Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
naistepunakapslid
 
krt 22. november 2002, kl 16.17
ahaa! kõik, kel sügismasendus kallal, võiksid neid tarbida :)) hea tuju garanteeritud... (muidugi võib see tuleneda ka sellest, et sain uue töökoha, astun välja ümbrikupalga saajate ridadest, ja elu on uus ja huvitav ;))
 
pips 22. november 2002, kl 21.18
õnneseen ! Edu Sulle !
 
Marella 22. november 2002, kl 23.11
Need, kes kasutavad antibeebipille, ei tohi seda võtta, sest naistepuna vähendab pillide toimet.
 
zaza 25. november 2002, kl 15.53
räägi veel sest naistepunast, mis ta teeb, kas nagi vitamiini eest ? Ise olen juba pikka aega tige ja väsinud, kuigi elan tervislikult, nii et miskit toniseerivat kuluks marjaks ära küll.
 
krt 25. november 2002, kl 16.24
to zaza: ma ei teagi, kuidas ta täpselt mõjub. Naistepuna ju ravimtaim, eks seal siis mingid sellised ained on sees, mis kuidagi meeleolu mõjutavad. Selles mõttes ongi hea, et nagu looduslik antidepressant, ei ole nii palju halbu mõjusid vast kui retseptiga kirjutatavatel antidepressantidel. Soovitatakse teha 2-3 kuuline kuur, aga see võib olla ka trikk selles mõttes, et kui sügisel võtma hakkad, kolm kuud võtad, siis tuleb juba kevad ja masendus nagunii läinud... :))

nendele, kes antibeebipille tarvitavad, soovitan süüa õllepärmikapsleid, samuti parandavad tuju ja vitamiinirikkad on ka. Aga neil, nagu toidulisanditel tavaliselt, on suurem ajapiirang (vist kuni 1 kuu järjest soovitatakse süüa).
 
joo 25. november 2002, kl 16.59
Sööge parem ternipiima kapsleid.Väga tegusad!
 
uudishimulik 25. november 2002, kl 19.11
Mis need ternipiima kapslid on?
 
black 25. november 2002, kl 22.22
Mis kapslid. Mis te jamate. Kui te seda loodusliku toimet nii tõsiselt võtate, siis ostke parem taim ise ja tehke tõmmis (tee). Mingi kapsel on ikka rohkem rõõm shoppamisest, kui sellest, et seal mingi toime on.
 
joo 26. november 2002, kl 09.45
Ternespiima leidub koigil imetajatel synnitusjärgsel perioodil.See on imetajatele esimene looduse poolt antav toit,mis sisaldab elutähtsaid toitaineid, mis on elutähtsad kudede arenguks,kasvu ja energia tagamiseks.Seda kogutakse äsja poeginud lehmadelt (esimesest piimast).Kasutavad väga paljud tippsportlased.Sisaldab A,B1,B2,B6,B12,C,D,E vitamiine,koikvoimalikke mineraale,aminohappeid ja palju muud.Ise arvan,et midagi täiuslikumat pole olemas.Ise tarbinud 2 kuud ja energiat jätkub vaatamata pimedale ajale kyllaga.
 
krt 26. november 2002, kl 10.01
to black: tead see nagu viitsimise asi :)) selle tõmmise tegemine nõuab päris head vilumust ja natuke aega... mina ausalt ei viitsi jännata. Muidugi sul õigus muidu. Aga kusagilt see hea tuju on tulnud :))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!