Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
maitsemeel kadunud
 
tirts 24. mai 2005, kl 19.33
Mul on küsimus teile kõigile.Kas olete ka kogenud, et süües ei ole ei soolasel ega ka magusal söögil mingit maitset. Mul on 19.nädal ja enne pole sellist asja juhtunud. Nimelt tegin eile mehele sünnaks kooki ja valmimisel proovisin. Pidin peaaegu nutm a hakkama , sest kook oli täiesti mage. Mees tuli, võttis ampsu ja ütles, et pole magusamat kooki saanud ! Ja täna söödud supp, salat ja jäätis olid ilma maitseta. Oskate öelda, on see mööduv nähtus ja kui kaua see võib veel kesta.

Päikest kõigile:)
 
juta 24. mai 2005, kl 21.47
Mul sama jama,algas ka kuskil 17 nädalast ,et lasen mehel toitu maitsestada.praegu 34 nädal ja ikka sama:)aga mis meil muud yle jääb kui loota ,et see möödub:)
Algul ikka soolasin räigelt asju yle,kui ise ei teadnud,nyyd võtan asja rahulikult!
Päikest......
 
Nipi 25. mai 2005, kl 09.41
Mina eile tegin kotlette ja soolasin üle, ise küll miskit aru ei saanud, et soolane oleks.
 
õnnetu 08. oktoober 2018, kl 18.45
Juba üle nelja nädala on mul kadunud maitsemeel. See on päris õudne. Ei tunne soolast, magusat, kibedat jne. Pöördusin ka perearsti poole, Viimane naeris mind lihtsalt välja. Apteeker samuti laiutas käsi ja ütles, et esimest korda kuuleb sellisest probleemist. Andke palun nõu!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!