Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Raseduse jälgimine 2-s kohas
 
ritsik 17. aprill 2012, kl 11.07
Mul oleks vaja head nõuannet.
Eelmist rasedust jälgiti mul Pelgulinnas ja olin seal kõigega väga rahul. Nüüd aga oleks seal pisut raskevõitu käia, sest elan nüüd linna teises otsas ja teist autot meil peres pole ning peaksin siis palju busside-trollidega või taksoga seiklema. Lisaks veel 2-aastast last kaasas tassima. No saaks teda ka hoidu panna.. aga selle üle peab veel mõtlema.
Põhjus, miks siia seda kõike kirjutan, on selles, et tahtsin uurida, kas oleks ka nii võimalik, et osad uuringud laseksin teha Fertilitases (asub kohe lähedal), nt uh jmt., aga muidu oleksin jälgimisel Pelgus. Sõitmist ja loksumist oleks nõnda poole vähem. On keegi taoliselt enne toiminud? Ja kas nii saaks?
Või minna hoopis itk-sse? Pole seal enne käinud, kogemus täielikult puudub. Kas seal tehakse uh kohe esimesel korral naistearsti juures ära või tuleb ka uus aeg kokku leppida?
Siis see ka veel, et kui olen nt itk-s jälgimisel, kas siis sünnitama pean minema ka sinna või võin ka Pelgusse minna?
 
d 17. aprill 2012, kl 11.27
kas fertilitas mitte tasuline pole?kui raha on, võiksid ju koguaeg seal käia, miks kahes kohas joosta
 
ritsik 17. aprill 2012, kl 11.43
:) selles asi ongi, et raha päris ülearu pole. Mingis mõttes nagu mugavus ka midagi maksab, aga nagu ei raatsi, kui on võimalus mõne koha pealt kokku hoida.
 
Cybaramoor 17. aprill 2012, kl 12.21
Sünnitada võid seal kus tahad (kasvõi kodus või teises linnas), ei pea olema sama koht kus oled rasedusaegse jälgimise all. Minu teada on Tln-s kohti kus end n.ö. arvele võtta palju rohkem kui ITK, Pelgu ja Fertilitas. Mõistlik on valida kodulähedane koht, sest graafik ikka päris tihe. UH minu mälu järgi oli ainult 2 korda, seega erilist ajavõitu ma ei näe kui ainult seda kodu lähedal tegemas käid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!