Rasedus
KUIDAS SAADA TÜTAR???
Rellu 27. aprill 2005, kl 15.33 |
Ilmselt see anni arvutus on sarnane selle kalendri asjaga, sest need klapivad ja seotud ka viljastumise kuu ja naise vanusega. Kui kaldun ka pigem selle poole, kuan pidas tunduvalt paremini paika. See teine arvutus võib tõene olla küll vere vahetumise seisukohalt kuid minul paika ei pidanud. 1 läks täppi, teine ei kui valesti ei mõistnud.
Näiteks 1) N 4,75 ja M 6,6 ja 2) 6,25 ja 8,6, loogika järgi peaks olema erinev sugu.
Kuigi mis ma siis hõiskan, et kas peavad või ei tegelikult pole teine veel ju sündinud:)
Näiteks 1) N 4,75 ja M 6,6 ja 2) 6,25 ja 8,6, loogika järgi peaks olema erinev sugu.
Kuigi mis ma siis hõiskan, et kas peavad või ei tegelikult pole teine veel ju sündinud:)
mapp 27. aprill 2005, kl 16.49 |
kui mina oma esimest last ootasin, siis üks vanem daam õpetas sarnast tehet Anniga- naise vanus+ rasestumise kuu jaga 2- kui paaritu arv poiss, kui paaris tüdruk. olen selle järgi 20 aastat ennustanud ja on läinud küll täppi.
aga kus see hiinakalender oli, kust sai ka vaadata- kes teab?
aga kus see hiinakalender oli, kust sai ka vaadata- kes teab?
ootaja 28. aprill 2005, kl 12.27 |
Omal ajal oli mu isa selline, kes arvutas meie suguvõsas välja tütarde eostamise päevi. Kummlalisel kombel see valem ka toimis ja alati oligi nii nagu sooviti! Mäletan kui tädi magistri tööd kaitstes ekstra tütre tegemiseks koju sõitis, sest päev oli välja arvutatud... nii ka läks... nüüd aga kui mul endal seda vaja oleks ei mäleta ta enam valemit. Nii palju siis targast isast;) Loodetavasti on eeltoodud valemid analoogsed ja saan rõõmu tunda ka tütre kasvatamisest!
Teile kõigile aga edu ja palju päikest!
Teile kõigile aga edu ja palju päikest!
>><< 28. aprill 2005, kl 12.58 |
mul õde arvutas ka mingi valemi järgi , tahtis just poega saada , ma ei tea täpselt kuidas kraadis ja arvutas midagi , tegi kõik nagu vaja ja jäi rasedaks ka ning oli kindel et poeg , aga tuli ikka tütar... Vot arvan , et seda ei ole kuidagi võimalik välja arvestada , tuleb see kes tahab tulla.
kui kurb:( 28. aprill 2005, kl 13.26 |
annekas 01. mai 2005, kl 14.34 |
Triinu 02. mai 2005, kl 12.27 |
Triinu 02. mai 2005, kl 12.29 |
külm aeg 02. mai 2005, kl 12.38 |
arvutasin ka 10. mai 2005, kl 20.50 |
Kadriin 19. märts 2018, kl 16.07 |
Tasub arvutada 23. aprill 2018, kl 15.09 |
Kõik on võimalik 23. aprill 2018, kl 15.16 |
Kadriin Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma olen oma mehega saanud lapseks poisi aga me mõl
> emad tahtsime tüdrukut kuidas saaks tüdrukut
Teadus, kuidas mitte ainult lapse sugu valida, vaid ka tema elukäiku mõjutada. Eestis on seda kasutatud, naisterahvas oli arstide poolt lootusetuks tunnistatud ning just seda teadust kasutades sünnitas naisterahvas terve ja tubli lapse. Tulemus oli seda üllatavam, kuna naisel tsükkel puudus, mõned juhuslikud päevad mitme aasta jooksul. Vere uuenemise rütmid käivad osaliselt sama teema alla, seega ei maksa teema alguses kirjutanut väga materdada, ta liigub õiges suunas.
https://www.yogapoint.com/info/article6.htm
-------------------------------------------------------
> Ma olen oma mehega saanud lapseks poisi aga me mõl
> emad tahtsime tüdrukut kuidas saaks tüdrukut
Teadus, kuidas mitte ainult lapse sugu valida, vaid ka tema elukäiku mõjutada. Eestis on seda kasutatud, naisterahvas oli arstide poolt lootusetuks tunnistatud ning just seda teadust kasutades sünnitas naisterahvas terve ja tubli lapse. Tulemus oli seda üllatavam, kuna naisel tsükkel puudus, mõned juhuslikud päevad mitme aasta jooksul. Vere uuenemise rütmid käivad osaliselt sama teema alla, seega ei maksa teema alguses kirjutanut väga materdada, ta liigub õiges suunas.
https://www.yogapoint.com/info/article6.htm
Kolme poisi emme 02. mai 2018, kl 17.39 |
Maximus Maalinn 29. mai 2020, kl 03.04 |
helena92 13. veebruar 2024, kl 15.01 |
helena92 13. veebruar 2024, kl 16.21 |
Lisa postitus