Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
prõksud kõhus
 
eva 19. september 2009, kl 16.29
võib olla mõtlete, et ma teen nüüd nalja aga tegelikult ka olen täiesti tõsine. mulle endalegi tundub selline asi imelik..

kas keegi on kuulnud viimase raseduskuu ajal kõhust mingeid selliseid hääli nagu prõksuks miski? no umbes taoline hääl, et teed tillukese mulli kilekotist ja siis torkad selle katki.. mitte väga kõvasti ega ka liiga vaikselt. esimesed korrad ma mõtlesin, et kuulen ei tea mida - minu kõhust see igatahes küll ei kosta. aga viimasel ajal kui on toas täiesti vaikne, siis on selgelt kuulda, et minu kõhust kostavad mingid prõksud..
oskab keegi midagi kosta sellise asja peale? nurse betty, mida sina arvaksid?
 
Nurse Betty 19. september 2009, kl 18.43
õhtust!
Huvitav fenomen, ei, ma pole selliseid ei enda kõhust kuulnud, ega sellest ka lugenud. Võib-olla on tegemist vaagnaluude nihkumisega kui laps ennast allapoole surub, või maos-sooltes toimuvaga? Su seedetrakt on ju tugevalt kokku surutud ja põhimõtteliselt võiks näiteks maost mingeid taolisi helisid tulla küll. Beebi ise ei tohiks nagu midagi seal prõksutada. Ehk jutustad sellest oma ämmaemandale järgmine kord? Ta ehk muigab, aga oleks väga huvitav kuulda, mis ta vastata oskab. :)

Ilusat (prõksudeta) nädalavahetust!
 
nunnu 20. september 2009, kl 20.23
Tita luksub kõhus
 
greip 20. september 2009, kl 21.15
Kõhus on järjekordselt üks tulevane mullikilefänn, aga no kes meist ei oleks :))) Parimat!
 
jp 20. september 2009, kl 22.46
kui tita luksub siis on kõhus sellised väikesed krambid.

kui lootevett vähe siis ongi sellised prõksud tita liigutustest
 
anni 23. september 2009, kl 19.12
mul olid esimese lapsega ka sellise dpõlõksud,see näitab peatset sünnituse algust,sest,emakakael hakkab avanema ja vaagnaluud nihkuvad veidi,pea laskuba allapoole,midagi taolist vist
 
abiks ikka 25. september 2009, kl 19.31
Arvan, et tegu võib olla pop-corniga, tuntud ka plaksu maisi nime all. Aga on ka võimalik, et sul on kõhus kaksikud, kes doominod laovad.
 
Nurse Betty 25. september 2009, kl 19.40
Huvitav on, et ühes rootsi rasedafoorumis püstitati eile sama teema - kellelgi kõht "prõksub" ja küsib, et miks. Paljud on vastanud, et neil ka sama lugu, aga keegi ei tea, miks. :)
 
nurse bettyle 25. september 2009, kl 19.49
no see on kohe väga huvitav! Suisa põnev kohe!
 
Nurse Betty 26. september 2009, kl 14.34
pisukese uurimise järel olen leidnud selliseid võimalikke seletusi: "naised saunas" ütlevad, et see olevat märk sellest, et varsti veed ära puhkevad, aga see olevat muidugi umbluujutt. Küll olevat aga paljudele ämmaemandad vastanud, et need on beebi liigesed, mis kitsas kohas "kükitamisest" naksuvad.
Mine tea...
 
RASE 27. september 2009, kl 18.26
Ma ka üks hommik klõbisesin kõndides veidralt, aga mitte kõhust, see tuli vaagna kandist. Enam pole täheldanud. Olen siis ka lõpurase.
 
tigu 27. september 2009, kl 19.02
mul ka need krõpsud, ja vist juba 7.kuust alates.
Ise arvan ,et lihtsalt kõik organid liiguvad ja kui tital ruumi vähe, siis ta veidi sirutab. Luud ka liiguvad ju sul. Kõik asjad su sees teevad endale ruumi.

Praegu juba 40+3 ja näete ,ei sünnita veel:)
 
Rase 16. september 2023, kl 13.24
Tere. Ka minul 36nädalat ja viimased paar nädalat käivad plõksid. Tundub et siiski märk,et aeg hakkab lähenema
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!