Hea kogemus
Nissi vald!
inimene metsast 12. august 2007, kl 22.53 |
Mõmm 13. august 2007, kl 00.06 |
inimene metsast 13. august 2007, kl 11.09 |
Kavas oleks osta korter päris Riisipere raudteejaama lähetusse. Seal kus on kool ja lasteaed.
Piix-ile: kui sa oled tööl olnud hommikust alates, siis ära imesta, et kella 22 ajal oled juba väsinud ja võid eksida. Üldse, kas ma palusin piiksuda ühe sõna üle või palusin ma arvamust Nissi vallast?
Piix-ile: kui sa oled tööl olnud hommikust alates, siis ära imesta, et kella 22 ajal oled juba väsinud ja võid eksida. Üldse, kas ma palusin piiksuda ühe sõna üle või palusin ma arvamust Nissi vallast?
seal elanu 13. august 2007, kl 12.46 |
Riisipere raudteejaama lähedal on eramajad, ma ei kujuta ette, et sinna korterit saab, aga ...
Kool ja lasteaed asuvad Nissis, see on umbes 1,5 km raudteejaamast. see on vallakeskus, lisaks perearst, hambaarst, apteek, kultuurimaja, poed. Elada seal võib, kuigi rongiga liiklemise puhul tuleb jalavaevaga arvestada.
Kool ja lasteaed asuvad Nissis, see on umbes 1,5 km raudteejaamast. see on vallakeskus, lisaks perearst, hambaarst, apteek, kultuurimaja, poed. Elada seal võib, kuigi rongiga liiklemise puhul tuleb jalavaevaga arvestada.
õs 13. august 2007, kl 12.54 |
Piix 13. august 2007, kl 13.29 |
endine 13. august 2007, kl 17.31 |
nonii 13. august 2007, kl 22.04 |
Nissi ma küll elama minna ei soovitaks.(jääb nii raudteest kui Tallinn-Haapsalu mnt. kõrvale) Rong sõidab Riisiperest nii kaua Tallinna, et sellega ma eriti ei arvestaks. Ennem koli Turbasse. Bussiliiklus Tallinnaga parem, jalavaeva ka vähem. Aga käi kohal ära ja vaata ise üle. Enamus muide käib sealt Tallinnasse tööle.
Markko 21. august 2007, kl 17.32 |
tõesti rongijaam on kortermajadest umbes 2 km. kaugusel:) aga,kui liikled autoga:
Laagrisse 25 min.
Kesklinna 45 min.
Sõidavad ka bussid ja marsa.
Üldiselt on kotermajade juures kõik olemas:
Kool,lasteaed,postkontor(postipank),söökla,2 kauplust,apteek,perearstikeskus,hambaarst,kultuurimaja,valla valitsus,interneti punkt,raamatukogu,kirik võib-olla unustasin midagi ära aga need on kindlasti olemas!
Laagrisse 25 min.
Kesklinna 45 min.
Sõidavad ka bussid ja marsa.
Üldiselt on kotermajade juures kõik olemas:
Kool,lasteaed,postkontor(postipank),söökla,2 kauplust,apteek,perearstikeskus,hambaarst,kultuurimaja,valla valitsus,interneti punkt,raamatukogu,kirik võib-olla unustasin midagi ära aga need on kindlasti olemas!
Põliselanik. 17. aprill 2016, kl 18.30 |
Põliselanik. 17. aprill 2016, kl 18.31 |
sauekas 18. aprill 2016, kl 12.12 |
Kohtade vahetus 18. aprill 2023, kl 13.57 |
Lisa postitus