L.- olen kuulnud ,et paljud füüsilised hädad on põhjustatud psüühikast. Näiteks käisin u. 7- aastat tagasi arstil lishtaslt ennast kontrollimas. Avastati ,et kaasasündinud südamerike ja neerude deformeerumine mingi kroonilise põletiku tagajärjel.
Sa ei kujuta ette, kuidas mul järsku olid südames valu ja neerudes valus ja tundsin ennast tõeliselt halvasti ja haigelt...tulid peale paanika hood ja hirm ja nii pikka aega.sõin sisse valuavaigisteid, magasin emnamuse ajast jne. kui lõpuks teise arsti juurde läksin et juba põhjalikum kontroll teha tuli välja ,et see mis enne räägitud oli puhas jama... olin täiesti terve.Ja mõne päeva pärast tundsin ennast suurepäraselt, valud, väsimus ja hirm kadunud.
aga siit tekibki küsimus... kui ma tean ,et ma olen haige jne. siis on inimene suuteleine oma mõtetega ennast ka hauda ajama...
Võib olla vajad sa paari visiiti psühholoogi juurde.. sest teades ,et on olnud infarktieelne seisund võid endale kõike muud ise oma mõtetega juurde pookida.
Samas töökohtadest.... olin enne pearaamatupidajaks saamist töötanud beerides jõhvikana... sai lihtsalt kõrini... kui palju ma CV-si saatsin ja kui palju mind pikalt saadeti ,ei oska öelda kuid näed kord naeratas õnn ja loodan edaspidi peale ülikooli lõpetamist karjääriredelili kindlasti veel kõrgele ronida.
Võta ennast kätte ja rabele oma pessimismist välja!