Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
rasedustest pärast raseduse katkemist
 
martsipanist 05. detsember 2010, kl 22.33
eile tegin rasedustesti ning test positiivne. arvutuste järgi peaks u 7 nädal olema. eile õhtul aga hakkas veidi määrima ning täna hakkasid justkui päevad. verd küll tavapärasest veidi vähem, kuid siiski ja selline n-ö päevade kõhuvalu ka.
lugesin, et kui nii varajases staadiumis hakkavad päevad, siis tähendab see enamasti raseduse katkemist. (ei usu ka, et olen selline inimene, kellel päevad lihtsalt raseduse ajal, kuna päevad on 3 nädalat hiljaks jäänud)
tegin täna uuesti testi ja näitas endiselt positiivset tulemust. kas on võimalik, et test näitab endiselt positiivset tulemust, kuigi rasedus katkenud? on kellelgi kogemusi? või on mul veel lootust, et rasedus ei ole katkenud?
ülehomseks sain arstiaja, kuid kuna teema üldse rahu ei anna, siis mõtlesin, et äkki kellelgi on kogemusi..
 
mew 06. detsember 2010, kl 08.31
Mine erakorralisse kui vähegi võimalik. Rasedustest on ka pärast katkemist lühiajaliselt positiivne, kuna hormoonihulk ei lange ju kohe nulli. Kas sul tuleb verd ja klompe? Siis ilmselt asi hea ei ole. Endal läbi elatud, hormoonid läksid nulli alles 10 päevaga, kuigi tase oli nagunii väga madal (rasedust samuti 6-7 nädalat).
 
J 06. detsember 2010, kl 09.41
kui on pruunikas veri siis loodetavasti on see lihtsalt veri mis on emaka taha jaanud ja nyyd irdub (menstruatsiooni veri) kui on aga punane, varske veri, siis kahjuks jah, enamasti on see raseduse katkemise tunnus. mine arsti juurde!
test oli mul parast katkemist veel 2 nadalat positiivne. endal katkes 15ndal nadalal
 
martsipanist 07. detsember 2010, kl 21.03
Käisingi täna arsti juures ja ütles, et rasedus on katkemas ja midagi päästa ei ole, kuna lootemuna olla vale kujuga..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!