Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Kõhuvalu raseduse alguses?
 
jah 12. aprill 2013, kl 20.09
kui päevad on ära jäänud, isegi kui kõhuvalu ei ole, võib tähendada suure tõenäosusega, et oled rase. Tee testi!
 
Laura 15. aprill 2013, kl 09.43
Ma käisin ka UH 5 nädala rasedusega, beebi oli ilusti näha - kõhuvalu oli 3-5nädala juures päris korralik, see pidi (kahjuks) normaalne olema.
 
Kristiina 25. aprill 2013, kl 17.31
Hei . Minul sama asi . olen ka esmarase ning nädalaid on 7 . Samamoodi on kohati kõhuvalud . Sain teada ka oma põhjuse .. nimelt leiti mult tsüst ( mis ei ole õnneks ohtlik ) ning sellest on tingitud ka kõhuvalud :) ja kõhuvalud pidid olema k sellest et emakas suureneb :)
 
!!!! 19. veebruar 2014, kl 11.39
Kas te teete nalja või oletegi sellised pooletoobised? Jah kindlasti võõras naine teisel pool ekraani, sinust 150km kaugusel, oskab öelda kas sa oled rase või ei kui sul kõht valutab! Kui on kahtlus tee test ja mine kontrolli mitte ära kirjuta siia et "apppiii mu kõht valutab kas ma olen rase nüüd vääää????" Igal naisel on raseduse sümptomid erinevad ju. Mõnel valutab kõht, mõnel mitte. Mõnel on päevad edasi, teisel mitte. Iga rasedus on erinev
 
Nele 09. september 2017, kl 20.49
Mul oli ka rasedustest positiivne. saadik alakõhuvalu .kas see on normaane rasetuse ajal. Kui pannin ämmaemanda juurde aja sain teda et olen 5nädalat rase
 
Siirika 27. juuli 2018, kl 17.40
Õige otsuse teed. Kõigepealt kindlusta ennast ja siis saa laps. Äpardusi juhtub ja ära lase teistel enda südametunnistust torkida. Ma sain lapse kui olin 16 ja krt kui raske oli lapse kõrvalt kool lõpetada ja ka elus kuskile jõuda. Mitte alati pole mul olnud lapsele kõike pakkuda just sellepärast et nii noorelt otsustasin et minust saab hea ema. Aga ma polnud alati hea ema kuna olin ise alles laps. Lõpeta kool ja ela enda jaoks jõuad veel lapsi saada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!