Hea kogemus
parim (toidu)pood
trussik 25. detsember 2009, kl 19.40 |
prisma ostukorv võib ju soodsaim olla aga selles korvis on ka vaid piim, leib ja muu esmatarbekaup, mina vajan hoopis laiemat valikut ja see pole enam kaugeltki odav prismas.
aga - rääkige mis head stockist saab? elan stock kõrval aga ei viitsi seal käia, sest toidud kehvad - soe köök ja salatid siis. enne lähen võtan kaubamajast. (mõistagi enamsti teen ise, et hea saaks). tõesti ei leia midagi head stockist, nõustage.
aga - rääkige mis head stockist saab? elan stock kõrval aga ei viitsi seal käia, sest toidud kehvad - soe köök ja salatid siis. enne lähen võtan kaubamajast. (mõistagi enamsti teen ise, et hea saaks). tõesti ei leia midagi head stockist, nõustage.
sille 26. detsember 2009, kl 15.12 |
stockmanni salatiletis ju mitu korda suurem valik kui kaubamaja salatiletis. kaubamajas on suurem valik juba mitu päeva tagasi karpi pandud salateid, mis täis säilitusaineid ja mis minu meelest üldse süüa ei kõlba. ostan ikka värskelt tehtud salatit letist. ja nt lõhe on stockis palju odavam kui kaubamajas.
kuna väga paljud inimesed töötavad kesklinnas v lähevad koju läbi kesklinna, siis käiakse palju stockmannis, kaubamajas v solarises. säästukas rohkem nende jaoks, kellel on aega iga päev kodus vaaritada; sealt saab osta eelkõige toorained, et ise salatit vm teha.
kuna väga paljud inimesed töötavad kesklinnas v lähevad koju läbi kesklinna, siis käiakse palju stockmannis, kaubamajas v solarises. säästukas rohkem nende jaoks, kellel on aega iga päev kodus vaaritada; sealt saab osta eelkõige toorained, et ise salatit vm teha.
- 15. mai 2010, kl 09.48 |
hm 15. mai 2010, kl 12.46 |
Maak 15. mai 2010, kl 19.45 |
k 15. mai 2010, kl 20.08 |
- 15. mai 2010, kl 20.17 |
- 15. mai 2010, kl 20.17 |
hehh 15. mai 2010, kl 21.39 |
Kiisu 15. mai 2010, kl 21.46 |
mmmmmmm 15. mai 2010, kl 22.15 |
mrksspncr 15. mai 2010, kl 22.28 |
k 16. mai 2010, kl 12.25 |
!:d 16. mai 2010, kl 12.34 |
Ei käi 16. mai 2010, kl 23.33 |
Kerttu 17. mai 2010, kl 00.58 |
+/- 17. mai 2010, kl 11.32 |
Mina käin kõige meelsamini Selverites ja Solarise toidupoes.
Kodupoeks on Pelgulinna Selver.
Varem käisin tihti ka Kristiine Prismas, aga kuna seal on parkimine ning auto juurest poodi ja poest autosse minek juba pikemat aega väga ebamugav, siis sinna enam ei lähe. Rocca Prisma on mulle aga liiga suur, ma olen sõna otseses mõttes täiega väsinud, kui seal ühest otsast teise ja siis tagasi ära käin. Ei meeldi.
Vahel mööda sõites käin Õismäe ringi juures Rimis, aga kuna Rimi on minu meelest suurematest poodidest kokkuvõttes kõige kallim, siis üldiselt seal ei ostle.
Kodupoeks on Pelgulinna Selver.
Varem käisin tihti ka Kristiine Prismas, aga kuna seal on parkimine ning auto juurest poodi ja poest autosse minek juba pikemat aega väga ebamugav, siis sinna enam ei lähe. Rocca Prisma on mulle aga liiga suur, ma olen sõna otseses mõttes täiega väsinud, kui seal ühest otsast teise ja siis tagasi ära käin. Ei meeldi.
Vahel mööda sõites käin Õismäe ringi juures Rimis, aga kuna Rimi on minu meelest suurematest poodidest kokkuvõttes kõige kallim, siis üldiselt seal ei ostle.
Tüdrukute poe kohta veel 18. mai 2010, kl 16.16 |
Tüdrukute poe kohta veel 19. mai 2010, kl 13.41 |
k 23. mai 2010, kl 17.03 |
??? 24. mai 2010, kl 15.20 |
- 24. mai 2010, kl 17.50 |
mina 24. mai 2010, kl 18.02 |
mujalt 29. detsember 2011, kl 10.02 |
Nii naljakas on lugeda, kuidas alati keegi sellises teemas masust ohkima hakkab :) Närvid läbi?
Enam Eestis ei ela aga kui Eestisse satun, siis siiani on lemmikuks Selverid, Kaupsist- Solarisest ja Stockist käin spetsiifilisi asju ostmas, mida mujalt ei saa.
Maximatest ja Säästukatest pole kunagi midagi ostmisväärset leidnud, pole väga süvenenud ka, aga kui nõudmised on ikka natuke teised, kui et leida igas tooteklassis kõige odavam toode, siis tõesti seal mingit valikut ei näe.
Enam Eestis ei ela aga kui Eestisse satun, siis siiani on lemmikuks Selverid, Kaupsist- Solarisest ja Stockist käin spetsiifilisi asju ostmas, mida mujalt ei saa.
Maximatest ja Säästukatest pole kunagi midagi ostmisväärset leidnud, pole väga süvenenud ka, aga kui nõudmised on ikka natuke teised, kui et leida igas tooteklassis kõige odavam toode, siis tõesti seal mingit valikut ei näe.
Lisa postitus