Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
hiline abort
 
renna 26. veebruar 2014, kl 22.06
Mul on rasedust 16+2 ning loode ei ole normis. Arst ütles, et saadab mu abordile ehk siis kutsutakse sünnitus esile.
KAs keegi on varem sellega kokku puutunud? Mis seal täpsemalt tehakse`?
 
Oi Kuitore 26. veebruar 2014, kl 22.25
Tunnen Sulle kaasa!
Hullem kui see protseduur ise, on loo emotsionaalne pool...
Lähed hommikul haiglasse, saad sünnitust esilekutsuva rohu, ootad-ootad-ootad...et sünnitustegevus algaks. Kui vaja, saad järgmise ja järgmise rohu ja muudkui ootad...Edasi on kõik nii nagu päris...

(5x20nädalal surnud loote sünnitanud...)
 
sa Oi Kuitore 26. veebruar 2014, kl 23.05
oled võlts. Ma ei suudaks enam eladagi, kui mu hingel oleks 5 hinge, keda olen lasknud hävitada.
 
Oi Kuitore 26. veebruar 2014, kl 23.11
sa Oi Kuitore Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> oled võlts. Ma ei suudaks enam eladagi, kui mu hin
> gel oleks 5 hinge, keda olen lasknud hävitada.


Kas on raske mõista, et lapsed surid 20ndal rasedusnädalal minu kõhus ja olin sunnitud sünnitama!!!
Jah, ma ei tahagi enam elada...

Renna, kui Sulle pakutakse psühholoogilist abi, siis kasuta seda võimalust. Mina püüdsin tugev olla... See pole mõistlik...



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Oi Kuitore 26.02.2014 23.13.
 
ghfgf 26. veebruar 2014, kl 23.27
ja miks ta võlts on?
See ei ole inimese enda süü kui rasedus katkeb, kes oled sina et öelda niimoodi. Tunnen kaasa! Kurb kui juhtub, ja muidugi emotsionaalselt raske.
Aga loodan et läheb ükskord hästi kõik ikka :)

Ära kuula rumalaid kommentaare
 
kle Oi Kuitore 26. veebruar 2014, kl 23.28
See ei saa võimalik olla. Kui 1 kord on nii juba juhtunud siis järgmine kord tegeletakse sellise rasedaga vägagi hoolikalt ja hoitakse kuni raseduse lõpuni haiglas. Tean naisi, kes on olnud 8 kuud haiglas, et nad suudaksid sünnitada ja et lapsega midagi ei juhtuks. Tänapäeva meditsiin on nii kõrgel tasemel ja kohe kindlasti ei lubata inimesel siis isegi rasedaks jääda, kui on oht et loode taas ellu ei jää ning rasedu tuleb katkestada. Jah, on naisi, kellel katkeb rasedus aga et 5 korda tuleb sünnitust esile kutsuda, et surnud loode välja tuleks, seda jubedust loen ma küll esimest korda.
Või olid sa seal haiglas katsejäneseks?
Sa kirjeldad aborti.
Hullem kui see protseduur ise, on loo emotsionaalne pool...Lähed hommikul haiglasse, saad sünnitust esilekutsuva rohu, ootad-ootad-ootad...et sünnitustegevus algaks. Kui vaja, saad järgmise ja järgmise rohu ja muudkui ootad...Edasi on kõik nii nagu päris...
 
Oi Kuitore 26. veebruar 2014, kl 23.39
Tundub, et te olete siin päris noored. Loodan, et teist kellegiga nii ei juhtu...

Tänapäeva meditsiin uuris mind ja abikaasat põhjalikult, tunnistades meid terveks ja saates koju sõnadega: "Proovige veel...!"
Jah, oma lollus, et nii mitu korda proovisime.

Renna, sünnituse esilekutsumine käib siiski nii nagu kirjeldasin ja selle "päris" all mõtlesingi, et siis sünnitad... Valuvaigisteid antakse, kellel vaja peaks minema...
 
olen 48 aastane ema ja vanaema 27. veebruar 2014, kl 00.13
Oi Kuitore
mina sinu juttu ei usu.
olen 2 lapse ema, lapsed sündisid 5 aastase vahega. Esimene sünnitus oli väga raske, kus laps lõhkus sünnituse käigus emaka, arst oli hooletu ja jättis platsenta sisse. Mind õmmeldi üle tunni aja, emakas oli ribadeks. Kui kõik oli õmmeldud, algas verejooks ja kui mind vaatama tuldi, ujus sünnitustuba verest. Leiti, et platsenta jäi sisse. Kangutati emakas uuesti lahti, et platsentat kätte saada. Ma jooksin peaaegu verest tühjaks, ei olnud kohapeal minu veregrupi verd. Olin väga kriitilises seisundis, mitte keegi ei uskunud, et ma elama jään. Alles 2 päeva hiljem saadi minule sobivat verd, 2 päeval olin tilgutite all ja mulle kanti üle 4 liitrit võõrast verd. Jäin ellu. Ma ei tohtinud kuu aega istuda ja arst keelas mul rasestuda 3 aastat, vastasel juhul oleks see olnud minu surm.
Lugedes siin, et arstid lubavad ikka ja jälle rasestuda naisel, kel looted sees surevad, see ei saa kohe kindlasti õige olla.
Iga abort mõjub inimese psühhikale ja ka tervisele hävitavalt ja mitte ükski naistearst ei võtaks endale sellist vastutust inimese tervise suhtes.
Tundub tõesti, et teemaalgataja oli katsejänes, kellega tehti ebainimlikke katseid, hävitades tema keha ja psühhikat. Ja mis kõige hullem, 5 korral lubati lastel surra.
Kohe mitte ei usu seda koletut väidet.
 
Oi Kuitore 27. veebruar 2014, kl 00.18
Vastasin teemaalgataja küsimusele. Minu eesmärk polegi midagi tõestada, kuid nii on minuga juhtunud. Perekooli rasestumise foorumit lugedes selgub, et enne kolme raseduse peetumist ei hakata kaasajal üldse uurimagi, mis viga võiks olla. Meid vähemalt uuriti, ehkki tulemusetult.
 
olen 48 aastane ema ja vanaema 27. veebruar 2014, kl 00.28
Oi Kuitore
Miks sa vaikid? Eestis on iive langenud, tõstata üles küsimus, miks hakkavad arstid tegelema probleemiga alles siis kui naisel on olnud 3 raseduse peetust.
Tee probleem avalikuks, räägi oma lugu televisioonis ja küsi, miks lubatakse surra sündimata lastel ja soovitatakse naisel ikka ja jälle rasestuda ent tulemus on surnud lapsed, naise katkine hing ja koledad mälestused.
 
Oi Kuitore 27. veebruar 2014, kl 00.33
kullakene, ma ei jaksa...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!