Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Kõige odavam toidupood
 
katre 03. juuni 2009, kl 10.29
Milline on tallinnas kõige odavam toidupood? Ise arvan, et säästumarket või maxima, kuid prisma, rimi, selver kindlasti kallid?
 
A 03. juuni 2009, kl 12.26
arvan, et soodsaima korvi saab kombineerides säästumarketit ja prismat. lihtsalt säästumarketis on osad asjad üliodavad aga teised gramm kallimad kui prismas.

kuna ise ka hetkel väga säästlik, siis eile oli tore päev kui leidsin rimist dušigeeli 10,90 eest ja see veel nahale hell samuti :)

et kokku hoida, soovitan hoolikalt vaadata hinnalipikutelt kilo (rulli, tüki vms) hinda, sest muidu ostad küll odavaima pakihinnaga kuid kalleima kilohinnaga toote. nt. santa maria vs. mõned teised (meira? - ei tule nimi meelde, rohelised purgid) maitseained on sellised, et santa maria asja kilohind on 1800 krooni (maitseaine, seega kerge ja pakk ise odav) ja see teine firma on 800 krooni kilo. paljude muude asjadega saab samamoodi "petta" kui ei jälgi täpselt hindu ja koguseid.
 
üht ja teist 03. juuni 2009, kl 17.53
Mina kombineerin omavahel enamasti Rimi ja Säästukat. Jah, tegelikult on nad ju ühe firma poed.
Mõned asjad on Rimis sooduspakkumises, mis Säästukas tavahinnaga. Palju vajalikku aga Säästukas üldse ei olegi.
Prisma on ka selline koht, kus on lai valik ja alati on valikus mõni toode ka sellise odavama hinnaga.
Säästukas annab kokku hoida ka igasugu emotsioonostude pealt, kitsas kaubavalikus ei ole lihtsalt midagi nii huvitavat ja uut, mida võiks tahta kohe proovida.
 
ki 03. juuni 2009, kl 20.16
mina ka kombineerin erinevatest kaubakettidest... Prisma, säästumarket põhiliselt... Kuid ka maxima ja selver. Rimi minu meelest üks kallimatest
 
mhh 03. juuni 2009, kl 20.55
kobineerin säästu ja prismat, ka selverit.
 
dfs 04. juuni 2009, kl 00.44
nii palju kui neid ostukorvi hinnavõrdlusi olen näinud, siis on ikka Prisma peale jäänud. ise Tallinnas ei ela, seega Primat meil siin ainsana pole, kuigi Tallinnas tihti satun neisse ja mõnus pood on. minu meelest saab igas poes odavalt läbi, tuleb lihtsalt natuke mõelda ja valida. ja tegelikult teeb ühe 5-kroonise šokolaadi ostmatajätmine juba kõik need piima 60 senti kallima hinna jne tasa. Selver on ainult kallis, st vähe soodukaid, aga midagi on ikka alati. ma ise ostangi põhiliselt soodukate kaupa, sest poodides lihtsalt on niiii suur valik, et jääkski tihti valima sinna. šokolaadi ja maiustuste puhul läheb suht kindlalt soodushind loosi :)))
 
oportunist 04. juuni 2009, kl 01.45
kombineerin erinevate poodide kampaaniatoodetega, Kuigi, Maximas näiteks võib kampaaniahindadega ka hullult tünga saada. Võetakse mingi suvaline toode, kuulutatakse see "uueks" ja lajatatakse jõle hind otsa.
 
palle 04. juuni 2009, kl 10.28
minul ka kombinatsioon rimist ja säästust, kuna säästust saab enamus kauba kätte aga see, mida säästus pole, selle saab rimist :)) selveris käin teadlikult üliharva, sest sealne hinnavalik on õudselt kallis minu jaoks..
 
selverinna 04. juuni 2009, kl 20.50
enamasti selveris käingi. Meeldivad sealsed nädalalõpu pakkumised. Viimasel ajal paistab, et muutub järjest soodsamaks, samas pole trügimist ja on ka olemuselt puhas. Ka puuviljade- juurviljade hinna ja kvaliteedi/valiku suhe on paranenud. Rimi on kõvasti alla käinud. Kui varem oli puuviljade valik ja hind hea, siis viimasel ajal oluliselt viletsam: valik väike ja ebakvaliteetne, samas hind suht kõrge. Nii mõnegi kauba saab selverist odavamalt. Säästukaga on see häda, et iial ei tea, kas soovitud kaupa parasjagu on. Maximas ei käi peale mõningaid tüngasid põhimõtteliselt. Jäledaim kauplusekett, mis eal Eestimaal olnud. Prismast ei tea, kuna meie linnas pole seda.
 
Marmar 18. oktoober 2018, kl 14.10
Kas grossipood on odav?
 
Tartlane 20. november 2018, kl 16.37
Tartu grossipood on hull pood - mine hommikul, lōunal vōi ōhtul, ikka on enamus lette tühjad.
Ja kōige ükskōiksemad ja kibestunud müüjad.
Kurb, et hea asukohaga pood on selline kole urgas.
 
Viljandlane eelmisele 20. november 2018, kl 17.12
Huvitav, et see teil na niru on. Meil on küll Grossi poe riiulid-letid lookas, mine mis kell tahad ja hinnad on enamjagu kaupadel täitsa OK. No ja eks õhtuks lähe kõikjal need müüjad-kassiirid veidi pahuraks, inimene ju väsib.
 
Ka tartlane 22. november 2018, kl 22.05
Grossipood on tõesti mõnes mõttes soodne pood ja sellepärast ongi letid tühjad, et ära ostetakse ja veel nii soodas asukohas.
Maaks 29. november 2018, kl 09.03
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!