Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Päevade ajal rasedaks
 
müstika 13. september 2010, kl 00.08
Mul selline ulmeline küsimus. Kas keegi teab kedagi, kes on päevade ajal seksides rasedaks jäänud.
Ma muidugi ei tea kuidas seda täpselt saaks tuvastada :):) ehk kes vähe seksinud, teistel kordadel kasutanud kaitsevahendeid.
Lihtsalt kui reaalne on selline võimalus? Kuidas seda kindlaks on tehtud?
 
ikka juhtub 13. september 2010, kl 07.34
Nagu naistearstid teavad öelda,et pole ohutuid ja ohtlikke päevi.Rasedaks võib jääda ka kõige olematutemal päevadel.
 
j 13. september 2010, kl 21.52
tean sellist inimest. kuangi ju ei tea, millal tegelikult ovulatsioon toimub. ja kui on lühike ja/või ebaregulaarne tsükkel, siis täiesti võimalik.
nii et kui kahtled, kas päevade ajal peaks kaitsevahendit kasutama, siis peaks küll.
 
ehee 14. september 2010, kl 08.44
Mina jäin päevade ajal rasedaks.
 
müstika 14. september 2010, kl 10.35
to ehhee
Aga kuidas sa saad selles kindel olla? eriti kui on korrapärane tsükkel.
 
ehee 14. september 2010, kl 11.21
sest lihtsalt uuringute järgi, mis lapse/loote vanuse paika panevad jääb rasestumise aeg täpselt viimaste päevade peale ja siis oli ka nn pillivaba seks. Kuigi ega 100% ei saa kunagi kindel olla, et see ikkagi mõni päev varem pillidega ei juhtunud, sest on ju ennegi pillide, spiraalide ja muuga lapsi saadud. (enne rasedaks jäämist eelnenud paari kuu kohta e saa ka öelda, et oleks just 100% korrapärane tsükkel olnud)
 
müstika 16. september 2010, kl 16.23
Noh mul ultraheli näitas peaaegu nädal rohkem kui päevade järgi tehtud tabel. Muidugi nagu arst ütles et see kasvab järgi-tagsi, et seda ei pea arvestama. Aga kuna päevade ajal sai ka tegutsetud, siis lihtsalt ajab segadusse. Ultraheli järgi ju pannakse dekreet.
Ju siis ikka ei jää :)

Ah et miks pabistan:) noh kuna asi oli kuuvahetuses, siis tahaks ennustada selle "kumb sünnib tabeli" järgi. Kui päevade ajal siis oleks teistsoost. Lihtsalt et teaks mis kuus siis jäin :)
 
juba vanaema 18. september 2010, kl 14.24
Ei mingit müstikat, minul juhtus ka.
Kuidas tean? Sest oli pea pool aastat peale lesestumist see vahekord. No ja omaenese tarkusest arvasin, et päevade ajal rasedaks ei jää. Ja järgmist vahekorda ei tulnud ka niipeagi, nii et asi oli täiesti kindel.
 
Jaaa... 21. september 2010, kl 14.03
Mina jäin päevade ajal rasedaks :)
 
heh 22. september 2010, kl 00.29
ja ometi on hordide viisi neid "tarku", kes päevade ajal seksivad ilma kaitseta, sest arvavad, et nii ei saa midagi juhtuda. kus ometi seda valeinfot siis jagatakse? koolis?
 
hm 22. september 2010, kl 13.46
Aga naised kas te sellist asja teate ka üldse,et nt UH uuring näitab lapse vanust tegelikkusest TÄPSELT SAMAMOODI CA 2 NÄDALAT SUUREMAKS kui menstruaaltsükli (28 päevase korral) järgi raseduse suuruse määramine???
 
müstika 23. september 2010, kl 18.25
Noh minul on päevade järgi üks ja ultraheli järgi rohkem!!

Nüüd muidugi on imelik mõelda kui siin väidetakse et päevade ajal võib jääda. Ma siis ei imestaks miks ise kaua üritasin, lugesin päevi, õigeid päevi ja ei jäänud....ja siis kui otsustad korra päevade ajal, mida tavaliselt üldse ei harrasta, siis kõmaki oled rase. Samas ma ei tea ju, sest olin ka "õigel ajal" vahekorras.
Aga need kes siin aastaid loevad samuti...ah teadus.
 
s 23. september 2010, kl 19.02
mis tähendab-kasvab järgi tagasi,seleta palun lahti :)
Ja sul siis loetakse raseduse pikkust Uh järgi edaspidi?Ja arst siis sulle ei öelnudki,et järelikult oli sul mingisugune vereeritus,mis võib raseduse algul olla(ja mille tõttu mõni naine ei saagi aru,et on rase) ?
 
müstika 23. september 2010, kl 20.46
Ma oln käinud juba paar korda ultrahelis ja ikka näitab rohkem. seni ikka arst loeb päevade järgi arvestust õigeks. Ütles et kasvab lihtsalt hästi.
Mul olid päevad väga korrapärased. Kui uued pidid hakkama siis natuke nagu algas, aga siis jäi ära. Kui nädalapärast ei alanud tegin igaksjuhuks testi ja oligi positiivne. Kui siis neli nädalat hiljem korra verd tuli olin juba paanikas ja jooksin arstile...hakkasime säilitama. Samas tundub et see rasedus ongi selline imelik et iga kuu korra teeb paanikat, millepeale arvati et äkki on päevade aeg...ah ei tea. Aga riskida ka ei taha, liiga kaua oodatud.
 
s 24. september 2010, kl 11.54
appi nii keeruline..arst peaks siis ju lugema Uh järgi,sest see näitab alati täpsemalt! mina aru ei saa..ja kui sul natuke ainult päevi alguses oli,siis need polnud päevad.
 
s 24. september 2010, kl 11.57
Kas sa tead Kindlalt,et see üks vahekord oli päevade ajal sul? Ja eelmiste vahekordade ajad jäävad kaugele?
 
p 24. september 2010, kl 12.19
milleks neid päevi üldse siis vaja on
 
jaanika. 28. september 2010, kl 22.25
mina jäin päevade ajal rasedaks , :)
 
tere.. 04. oktoober 2011, kl 10.33
tere....
mul selline küsimus.
Olen üritan peaaegu kaks kuud rasestumist, aga pole jäänud. Viimase kuu menses jäi nädala hiljaks ja juhtus,et vahekorras olles hakkasid päevad. Kas sellel hetkel on võimalik rasedaks jääda?
 
tere ka 08. oktoober 2011, kl 20.18
muidugi on päevade ajal vahekorras olles võimalus rasestuda.Mõni arvab ka,et kui rinnaga last toidetakse siis ei rasestuta aga see on vale arusaam.
 
kes teab 14. oktoober 2011, kl 14.21
Mina jäin oma esimest last ootama päevad viimasel päeval...vähemalt arstide arvates.Kuigi nüüd jah,kui asjast targem ja rohkem aru saan selle sünnitähtaja arvestamise koha pealt,siis võiks öelda,et esimene läks 17 päeva üle ja oli esilekutsumisega.Siis võib-olla tõesti ei jäänud päevade ajal.Sest millegipärast hakatakse rasedust arvestama viimase mensesetsükli esimesest päevast,mis nihutabki sünnituse nädala-kaks siia-sinna.Käisin viimasel UH(ultrahelis),ja arst määras raseduse nädala jagu väiksemaks,samas märkis kaardile,et menses hakkas nädal hiljem...kuigi olin ometi õige kuupäeva öelnud.Arstid arvestavad sellejärgi,mida neile masin näitab.Mis tegelikult ja millal naine rasedaks jäi,seda ei oska arstid pea kunagi kindlaks määrata:kas mensese ajal või tsükli vahepeal.Seda peab naine ise enamvähem teadma,milla ta vahekorras on ja millal umbes ovulatsiooni aeg on,vastavalt tsükili pikkusele.Selle igava ja pika jutu peale võib öelda,et kõik on võimalik.
 
väike selgitus 14. oktoober 2011, kl 20.21
Päevade ajal te seksite aga viljatumine e rasedaks jäämine toimub siiski mõned päevad hiljem, sest seemnerakkudel on üsna pikk eluiga.
 
elli 06. jaanuar 2012, kl 12.21
Tere!
Ma hakkasin alles võtma rasedusvastaseid pille(paar päeva enne vahekorda;päevad juba olid 2-3päev),siis juhtus see.
Pole testi veel teinud.
Mitme % umbes,on tõenäoline,et olen rase?
Äitah
 
UH-d ei tasu uskuda 06. jaanuar 2012, kl 21.58
Ultraheli näitab siiski lapse kasvu järgi arvutatud tõenäolist vanust, selle järgi rasestumise aega arvutada on rumalus. Arst võib ju mulle rääkida, et mu laps on nädalakese vanem kui mina arvan, kuid kui ma just pühast vaimust last ei oota, siis pole see võimalik. Viimase lapse tähtajad - kuna oli tüdruk, siis eeldasin et läheb nädalakese üle ja ei lubanud ühegli arstil tähtaegu ettepoole tõsta. Minu rasestumise ja päevade järgi arvestatud tähtaeg oli 14.09 (planeeritud laps), ühe ultraheli tähtaeg oli 09.09 ja teise 05.09, laps sündis arvatult nädal hiljem 21.09.
 
ellile 15. jaanuar 2012, kl 20.49
tõenäosus on 50%,st sa oled ainult natuke rase. Totu,rasedust ei mõõdeta protsentidega,rase kas ollakse või mitte.
Palun
 
Lilly 29. oktoober 2012, kl 10.13
Kas on võimalik et ma olen rase kui rinnad on suurenenud,oli ka oksendamine aga p2evad on ka kahtlased tulevad väga valel ajal nt mul olid päevad 7aga 26 hakkasid uuesti.a ja rinnanibud on ka valusad.
 
Lohiloo 26. august 2017, kl 17.19
Et küsimus siis selline et päevade ajal rasedaks jääda peab seksima?
Ise olen 11 ja seks mind ei huvita absoluutselt ja päevi ka pole
Jah loodan et vastate sellele sest ma päevade pärast ei muretse aga Mina küll
ei taha rasedaks jääda kui mul päevad hakkavad?!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!