Rasedus
prõksud kõhus
eva 19. september 2009, kl 16.29 |
võib olla mõtlete, et ma teen nüüd nalja aga tegelikult ka olen täiesti tõsine. mulle endalegi tundub selline asi imelik..
kas keegi on kuulnud viimase raseduskuu ajal kõhust mingeid selliseid hääli nagu prõksuks miski? no umbes taoline hääl, et teed tillukese mulli kilekotist ja siis torkad selle katki.. mitte väga kõvasti ega ka liiga vaikselt. esimesed korrad ma mõtlesin, et kuulen ei tea mida - minu kõhust see igatahes küll ei kosta. aga viimasel ajal kui on toas täiesti vaikne, siis on selgelt kuulda, et minu kõhust kostavad mingid prõksud..
oskab keegi midagi kosta sellise asja peale? nurse betty, mida sina arvaksid?
kas keegi on kuulnud viimase raseduskuu ajal kõhust mingeid selliseid hääli nagu prõksuks miski? no umbes taoline hääl, et teed tillukese mulli kilekotist ja siis torkad selle katki.. mitte väga kõvasti ega ka liiga vaikselt. esimesed korrad ma mõtlesin, et kuulen ei tea mida - minu kõhust see igatahes küll ei kosta. aga viimasel ajal kui on toas täiesti vaikne, siis on selgelt kuulda, et minu kõhust kostavad mingid prõksud..
oskab keegi midagi kosta sellise asja peale? nurse betty, mida sina arvaksid?
Nurse Betty 19. september 2009, kl 18.43 |
õhtust!
Huvitav fenomen, ei, ma pole selliseid ei enda kõhust kuulnud, ega sellest ka lugenud. Võib-olla on tegemist vaagnaluude nihkumisega kui laps ennast allapoole surub, või maos-sooltes toimuvaga? Su seedetrakt on ju tugevalt kokku surutud ja põhimõtteliselt võiks näiteks maost mingeid taolisi helisid tulla küll. Beebi ise ei tohiks nagu midagi seal prõksutada. Ehk jutustad sellest oma ämmaemandale järgmine kord? Ta ehk muigab, aga oleks väga huvitav kuulda, mis ta vastata oskab. :)
Ilusat (prõksudeta) nädalavahetust!
Huvitav fenomen, ei, ma pole selliseid ei enda kõhust kuulnud, ega sellest ka lugenud. Võib-olla on tegemist vaagnaluude nihkumisega kui laps ennast allapoole surub, või maos-sooltes toimuvaga? Su seedetrakt on ju tugevalt kokku surutud ja põhimõtteliselt võiks näiteks maost mingeid taolisi helisid tulla küll. Beebi ise ei tohiks nagu midagi seal prõksutada. Ehk jutustad sellest oma ämmaemandale järgmine kord? Ta ehk muigab, aga oleks väga huvitav kuulda, mis ta vastata oskab. :)
Ilusat (prõksudeta) nädalavahetust!
greip 20. september 2009, kl 21.15 |
jp 20. september 2009, kl 22.46 |
anni 23. september 2009, kl 19.12 |
abiks ikka 25. september 2009, kl 19.31 |
Nurse Betty 25. september 2009, kl 19.40 |
nurse bettyle 25. september 2009, kl 19.49 |
Nurse Betty 26. september 2009, kl 14.34 |
pisukese uurimise järel olen leidnud selliseid võimalikke seletusi: "naised saunas" ütlevad, et see olevat märk sellest, et varsti veed ära puhkevad, aga see olevat muidugi umbluujutt. Küll olevat aga paljudele ämmaemandad vastanud, et need on beebi liigesed, mis kitsas kohas "kükitamisest" naksuvad.
Mine tea...
Mine tea...
RASE 27. september 2009, kl 18.26 |
tigu 27. september 2009, kl 19.02 |
Rase 16. september 2023, kl 13.24 |
Lisa postitus