Terekest kõigile!Olen täna läbinud selle protseduuri.Kaks nädalat tagasi ostsin testi ja sain teada , et olen rase.Ehmatasin väga , sest üks kord juba olen abordi teinud, see oli kirurgiline.Aga nüüd oli suur hirm uuesti elada need õudsad hetked haiglas.
No nii ,peale tewsti tegemist , helistasin kohe numbrile 1900 (ITK) ütlesin , et on vaja abordi teha, sain siis kohe aega arsti vastuvõtule Tõnismäe polikliinikuse.12 november läksin sinna, ütlesin , et mis mul vaja , ja saadeti mind analüüsi tegema , öeldi ka , et kui põletiku ja haigusi pole , teisipäaeval 17 novebril saab juba esimest tabletti.
Sain siis tabletti koju kaasa, pidin võtma väikese koguse veega ja olla rahulikult kodus , et eriti midagi ei juhtu , võib ainult määrima hakata.Nii oligi , kõht valutas ka.Järgmine kord pidin tulema 19 november ITK vastuvõtule juba, kus sain 4 tabletti tuppe, ja ühe valuväigisti.Öeldi , et pean kindlasti minema koju , olla poolteist tundi pikali ja pärast võib kõndida natuke , et verd hakkaks tulema.
Tegin , kõik nagu öeldi , valud olid ikka tugevamad , kui mentsi valud, aga ma sain arstilt retsepti ravimi Diclofenac(valuväigisti küünlad)Aran , et need kõige rohkem aitasid mul , tund aega umbes istusin WC-s , midagi eriti ei tulnud, verd ainult , ka mitte palju , pärast kõhuvalu hakkas kaduma , läksin jälle voodisse, ja jarsku tundsin , et verd hakks hirmsasti tulema, läksin tagasi WC-sse , ja nüüd hakkasidgi tükid tulema , üks oli väga suur , arvatavasti see oligi see õige asi.Peale seda valud hakkasid kaduma.Nüüd möödas 3 tundi peale seda , sain tunnikese ka magada.
Ja kallid tüdrukud , me kõik peame tedama seda, et see on iga inimese oma otsus ja oma põhjus , miks ta nii teeb!!!