nii,et 35 aastane naine esineb siin sellise teatega..mis mul muud üle jääb kui sellega leppida.aga miks ma end pubekaks ei pea:
1. kohtusin jah kutiga kuu aega tagasi ja temaga vahekorras olles olin süütu.suvel me käisime niisama läbi,nüüd läx asi kuumax.
2.jah olen kindel et selle kutiga,kui ma polnud varem vahekorras olnud, siis kust otsast see laps veel olex pidanud tulema.Ja test näitas,ma ei uskunud seda,tegin kordustesti,ikka kaks triipu.
3.käib jah,onseda siis nii raske aru saada.rate võib olla pubekate meelelahutus aga ei saa ju pubekaiks nimetada ka seal käivaid 45-...inimesi...seega ei saa sa ka mind lahterdada niimoodi.ja niimoodi mina võix ka kukkuda iimesi lahterdama..aga viisakusest vanemate inimete vastu,jätan selle siiski tegemata.
ja tavaliselt ma ei teexki sellest(rates kommimisest) mingit probleemi aga saad aru see teeb haiget,kui ootad kutilt last ja tema käib seal kiitmas oma ex tüdrukut ja tolle last.
Ma ei saa muuta sinu arvamust,ei saagi aru miks seda tahangi,sest eelarvamustest ei saa keegi üle ega ümber...