Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
raseduse esimesed tunnused...?
 
Eeva 18. november 2013, kl 13.51
Ma ei julgenud testi teha kuna kaua oli üritatud. Esimene tunnus oli positiivne vereproov. Hiljem tuli ka suur väsimus. Nüüdseks ka kõrvetised.
 
merkake123 09. detsember 2013, kl 23.01
selline küsimus, et kunas need tunde märgid teil hakkasid, et rinnad valusad ja süda paha ja iiveldus ja väsimus jne? olen 15. aastane tüdruk ja ei oska arvata mis toimub. olen kohutavalt paanikas, kuna päevad on 2 korda ära jäänud, aga ei mäleta, et oleks kellegiga vahekorras olnud :(
 
Milvi 10. detsember 2013, kl 10.50
* Päevad jäid ära
* Alumised hambad muutusid üli tundlikuks u. nädalaks
* Siis vallandus tohutu väsimus
* Tundsin kuidas rinnad on natuke rohkem tundlikud (kuid ei midagi hullu).
 
nii 30. detsember 2013, kl 12.31
see nüüd küll hea uudis pole, et ninast võib verd tulla, mingi allergia jne...
Mul muidu päevad regulaarselt käinud, kuid see kord nädal hiljaks jäänud. Mingi kuu aega tagasi tuligi täiesti ootamatult ninast verd (mitte lahinal), tekkis mingi ekseem nahale, mis allergostopiga kadus... Paneb päris muretsema, ning hetkel on need rinnad valusad ka. Test ostetud, kuid teen vast hoomikul, siis pidavat kõige õigem olema
 
nii 31. detsember 2013, kl 10.58
test mõistagi postiiivne, ega ma ei arvanudki, et see negatiivne oleks võinud olla. Päevad on mul alati käinud nagu kellavärk. Ainus mis veidi muretsema paneb on, see et see ninaverejooks ja ekseem olid juba kuu aega tagasi. Samas siis olid päevad täitsa olemas... Ma ei teagi kohe mida mõelda.
Panen igatahes esimesel võimalusel aja kinni ja arstile.
Kena aastavahetust!
 
imdead 07. mai 2014, kl 20.46
Olen 4. päeva piinelnud jõhkra iivelduse käes. Eile öösel oksendasin maohappeid (kuna söök ei lähe alla) ja tekkis ninavere jooks. Täna on seis eriti hull. Nii kui midagi süüa proovin oksendan mõne aja pärast välja. Samuti esineb veel ninaverejooks. Kas tegu võib olla grippiga või võib see ka viidata rasedusele?
 
xxx 13. mai 2014, kl 12.32
tere mul rinnanibud juba 2nädalat väga valusad,mida ennem pole olnud,tegin testi nädal aega tagasi negatiivne,nüüd peaks jua päevad algama,aga pole(need mul väga ebaregulaarsed)kas peaksin uue testi tegema?Enesetunne pole just ka kiita
 
rasse 07. juuni 2014, kl 10.18
mul 6 nädalat siuke iiveldus ja paha olla, et anna otsad. respekt naistele, kes suudavad 9 kuud rasedad olla. ma ainult magaks ja vedeleks. õhtuti läheb natuke paremaks.
 
Ann 07. juuni 2014, kl 11.40
algus ongi raskem, mäletan küll. Süda paha, oksendamine, iiveldus, väsimus, närvilisus. Need olid põhisümptomid. Nüüd 7 kuu-kõrvetised, madal vererõhk, kõhukinnisus, tursed, uimasus, väsimus-mida veel?
 
Ann 07. juuni 2014, kl 11.41
vahepeal vedelen, siis ikka teen parema ilmaga jalutuskäike. Ah jaa, madal hemoglobiin ja suurem higistamine ka veel
 
Ann 07. juuni 2014, kl 11.43
kui ikka pidev oksendamine- siis arstile helistada. Võib vaja minna tilgutite alla
 
Ann 07. juuni 2014, kl 11.45
madal hemoglobiin muidugi ei ole normaalne, söön raua tablette, aga praegu pole hgb normipiiresse veel tõusnud
 
rasse 07. juuni 2014, kl 12.22
mul oli mingi päev vererõhk 100/49, kõrvad lukus, pea nagu koti sees. kohutav.
 
p6rnikas 04. november 2014, kl 19.35
Kõhuvalud (analoogsed mens.valudele), valulikud rinnad. Kui tavaliselt on nädal enne päevi järsult kasvanud magusaisu, siis nüüd seda polnud, magus jättis ükskõikseks. Nõrgad ja kerged iiveldushood, tohutu väsimus, tasakaaluhäired, nõrgad kuni teravad torkavad valud alakõhus, nagu keegi nokiks vms, madal vererõhk, kuumalained, südamepekslemine, hingeldamine, unetus. Emotsioonid kõikusid, ärritusin kergemini. Tavapärane söök, mis varem kaebusi ei tekitanud, põhjustas nüüd gaase ja kõrvetisi. Kõik need märgid võinuks vabalt eelneda ka lihtsalt päevadele, kuid need jäid ära. Kui oli kaks päeva üle läinud, tegin testi. Testriba näitas tulemuseks kahte triipu, millest teine nõrgalt nähtav. Kordasin testi kaks päeva hiljem, lapseootus sai kahe tugeva triibu näol kinnitust. Tunne on muidu ülev ja õnnelik, ainult kõht on kuidagi väga paistes ja juba teravale silmale näha, olgugi, et rasedus alles algfaasis. Valutab ja krambitab häirivalt.
Õnnelikku lapseootusaega kõigile ootajatele!
 
hanna 10. november 2014, kl 14.29
tere mul probleem millele võiks vastuse leida . asi siis selline et mul käib pidevalt pea ringi ja kui on mingi ebameeldiv lõhn siis mul tekkib iiveldus tunne ja otsin värsket õhku , ma värisen yle keha ja jalad on nõrgad , millele see võib viidata ? palun aidake ,
 
1234 03. juuni 2015, kl 16.09
Jube väsimus rinnad imelikud kuidagi.Viimasel ajal koguaeg ja eile tegin suure surmaga siis testi ja no nii tumedat triipu esimese rasedusega isegi polnud:D





































jhh
























oligi




































volllaaa



























































........................










...............

















.................

























.




































.
.....
.
.
.
.
 
kn 03. juuni 2015, kl 16.10
 
... 06. juuni 2015, kl 12.57
Päevad jäid ära, meeletu väsimus, keha hakkas muutuma(vinnid näos) ja süda oli 24/7 paha.. Enne testi tegemist arvasin et mul köhuviirus aga viirusest asi kaugel...beebi hoopis:-) ja muidugi rinnad valusad.. Rasedust bes 5ndlt
 
Kati 19. juuli 2017, kl 22.25
To Kats: Äkki õpid kombeid? Ega see eakam naine midagi halba ei tahtnud.
 
Liivika 06. aprill 2018, kl 16.54
Mul on jaanud paevad juba 6 paeva hiljaks ,rinnad on valusad , alakohus on kyll valud aga paevad pole hakanud ja test naitas negatiivset,( paevad pole kunagi hiljaks jaanud , mis teha?)
 
Kats 21. juuni 2018, kl 03.09
Mina ei olekski aru saanud kui ma ei oleks testi teinud. Ainus sümptom oli päevade ära jäämine. Ülejäänud sümptomid nagu rindade valulikkus hakkas alles peale 10 nädalat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!