Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
mis ema ma olen ?
 
maia-liina 16. mai 2003, kl 10.57
Tahaks ka beebit ja ma ei muretse oma kehakaalu, raseduse ja sünnituse pärast. Mina kardan hoopis, milliseks emaks ma saan, tunnen,et vahest on hoopis endal hoidjat vaja. Mul on kohutavad meeleolu kõikumised, üks päev olen õnnelik ja rõõmus, teisel on jälle selline must masendus peal,et ainult nutan. Veel ma suitsetan, OK praegu olen küll vähendanud ja katsunud maha jätta, kuid nendel mustadel päevadel on kõigest savi. Alkohol. kui tarbin siis ainult veini ja siidrit aga umbes kolmest korrast ühel jään purju, järsku ja üsna korralikult. Ja siis ma mõtlen, mis ema must saab ? Minu ema, vanaema ja muud naissugulased on ülikorralikud naisterahvad ja mina selline must lammas. Olid teil ka sarnased hirmud ? Või on teil oma emadest sellised halbu mälestusi?
 
Katz 16. mai 2003, kl 12.26
Soovitan Sul kylastada lehekylge http://lahendus.net/ Seal on palju erinevaid inimesi, kes sind aidata oskaksid ja koike seda saad teha anonyymselt. Ehk saad nende kaudu endas selgust.
Olen ise nende teenust kasutanud ja jain rahule.
 
nipi 16. mai 2003, kl 12.30
lugesin just mingit raamatut, kus oli väga rahustav lause: "paljud meist on tegelikkuses palju paremad lapsevanemad kui nad seda ise endid arvavad olevat." Võib olla siis kui sul laps sünnib ja sa tunned vastutust selle armsa olevuse pärast, kaovad need mustad päevad? Sest siis sa tunned et sind vajatakse ja armastatakse ning see teeb imesid.
 
Siira 16. mai 2003, kl 12.43
Huvitav. Minul on 13 aastane poeg ja kui ma teda ootasin ei tulnud mul pähegi vaagida teemal, et kuidas ma hakkama saan või midagi säärast.
Nüüd oootan järgmist last ja ei teagi kas olin siis nii loll, et ei osanud asja üle vaagida ( 22 ) või milles points aga moment olles 37 olen tabanud ennast mõttelt, et kas ma suudan meie lapsele pakkuda ilusat tulevikku jne. Nagu oleks mingi hirm. ühel päeval ootan teda väga ja teisel päeval mõtlen, et kas tegin õieti.
Lisaks veel kui mu oma ema pani minu raseduse uudise peale killu, et nii vana inimene ja hangib veel lapsi. Ennem oli tal laul, et miks te rohkem lapsi ei tee.

Nüüd ma mõtlengi, et ma olen vana ja äkki tuli lollisti tehtud. Tegelikult olen ma väga nooruslik ja paljud arvavad, et ma olen nii 10 aastat noorem kui tegelikult olen. Pass kurivaim muidugi näitab muid numbreid.

Kohati kaldun arvama, et sa oled tegelikult vägagi küps emaks saama sest sul on olemas selline asi kui vastutustunne ja oskus vaagida asju. Tähendab olet kohusetundlik. Minul oli selline masenduse ja normaalse olemise kõikumine kolm aastat. Siis kui soovisin last aga teda ei tulnud. Tundus nagu oleksin olnud naisena poolik. Pealegi sähmas ämm korra , et kas te seda asja üldse ei tee või on sinus miski viga. Ämmal on endal kolm last.
Solvav muidugi.

Ämmale saan ma ometigi näidata varsti. Keegi peale mu oma ema ei tea mu värskest rasedusest ja viimasele ei olks ehk pidanud ka ennem ütlema kui 3 kuud täis. Mees muidugi teab ja poeg.
 
maia-liina 16. mai 2003, kl 15.58
aitäh, lohutavate vastuse eest!
Ilmselt on see mingi stressi tunnus, mis mind praegu vaevab. Olen ka kaks aastat püüdnud rasestuda, mitte küll nii väga aktiivselt, vaid,kui tahab, las siis tuleb :) Pole veel tahtnud. Samas süüdistan ennast suitsetamises,et ma sellest loobuda ei suuda, see omakorda mõjutab enesehinnangut. Ühesõnaga selline surnud ring.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!