Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
lindynette 20 pillid
 
d 30. november 2010, kl 17.01
käisin täna arstil ja arst kirjutas mulle välja pillid lindynette 20
enne pole ma pille võtnud ja seega uuriksin natuke, et kuidas kellegile sobivad või pole sobinud need pillid.
tean, et kõigile võib kõik erinevalt mõjuda, ja see mis teisel on, ei pruugi mul samuti olla.
kuid siiski natuke uurin enne, kui neid võtma hakkan!
 
T. 30. november 2010, kl 18.44
Mina võtsin neid 2 aastat. Muud ei midagi kui alguses tuli 3 kilo juurde. Punased olid täpselt 28 päeva tagant ja lühemad kui enne pillide võtmist. Lõpuks vahetasin, sest punnidele piiri ei pannud.
 
liisu 30. november 2010, kl 19.20
mul sõbranna võttis nendega 8kg!!!! juurde.
 
helesinine 30. november 2010, kl 19.57
Mina olen juurde võtnud 10 kilo. Pille ei süüdista, ise olen laisk ja nõrk. Aga üldiselt on jah nii, et päevad on lühemad kui varem ja verevaesemad ka.
 
S. 14. juuni 2012, kl 14.07
Olen ka neid juba pea aasta võttnud, aga pole kaalu juurde tulnud ja pole ka teisi muresid. Minuarust on head :)
 
Nonii 19. juuni 2012, kl 00.04
Kokku võtsin neid 7 kuud. 3 kuud võttis aega, et nendega harjuda, siis oli 3 kuud kõik okidoki, viimane kuu kiskus jamaks. Mul hakkas silme eest mustaks minema nendest, meeletud tasakaaluhäired, eriti hommikuti. Ei suutnd püsti seista. Mõni päev vedelesingi voodis, kuna suutsin vaid mööda seinu kobades edasi liikuda. Ma usun, et pillidest, kuna peapööritus taandus 7 pillivaba päeva ajal, kuid seejärel tuli tagasi. Ja juba paar päeva peale pillide minemaviskamist oli ok olla.
Positiivne on see, et sain düsmenorröast lahti (st enne oli meeletute valudega menstruatsioon).
 
sässu 19. juuni 2012, kl 16.58
Ehh :) Võtsin neid 4 aastat. Kaalust võtsin mitu kilo alla ( ma ei teagi kas just pillidest aga peale nende kasutama hakkamist kaal kadus ), päevad käisid 28 päeva tagant, olid valutud ja lühikesed...kuid nüüdseks olen 39 nädalat rase ja vot ei tea mis hetkest need pillid siis enam ei mõjunud kuigi võtsin neid iga jumala päev ja vägagi regulaarselt :)
 
Getrin 23. juuli 2015, kl 09.17
Minule kirjutas ka arst need välja ja probleeme nad mulle ei tekita rohkem kui et siis kui tableti vabal perioodil peaksid päevad hakkama nad pole hakanud vaid olid varem ja nii märkamatult et hakkan arstile igajs juhuks helistama ja üle küsima kas see asi on ikka õige aga muidu nagu ok.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!