Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Raseduskalkulaator, kui õige?
 
ei usu 06. aprill 2010, kl 15.54
Tere, tegin netis kalkulaatoriga uurimistööd ning näitas, et ohtlik aeg just 2.aprill?!
Mu päevad oli 12.märts ja üldiselt on tsükkel suhtleliselt pikk, st 35 või enam päeva, siis pole ju üldse võimalik, et antud kuupäev see kõge ohtlikum oleks? Aru ei saa üldse nendest ohtlikest aegadest, öeldakse, et tsükkel pooleks teha,siis see periood phtlik või et 14 päeva enne uut mensest, no ikka poleks siis võimalik.

Teadjamad, palun nõu:)
 
mhm 06. aprill 2010, kl 18.04
muidugi on kalkulaator suhteline ja lähtub mingist keskmisest, tavaliselt on naistel 28p vahel ja kalkulaator arvutab et ovulatsioon on 2 nädala prst päevade algust.
 
ainika 05. august 2018, kl 16.14
need annavad enam-vähem vahemiku ainult. ja kõik naised on erinevad, ka nende rasedus. ise saab samuti üle arvutada aga kõige täpsem ultraheli või küsida ämmaemandalt. netis saad viimase menstruatsiooni järgi arvutada www.raseduskalkulaator.ee näiteks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!