Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
CERUCAL iivelduse vastu
 
Hoiatus 19. november 2018, kl 21.45
Olen seitsmendat nädalat rase ja tugeva iivelduse tõttu panid juba 5 nd peale iiveldusvastased rohud. Paljudele need kindlasti mõjuvad hästi, kuid soovin igaks juhuks hoiatada, kuna see mida need minuga tegid, oli üle mõistuse ja viisid nädalaga korralikku auku.

Võtsin 30 mg päevas veidi üle nädala. Iiveldust ei võtnud ära, kuid:

meeletu ärevus, suutmatus paigal istuda, pidev tammumine edasi tagasi, tunne nagu tahaks oma kehast välja ronida, elu tundus kohutav ja mõttetu, kahetsus kõige pärast, täeik unetus, värinad, seitsmendal päeval hakkasid käed tõmblema ja siis tabati ära, milles asi. Midagi nii kohutavat ei ole ma tundnud kunagi, päevad otsa ainult pisarad ja meeletud paanikahood.

Uurides kogemusi veidi, on sellist reaktsiooni üksjagu. Olge ettevaatlikud ja kui tunnete järsku ärevust, paanikat, depressiioni ilminguid antud rohtu võttes, lõpetage koheselt ja vaadake, kas muutub enesetunne. 24 h minul möödas ja keha on rahunenud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!