia voodisse.

Tohutu armastuse ja hoolimisega käsikäes pean aegajalt kannatama tema põlgust ja laitust: "näed siis kui jobu sa oled - jooksid teise mehe juurde saamata aru, et ilma minuta sa ei oska ega saa elada!"; "kes sa oled selline, et tuled mulle ütlema, mis naisega ma võin lõunat süüa ja mis naisega ma ei või õhtul väljas käia!" jne.
Siiani kahtlustab ta iga mu käiku, sorib minu telefonis ja asjades.

Kui aus olla, siis meil läheb paremini kui eales varem aga eelmisel kevadel ei jätnud ma teda ju põhjuseta maha.
Ja tee, mis tahad, see jääbki häirima - inimest ei muuda ja iseenda soove on ka vägivaldne maha suruda. Astusin teist korda sama reha peale. Täna ma mõtlen siiralt, kas sügisene otsus polnud mitte vale ja et tehtud viga tuleks parandada enne kui väga hilja on! (ta on teinud ettepaneku saada laps)

Loo moraal: mõtle hästi järgi miks sind maha jäeti ja mõtle ka selle peale, miks sinuga uuesti kohtuda tahetakse!
 
juta 27. september 2002, kl 10.51
Aga ära loo endale enne kohtingut imeilusat pilti sellest, kuidas ta su ette põlvili langeb ja nuttes andestust palub. Võimalik, et ta tahab lihtsalt küsida, kas tema karumõmmidega bokserid ja Julio Iglesiase CD on veel sinu käes, siis tunned ennast ilmaasjata pettununa. Aga good luck igal juhul!
 
A 27. september 2002, kl 13.20
Tavaliselt need mehed on endast nii heal arvamusel, et kui neil kellegiga nihusti läheb, siis nad mõtlevad oma eelmise kallima nõrki külgi ära kasutades, et küll tema mu jälle tagasi võtab.
Ära ole nii kättesaadavas vormis kui uuesti kohtama lähed, sest mehed oskavad seda jube hästi välja lugeda.
Ole tubli ja ära endale illusioone igaksjuhuks loo.
 
Xena 27. september 2002, kl 14.11
Jah nöustun eelkönelejatega...ära mitte mingil juhul looda temalt,et äkki vötab tagasi!Minu mees läks söjaväkke ja saatis mind väga pikalt-tea miks-pöhjust pole siiani teada-köik oli meil hästi!Kui taas kohtusime,siis tahtis mind voodisse tarida..oli täitsa teine inimene..egoist..ei hoolinud minu tunnetest yldse!Käitus minuga nagu nartsuga,kui ma keeldusin...nii kurb kui see ka ei ole...mehed on ikka SEAD kyll!!!Aga kokku vöid siiski saada!Ole tubli!
 
marlen 27. september 2002, kl 15.08
aga kui on normaalne inimene, miks mitte kokku saada ja suhelda? mina näiteks väga õnnelikus abielus, aga ekselukaaslasega saan ikka aegajalt kokku/helistame ja suhtleme kui head sõbrad. temal hea meel kui mul kõik hästi läheb ja vastupidi.
 
Lonni 27. september 2002, kl 15.41
Marlen, sul on vedanud! Oleksin samuti tahtnud ühe endise meestuttavaga hästi läbi saada, meil ei olnud füüsilist klappi, oli aga hea rääkida ilmast ja asjust. Tunnen temast puudust.
 
marlen 27. september 2002, kl 16.02
Lonni, äkki peaksid temaga ühendust võtma? Äkki tunneb ta ka sinuga suhtlemisest puudust? Häid sõpru on ju niiii raske leida..
mul oli eksiga super klapp nii füüsiliselt kui emotsionaalselt, aga koos ikka ei saanud elada. midagi oli puudu või üle, ei teagi täpselt mis.. praegune sõbrasuhe temaga on aga väga armas.
 
mina arvan 27. september 2002, kl 17.26
arvan, et ta tahab näha, et sa ikka tahad teda tagasi ja ta omab võimu sinu üle. ehk tal just mingi suhe purunes või sai korvi ja tahab nüüd näha, et teda keegi ikka tahab .........
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!