Rasedus
raseduse esimesed tunnused...?
Eeva 18. november 2013, kl 13.51 |
merkake123 09. detsember 2013, kl 23.01 |
selline küsimus, et kunas need tunde märgid teil hakkasid, et rinnad valusad ja süda paha ja iiveldus ja väsimus jne? olen 15. aastane tüdruk ja ei oska arvata mis toimub. olen kohutavalt paanikas, kuna päevad on 2 korda ära jäänud, aga ei mäleta, et oleks kellegiga vahekorras olnud :(
Milvi 10. detsember 2013, kl 10.50 |
nii 30. detsember 2013, kl 12.31 |
see nüüd küll hea uudis pole, et ninast võib verd tulla, mingi allergia jne...
Mul muidu päevad regulaarselt käinud, kuid see kord nädal hiljaks jäänud. Mingi kuu aega tagasi tuligi täiesti ootamatult ninast verd (mitte lahinal), tekkis mingi ekseem nahale, mis allergostopiga kadus... Paneb päris muretsema, ning hetkel on need rinnad valusad ka. Test ostetud, kuid teen vast hoomikul, siis pidavat kõige õigem olema
Mul muidu päevad regulaarselt käinud, kuid see kord nädal hiljaks jäänud. Mingi kuu aega tagasi tuligi täiesti ootamatult ninast verd (mitte lahinal), tekkis mingi ekseem nahale, mis allergostopiga kadus... Paneb päris muretsema, ning hetkel on need rinnad valusad ka. Test ostetud, kuid teen vast hoomikul, siis pidavat kõige õigem olema
nii 31. detsember 2013, kl 10.58 |
test mõistagi postiiivne, ega ma ei arvanudki, et see negatiivne oleks võinud olla. Päevad on mul alati käinud nagu kellavärk. Ainus mis veidi muretsema paneb on, see et see ninaverejooks ja ekseem olid juba kuu aega tagasi. Samas siis olid päevad täitsa olemas... Ma ei teagi kohe mida mõelda.
Panen igatahes esimesel võimalusel aja kinni ja arstile.
Kena aastavahetust!
Panen igatahes esimesel võimalusel aja kinni ja arstile.
Kena aastavahetust!
imdead 07. mai 2014, kl 20.46 |
Olen 4. päeva piinelnud jõhkra iivelduse käes. Eile öösel oksendasin maohappeid (kuna söök ei lähe alla) ja tekkis ninavere jooks. Täna on seis eriti hull. Nii kui midagi süüa proovin oksendan mõne aja pärast välja. Samuti esineb veel ninaverejooks. Kas tegu võib olla grippiga või võib see ka viidata rasedusele?
xxx 13. mai 2014, kl 12.32 |
rasse 07. juuni 2014, kl 10.18 |
Ann 07. juuni 2014, kl 11.40 |
Ann 07. juuni 2014, kl 11.41 |
Ann 07. juuni 2014, kl 11.43 |
Ann 07. juuni 2014, kl 11.45 |
rasse 07. juuni 2014, kl 12.22 |
p6rnikas 04. november 2014, kl 19.35 |
Kõhuvalud (analoogsed mens.valudele), valulikud rinnad. Kui tavaliselt on nädal enne päevi järsult kasvanud magusaisu, siis nüüd seda polnud, magus jättis ükskõikseks. Nõrgad ja kerged iiveldushood, tohutu väsimus, tasakaaluhäired, nõrgad kuni teravad torkavad valud alakõhus, nagu keegi nokiks vms, madal vererõhk, kuumalained, südamepekslemine, hingeldamine, unetus. Emotsioonid kõikusid, ärritusin kergemini. Tavapärane söök, mis varem kaebusi ei tekitanud, põhjustas nüüd gaase ja kõrvetisi. Kõik need märgid võinuks vabalt eelneda ka lihtsalt päevadele, kuid need jäid ära. Kui oli kaks päeva üle läinud, tegin testi. Testriba näitas tulemuseks kahte triipu, millest teine nõrgalt nähtav. Kordasin testi kaks päeva hiljem, lapseootus sai kahe tugeva triibu näol kinnitust. Tunne on muidu ülev ja õnnelik, ainult kõht on kuidagi väga paistes ja juba teravale silmale näha, olgugi, et rasedus alles algfaasis. Valutab ja krambitab häirivalt.
Õnnelikku lapseootusaega kõigile ootajatele!
Õnnelikku lapseootusaega kõigile ootajatele!
hanna 10. november 2014, kl 14.29 |
1234 03. juuni 2015, kl 16.09 |
... 06. juuni 2015, kl 12.57 |
Kati 19. juuli 2017, kl 22.25 |
Liivika 06. aprill 2018, kl 16.54 |
Kats 21. juuni 2018, kl 03.09 |
Lisa postitus