Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
parim (toidu)pood

:) 05. detsember 2009, kl 12.28
milline on teie arvates parim (toidu)pood ja kus koige sagedamini kaite? miks?

siuts 05. detsember 2009, kl 12.41
lihakraam - videviku tn tüdrukute pood
muu toidukraam - vahet pole, selver, rimi, maxima

jj 05. detsember 2009, kl 12.49
käin selles poes, mis kõige lähemal või jääb marsruudile kodu-töö. seega käin kas stokis (seal on tooteid, mida mujal ei ole) või selveris.

muhv 05. detsember 2009, kl 14.08
Tööle minnes-kaubamaja,muidu Prismad,vahest ka Selver.Stockis haruharva-seal küll head toidud,kuid kallid.

arvamus 05. detsember 2009, kl 14.24
Kaubamajas hinnad mõneti isegi kallimad kui Stockis, aga üldiselt on sarnaselt kallim hinnatase kõigis neis poodides - Kaubamaja, Stock, Prisma, Selver. Kui aga midagi head soovid on vaieldamatult Stock.
Rimis ja Säästudes(peale remonti) on viimasel ajal keskklassile kohased head hinnad, Eesti tootjate kaubad ja üldiselt hea kaubavalik, Prismale ja Selverile eelistaksin nüüd juba isegi neid.

:) 05. detsember 2009, kl 17.05
prismas pidi olema ju odavaim toidukorv uuringu jargi...

turul 05. detsember 2009, kl 17.34
Kui pappi vähe ja palgapäev mägede taga, siis käin hoopis turul (Balti jaama või Keskturg). Sealt leiab tihti tooteid, mida tavapoes ei ole. Näiteks mind tohutult häirib, et toidupoodides on üldjuhul ainult viilutatud leiba saada. Ma tahan tervet pätsi, kust saan oma pakse viilakaid lõigata. A la taolist asja siis jahin turult :)
Ja värske kraam (puu- ja köögiviljad) on turul kõvasti odavam ka (eriti suvehooajal).

tsikk 05. detsember 2009, kl 18.00
to arvamus

säästukas on ka enne remonti olnud sellised hinnad. või sa mõtled et pärast remonti läks midagi odavamaks?

fff 06. detsember 2009, kl 11.36
to tsikk - läks küll jah pärast remonti. selle hinnasõja pärast nad hakkasidki ju nüüd päris hullult langetama.

arvamus 06. detsember 2009, kl 14.45
Säästukas on hinnad tublisti odavnenud suve teisest poolest, alates hinnasõjast, aga peale remonti läks kaubavalik põnevamaks.
Värske kraam on Säästudes läbi aegade odavaim olnud, kartul turul alates 4.50, seal 2.20 jne. kapsad, kaalikad, porgandid.

tsikk 06. detsember 2009, kl 16.04
mu meelest samad kaubad mis enne remonti. kusjuures kõikides säästukates ei tehtud ju korraga remont, ja hinnad olid nii remonditud kui remontimata säästukates samad. hinnalangus ei sõltunud remonidist, duh

jaaa 06. detsember 2009, kl 17.30
"siutsu-ga" nõus, olen ka avastanud Tüdrukute poe ja sellist liha valikut kui seal, ei ole ma kuskil näinud, isegi lambaliha on 5 eri....
super koogid...
super salatid....
juurviljad ´ja liha kõik Eesti talunikelt.
Lahe :D

ee 06. detsember 2009, kl 18.13
kus see tüdrukute pood asub? :)
ise käin peamiselt selveris, harva ka säästus ja kaubamajas...veel harvem turul.

jaa 06. detsember 2009, kl 18.49
Videviku tn on see Tüdrukute pood, suht selline tagasihoidlik, algul kohe ei märkagi, mingi koolimaja on ka seal läheduses ja see videviku on vist paralleelne Luha tn-ga.
Igaljuhul mina liigun nii, et Pärnu mnt-lt, Luha tn ja mingi autorem poe juurest keeran vasakule ..... aga pood on väärt, et teda leida :D

f 07. detsember 2009, kl 17.37

Mia 07. detsember 2009, kl 18.37
Prisma. Lemmik. Ja soodne.

Solaris on hästi ilus aga ma ei ole seal n-ö ostmas käinud.

katu 07. detsember 2009, kl 19.56
mulle meeldivad rimi ja kaubamaja.
ainsaks kaalukeeleks hea ja maitsev valmissöök. rimis ntx hakkliha-kartulivorm ja kaupsis juustu-rukkipizza:P

greip 07. detsember 2009, kl 20.16
Enne oli Stockmann, aga lõpuks jäi valik kuidagi igavaks, pealegi ei tundunud just eriti ahvatlev maksta sama asja eest teinekord 20eeku rohkem kui mujal.
Nüüd on vaieldamatuks lemmikuks Prisma, aga käin ka Nõmme tee Maximas. Ja ka Säästukas, kuna see on hästi lähedal, kõik hädavajaliku saab kätte.
Tüdrukute pood on ka lähedal, aga suht kallis Prismaga võrreldes. Valik hea, aga mitte päris minu maitse.
Ja suvel pole paremat puuviljade leiukohta kui Lehola poes - kuidagi väga maitsvad ja suur valik, eriti võrreldes Stockmanni sageli täiesti toorete puuviljadega.
Selverid ja Kaubamaja on ühe mütsi all, ja ühtmoodi kallivõitu.

siseinf 07. detsember 2009, kl 20.43
säästukas on kõige parem puuvili. võibolla see ei kehti enam ammu, aga ma tean ühe tuttva jutust. säästuks nimelt on need puuvilja korvid suht väiksed ja seal pidevalt neid uuendatkse, samas kui prismas on väga suured kastid ja seal on terve päev samad asjad sees, õhtul minnes sadki mingit mädnenud staffi

malle 09. detsember 2009, kl 19.55
Uus SOLARISE toidupood

Nipi 10. detsember 2009, kl 09.15
Kodupoeks Pirita selver.

mina 12. detsember 2009, kl 16.20
mulle meeldib ka Solarise toidupood, olen sealt nii mõndagi huvitavat leidnud. ja mõned kassapidajad on seal õnneks väga kiired. sabas ei viitsiks seista.

Mull 14. detsember 2009, kl 13.35
Viimsi market, kõik võimalikud asjad, mis vaja on leiad! (Liha pool vb on nõrgem..aga eksootilisemaid asju leiad raudselt ja muid huvitavaid jookse/sööke)

marta 14. detsember 2009, kl 13.44
Kui on aega ja vaja paljusid asju osta, siis Prisma - hea valik ja soodus hind. kiiresti läbi hüpata - tavaliselt Selver, sest jääb tee peale. Maximas käin siis, kui seal mingid eriti soodsad pakkumised on, ema hoiab mind kursis :) Ja Stockmannis vahel paari kindlat asja ostmas. Sellist lemmikut, et saaks kõige-kõige paremaks nimetada, ei olegi.

Täpitriin 14. detsember 2009, kl 13.52
Puu- ja juurvilja ostan Säästumarketist, muud Tarbijate Ühistu poest. Kohalik Selver ja Maxima on liigsuured ja laialivalguvad, viimases on täiesti olematu valikuga lihalett ja vähemalt esimesel avamiskuul välditi koostööd kohaliku leivatööstusega. Rimisse astun sisse ainult kalapäevadel.

kripsu 16. detsember 2009, kl 00.15
Tihtipeale, kui plaanin suuremaks õhtusöögiks erilisemat menüüd, pean läbi käima järjest nii Prisma kui Rimi ja pärast ikka paar asja Stockist juurde ostma. Rimis on viimasel ajal valik ikka eriti kokku tõmmanud. Puuviljade/juurviljadega ongi nt nii, et ühest poest leiad ühe asja, teisest teise. Prismat kiidan hea tee- ja kohvivaliku tõttu ja viimasel ajal on palju igasugu huvitavaid ökotooteid tulnud. Samas liha-, kala-, singi- ja juustuvalikust pole Prisma puhul juttugi! Selver jääb käigurajalt kõrvale, aga aegajalt satun ka sinna. Kindlat lemmikut seega polegi.

mmmmm 16. detsember 2009, kl 17.15
aga kuidas te siis nii uhest poest teise jouate kaia? selleks peab ikka vist auto olema. need, kes jalgsi peavad kompima, laheb ikka raskeks linna uhest otsast rimist linna teise otsa selverisse minna ja siis veel stockmanni, kui miskit puudu jai. :P viitsite ka nii kaia???

eneL 16. detsember 2009, kl 20.48
Tööl on kõige lähemal Rimi. Kodu lähedal on üle tee pisike toidupood (väga kõrgete hindadega), umbes poole km kaugusel on CoMarket, umbes km kaugusel on Prisma, Rimi, Selver. Mõnikord käin ka Kaubamajas. Stockmann marsruudile enamasti ei jää.
Valides eelistan Prismat.
Aga kahju on sellest, et nad turu nii vara kinni panevad. Nädalavahetustel lihtsalt alati ei jõua sinna.

kripsu 16. detsember 2009, kl 22.28
mmmm....No auto on mul jah tõesti, bussiga oleks mitme poe külastamine kindlasti liiga ajakulukas, kuigi minu kodu lähedal on nii Rimi, Selver, Prisma kui Stockmann. Samuti ei tee ma seda iga päev, vaid tõesti siis, kui mingi kindel eriline menüü välja mõeldud (külalised tulevad jne).

njahhhh 25. detsember 2009, kl 19.09
Säästukas. Puuvili kõige parem, minimaalne ajakulu, enamasti odavad hinnad. Kui tahan suuremat valikut, siis Solaris
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!