Rasedus
vaktsineerimine kas teha v mitte
varsti emme 17. aprill 2013, kl 23.25 |
Tere, peatselt sünnib laps perre, aga ei tea enam mida teha kas vaktsineerida v mitte. No B hepatiiti ma kindlalt ei lase, aga muude asjade vastu vist peaks ja kas on mütet ka rotaviiruse vastu lasta teha? mida teie teete ja mida arvate üldse vaktsiinidest. olen nii palju hirmu jutte lugenud, et ei tea enam mida teha:(
eluaegne klient 17. aprill 2013, kl 23.41 |
Raivo Orgusaar 18. aprill 2013, kl 00.29 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 41 |
Ainus, mis Inimest tervena hoiab, on Tema enda Immuunsüsteem. Toitke seda tõelise toidu, mitte vaid keedetud, marineeritud, praetud, konserveeritud või hautatud roogadega, mitte ka suures koguses süsivesikutega
Kas soovikiste vabatahlikult alla neelata väikese koguse elavhõbedat? Kui ei soovi, siis milleks Te seda enda maimukestele koos vaktsiiniga anda tahate?
Kas soovikiste vabatahlikult alla neelata väikese koguse elavhõbedat? Kui ei soovi, siis milleks Te seda enda maimukestele koos vaktsiiniga anda tahate?
isemaag 18. aprill 2013, kl 01.28 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 3,678 |
Enam pole vene aeg et sundkorras karistamatult tohiti kedagi põdema panna. Näiteks elavhõbedaga hambaplommid mis rikkusid poole eluaja tervise. Kui oma arstivõimust hulluks läinud arst midagi peale sunnib, tuleb vastu hakata. Nad ju ise õpivad mitu aastat oma tulevaste katsealuste arvel kuidas kedagi mõjutada. Kui vastu hakata ei oska, on võimalik õppida. Nagu enesekaitse kursused. Kes õpib kakluses ja hästi vastama, kes õpib kursustel ja saab illusiooni et oskab, kah kuidagi kasuks. Ma siinkohal mõtlen energeetilist enesekaitset. Ja kui vaja, ka midagi muud, oi kui hästi see võib toimida. Nii hästi et hiljem enam ei soovi seda veelkord pealtnäha. Kuid omalt poolt pole midagi tehtud kellegile. Igaühele oma.
elvakas 18. aprill 2013, kl 08.16 |
Appi! 18. aprill 2013, kl 19.30 |
Mida varen vaktsineeri B-hep vastu, seda suurem immuunsus tulevikus, kunagi ei tea, kellega su laps tulevikus v6ib voodis j22da, ainuke kindel viis teda kaitsta, on vaktsiin. Mitte mingisugune tervislik toit ei kaitse lastehalvatuse vastu. Meil on avalik maailm, inimesed reisivad, euroopas on tuhandeid inmesi, kes v6ivad olla kandjateks haigustele mis meie seltskonnas ei eksisteeri! M6tle hoolikalt!
:) 29. aprill 2013, kl 00.29 |
Liisu 04. mai 2013, kl 04.24 |
ahaa 05. mai 2013, kl 06.58 |
Liis K 06. mai 2013, kl 10.05 |
lükkan kõik vaktsineerimised tõsiseltvõetavate andmete puudusel edasi vähemalt 6 kuuseks saamiseni, võimalik et aastaseni. Esimestel kuudel kaitseb last ternespiim ja minu enda immuunsussüsteem.
viimane uuring, mida lugesin,kirjutas suurenenud munasarjavähiohust neil, keda on kunagi vaktsineeritud mumpsi vastu - armas, kaspole?
viimane uuring, mida lugesin,kirjutas suurenenud munasarjavähiohust neil, keda on kunagi vaktsineeritud mumpsi vastu - armas, kaspole?
Lisa postitus