Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kuti ex
 
ly 23. märts 2006, kl 07.10
Kohtusin kutiga, kellega on meil juba kuu aega seksuaalsuhted,ja tema töö tõttu saame kokku nädalas vähemalt korra. Aga mind teeb murelikuks asjaolu, et ta käib rates oma endise tüdrukut kommimas...ma saan aru,et nad on sõbrad, see on normaalne ei pea ju iga lahkumineku järgi rusikaid näitama,siis olks est varsti täis kibestunud inimesi.Aga ma ei saa aru kas se on loomulik, et pärast seksi, ta lihtsalt läheb ja kommib oma exi et too on maailma ilusam neiu.?????Kes mina talle olen?ainult sexi pärast?
 
Seeneke 23. märts 2006, kl 08.14
tõepoolest imelik. ka minu hinge hakkaks närima tugev kahtlus. kindlasti teab täpsemalt vaid tema ise, aga oled Sa kursis nende lahkumineku põhjusega ja sellega, kes otsuse tegi? võibolla soovib noormees oma eksi tagasi saada? vähemalt selline mulje jääb küll. peale seksi jääb normaalne mees kiiresti magama. kui tal midagi puudu on, siis läheb ta seda otsima.
 
help 23. märts 2006, kl 09.54
Mul on ainult üks küsimus - MILLAL KOOLIVAHEAEG OTSA SAAB????????? Kõik kohad on pubekate nn. probleeme täis. Isegi seda nad ei oska lugeda, mis teemad siin foorumis on.
 
cathy 23+ 23. märts 2006, kl 11.13
oot, oot kullake Ly, kuidas see teema Raseduse ja Sünnitusega seotud on?
 
ly 23. märts 2006, kl 13.11
esiteks ma ei ole pubekas...ja palun ära lõuga siin exole ja cathy23+ see teema on sellega niipalju seotud,et ma olen rase...aga kogemata ka,sest jah ei oska näed lugeda mis teemad siin foorumis on. te ei ole siis ise eksinud?
 
help 23. märts 2006, kl 13.22
Ni stiil kui sõnakasutus on küll pubeka oma.
 
ly 23. märts 2006, kl 14.59
kallis "help" võib-olla on sul õigus...aga võib olla pada sõimab katelt ja oled ise üks paras pubekas,kese teiste muret vaid naeruvääristad.Selge see et sulle võib see tühine mure tunduda,kuid ma lihtsalt tahtsin teada,mida arvavad sellest teised siinviibijad.Andeks aga mul ei ole täna lihtsalt jaksu sinuga mingit vägikaigast hakata vedama,kes rohkem pubekas on,ex...
 
Seeneke 23. märts 2006, kl 15.43
see on tõesti tõsine mure. mina küll ei väida, et pole. pead väga tähelepanelik olema, sest mõni mees muutub ka rasedusest kuuldes imelikuks. mõni jätab ehk mahagi. mõni ei suuda üldse enam seksida jne jne. seda olulisem on Sul selgitada, mis tema hinges tegelikult toimub ja miks ta nii käitub. kui rääkida pole võimalik, siis katsu tema nägemisvälja sokutada lugemismaterjali stiilis tulevane isa... kui ta näeb, et teisedki segaste tunnete küüsis, siis rahuneb ehk maha.
 
arnike 23. märts 2006, kl 17.35
Tahaks teada kellest sa siis rase oled?
 
ly 23. märts 2006, kl 19.37
arnikesele...loomulikult oma kutist, kes millegipärast huvitub ika veel exist....,milles muidu siin probleem
 
help 23. märts 2006, kl 20.42
Mind, minu 35 aastaga polegi ammu enam pubekaks peetud. :-)))
Miks ma teemaalgatajat pubekaks pean:
1. Kohtus kutiga, kellega on kuu aega seksuaalsuhe ja nüüd rase ka juba - ei jäta just eriti endast lugupidava, haritud naise muljet.
2. Kui kuu aega on seksuaalsuhe olnud, oled ikka kindel, et selle kutiga laps on? Paljudel ei näita test veel nii vara midagi. Kuidagi raske uskuda seda raseduse juttu.
3. Kutt käib rates oma eelmist tüdrukut kommimas - andke andeks, aga rate on pubekate meelelahutus. Ja rate kommidest elu probleemide tekitamine ei ole just ka üle 18 aastastele omane.
Jään oma arvamuse juurde - tegu libateemaga ja lastel koolivaheajal lihtsalt igav.
 
ly 23. märts 2006, kl 21.40
nii,et 35 aastane naine esineb siin sellise teatega..mis mul muud üle jääb kui sellega leppida.aga miks ma end pubekaks ei pea:
1. kohtusin jah kutiga kuu aega tagasi ja temaga vahekorras olles olin süütu.suvel me käisime niisama läbi,nüüd läx asi kuumax.
2.jah olen kindel et selle kutiga,kui ma polnud varem vahekorras olnud, siis kust otsast see laps veel olex pidanud tulema.Ja test näitas,ma ei uskunud seda,tegin kordustesti,ikka kaks triipu.
3.käib jah,onseda siis nii raske aru saada.rate võib olla pubekate meelelahutus aga ei saa ju pubekaiks nimetada ka seal käivaid 45-...inimesi...seega ei saa sa ka mind lahterdada niimoodi.ja niimoodi mina võix ka kukkuda iimesi lahterdama..aga viisakusest vanemate inimete vastu,jätan selle siiski tegemata.
ja tavaliselt ma ei teexki sellest(rates kommimisest) mingit probleemi aga saad aru see teeb haiget,kui ootad kutilt last ja tema käib seal kiitmas oma ex tüdrukut ja tolle last.
Ma ei saa muuta sinu arvamust,ei saagi aru miks seda tahangi,sest eelarvamustest ei saa keegi üle ega ümber...
 
Ex 23. märts 2006, kl 22.23
Äkki räägiksid siis oma kutiga sellest?
Ma ei saa aru, mis nõuandeid sa siit ootad?
 
kommentaar 23. märts 2006, kl 22.58
Teema suhteliselt delikaatne ja kindlasi mitte pubekale omane.Raseduse ajal on naised niigi emotsionaalsemad ja lähedus ning usaldus väga olulised faktorid.Oma seisukohast rääkides,siis asjad nii et olen (31+4)raseduse lõppfaasi jõudmas.Samas aga oma lapse isast väga kaugel.Suhtleme küll arvuti ja telefoni teel ja isegi järgmine nädal saab tagasi Eestimaale.Oma plussiks peangi momendil kaugust ja pikaajalist suhet eelnevalt.Probleemid ex-naise ja ta teismelise pojaga on pidevalt päevakorras.Sulle aga soovitan et mine temaga koos ta ex-tüdrukut kommima.Ära ole õel ja püüa teada saada mis sul temalt oodata on sest teie suhet just väga pikaajaliseks pidada ei saa.Kui aga ta otsustab oma ex-kallima kasuks siis minu soovitus....laps ei ole süüdi!Selget pead ja ole mehele toeks otsuse tegemisel kui sa temast arvad!
 
arnike 24. märts 2006, kl 08.08
palju sa siis rase oled ka kui seksuaalsuhted alles kuu aega!
 
mann 24. märts 2006, kl 12.52
Ja kui vana sa oled kui tohib muidugi küsida?
 
mary 27. märts 2006, kl 12.07
kui mdagi kindlat pol ei makas iga mehega voodi hakata ronima n'ed ju isegi et oled ainult m'ngukann
 
mary 27. märts 2006, kl 12.25
selline küsimus kas kellegil on päevad kestnud alla 2 päeva....
 
mary 27. märts 2006, kl 12.27
tre kas kellegil on päevad kestnud alla kahe päeva?tänud!
 
Onisiongirl 26. november 2017, kl 10.08
I just wanna kill myself after reading this retarded shit
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!