Beebi
kuidas seksitakse, kui laps magab samas voodis vanematega?

krõll 14. august 2009, kl 12.20
sellised anonüümsed foorumid on toredad, saab küsida asju, mida ei tihka oma tuttavatelt otse küsida :-)
mind huvitab, kuidas seksivad need lapsevanemad, kellel laps (mõnel lausa mitu) magavad vanematega samas voodis? ei lase end häirida ja möllategi lapse kõrval/lausa nähes? või lihtsalt enam voodis ei seksi? või üldse ei seksi? :-P

ma küll ei kujuta ette, et lapse kõrval nahistaksime, päris kirge pärssiv oleks ja küllap võib lapse psühholoogiale ka mõju avaldada. mõnedel ju lausa 4aastased magavad samas voodis ja siis tehakse uus titt ja see ka veel kolib emme-issi juurde.
endal laps läks 6kuuselt oma tuppa magama, enne magas meie toas, aga eraldi voodis. see põhimõte oli meil kohe kokku lepitud, et laps magab eraldi. mehe ja naise suhe peab ikka ka säilima.

Vot ei tea 14. august 2009, kl 15.56
Me kolisime mehega ise teise tuppa magama, sest isegi samas toas seda asja ajada oli veider, olgugi, et ta on väike ja magab. Aga, kui ärkab, kuuleb, ehmub? Trauma kogu eluks? Milleks?

emps 16. august 2009, kl 10.45
meil sellel ajal ikka magab võrekas, öösel kolib taas meie kaissu.:-)
st magama õnnestub panna mõneks tunniks võrekasse, siis nahistamegi.see asub voodist kaugemal.

anna 22. august 2009, kl 14.32
leian et laps peab siiski oma voodis magama. muidugi pärsib see kirge, kui imik seal samas. meie üritasime siis, kui laps näiteks õues magas, päevasel ajal või siis, kui ööunes juba oli omas voodis. vahest ka dussi all-kui on soov siis ollake ju leidlik:)

nirk 22. august 2009, kl 21.12
küsimus oli ju neile, kes magavad lapsega samas voodis

eiei 25. august 2009, kl 13.04
Mulle ei meeldi isegi see, kui koer või kass seksi pealt vahib, ammugi siis laps :)

häbelik 02. september 2009, kl 10.42
ma nägin ükskord prussakat toas kui seksisime, tead mul oli nii häbi.

?! 04. september 2009, kl 22.54
Miks teil laps voodis on? Kas pole raha tema voodi jaoks?

krõll 06. september 2009, kl 17.46
pähh, polegi ühtki vastust tulnud neilt, kes lapsega ühes voodis magavad. Aint tänitatakse

ko 06. september 2009, kl 21.57
ju need vanemad ei julge vastata. tegelikult seksitakse kindlasti nii lastega ühes voodi kui ühes toas olles. paljud suurpered (9, 10 jne last) elavad ju mingite kahetoalistes korterites ja uued lapsed muudkui tulevad riburadapidi. kus neid siis ikka tehakse, kui mitte teiste laste ninade all.

eku 26. november 2009, kl 08.25
meie peame olude sunnil magama lapsega ühes voodis ja nii juba mõnda aega, kuna remont pooleli ja ruumi napib.ega see asjaajamine just 100% pingevaba pole, aga kuna tean, kunas laps kõige sügavamat und magab, siis seda aega kasutamegi. ja kes poleks oma vanematele peale sattunud, nõme küll, aga pole selle pärast pere loomata ja lapsed tegemata jäänud. on ju nii!!
aga lühidalt, kuidas seksida, kui laps magab samas voodi`s?...........vaikselt! :)

Ikaldus 26. november 2009, kl 10.55
Arvan, et seksiksime mehega siis mujal- vannitoas, köögis, esikus, autos, elutoas, rõdul...
Lapse päevase uneaja või õhtuse varasema magamamineku võib vabalt niiviisi ära kasutada.

....... 26. november 2009, kl 19.22
mina kyll julgen vastata :D mul on lapse nyyd kahe kuune ja ikka vahest laheb kaest ara :p aga siis rond voodi teise otsa ja teed lihtsalt nii et hea oleks! mingied meeletusi pole ju vaja.... no muidgui siis kui tema magab... ta mul onneks nii hea unega et ei ole veel yles arkanud :P

Mammu 28. november 2009, kl 19.13
Meie magame lapsega koos...mitte,et ruumi või raha on vähe.Oma maja meil ja 4 tuba.Lihtsalt ma ei saa last panna üxinda magama kuna annan talle rinda ja kahju kui ta peab üxi magama.Laps on praegu 1,9 aastane ja kuni siiani oleme tema kõrval sexinud.Voodi on suur 200x200 ja nii jääb laps ühte äärde.Arvan,et iga vanem tunneb oma last piisavalt ja teab millal laps sügavalt magab....nii ka meil.

merka 03. detsember 2009, kl 11.24
minu laps magab ka meiega ühes ja samas voodis ja meile see küll probleem ei ole meil on mega suur tekk ja poeme selle alla peitu.ja laps ei pane tähelegi et ku me oleme mängib rahulikult oma asjadega või siis kassiga

t 03. detsember 2009, kl 17.32
lapsed panevad tähele rohkem kui te arvate

iki 12. detsember 2009, kl 13.01
elutoas, köögis, vannitoas, saunas-laps magab meie voodis

njaa 15. detsember 2009, kl 15.49
Mäletan, kui mu tuttava laps väike oli magas mitte küll samas voodis, aga vanemate voodi kõrval võrevoodis. Kui teda ükskord hoidmas olin, hakkas laps väga imelikke liigutusi tegema. Küsisin, et mida sa teed? Ütles, et emme ja issi teevad nii. (oskas siis veidi rääkida juba, ei mäleta, kui vana võis olla). Et jah, lapsed panevad väga hästi tähele, mis toimub.

n. 23. detsember 2009, kl 21.06
Vabandage, aga kuidas saab paarikuune imik saada eluaegse trauma või mälestuse??? Mul ei ole veel lapsi, võibolla sellepärast ei kujuta hästi ette seda laste ääretut tähelepanelikkust, aga minu meelest oleks küll tühiasi imikuga samas toas teha ükskõik mida... mitte et ma seda kunagi tegema hakkaks, kui privaatsus on võimalik, siis miks mitte seda endale lubada (lapsele oleks ka kasulik mõnikord üksi olla). muideks väikestel lastel ei ole isegi terav silmanägemine, esimesed paar kuud näevad nad täiesti uduselt ka lähedat objekti täies valguses. rääkimata siis ööpimedusest ja suuremast kaugusest.

mnjah 06. jaanuar 2010, kl 10.07
Nojah, samas toas -ok, aga samas voodis-ei kujuta nagu ette, laps rapub samas rütmis...

sam 14. jaanuar 2010, kl 16.08
taiesti kohutav oleks teha seda isegi samas toas, kus laps magab, raakimata veel uhes voodis olemisest. lapsed ei ole rumalad ja panevad ikka vaga kiirelt asju tahele.

merka jutt ikka viskas mu kull imestusest pikali, et lausa laps korval mangib ja siis korval teki all kepp kaib nagu koduolu. tule jumal appi.

k.l. 19. jaanuar 2010, kl 14.03
ei seksigi voodis. kas teises toas või köögis või vannitoas. ja seksime ainult siis kui laps magab või on vanavanematel külas.

ulakas 23. jaanuar 2010, kl 11.15
seksime lapsega õhes voodis ta ju alles pisike ei tema matsu jaga

to ulakas 25. jaanuar 2010, kl 10.57

Bob 26. jaanuar 2010, kl 20.08
Me teeme elutoas diivanil. Ma nii küll ei taha, et laps magab samas kõrval. Minu jaoks oleks see liig ja ma ei suudaks lõõgastuda. Pealegi meie tital väga kehv uni, ta ärkaks kohe üles.

nikumaias 22. veebruar 2010, kl 16.18
mul laps magab meie kõrval ja siis kui nahistasime arvasime et ta magab kuid vist mitte kuna lasteaia kasvataja rääkis et ta tegi seksi poose voodis ja hääli lõunauinaku ajal kui kasvataja küsis lapselt mis ta teeb ütles tema et emme ja issi teevad nii pärast kui voodisse lähme.

mõelge enne... 22. veebruar 2010, kl 16.53
meil ka lastesõimes (alla kahe aastased olid siis) üks plika õpetas teistele igasugu imelikke poose ja hääli.
ausaltöelda täitsa tummaks võttis.

lapsed magavad kaisus vahel küll aga ei suudaks seksida isegi samas toas, eri voodites.
ise mäletan kuidas elasime neljakesi ühetoalises ja vanemad öösel nahistasid. ei olnud meeldiv. väike vend lasi pidevalt alla, sest ei julgenud öösel pissile minna kui avnemate voodist imelikku häält kostus.

imik võibolla tõesti matsu lahti ei jaga aga aastane juba küll.

Seksikas 21. mai 2012, kl 22.39
Vot peaks mõnuga panema ja kui laps üles ärkaks siis öelda,et emme ja issi mängivad kulli :)

aaaaaaaaaaa 22. mai 2012, kl 06.54
amiks need vanemad siis ronivad lapse voodisse magama,miks nad oma voodis ei maga?

kui rohkem voodeid pole kui lapse voodi sis võiks vanemad kasvõi põrandal magada ju

Kah emme! 10. juuni 2012, kl 18.29
Elasime alguses 1-magamistoaga korteris, niiet laps oli meiega koos magamistoas, aga vanainimesteasja ajasime vannitoas v elutoas. Ei ole kummalgi sellist haiget soont, et lapsega ühes ruumis,rääkimata voodist, hakata last traumeerivaid tegusid tegema. Ta on ju küll väike ja ehk ta tõesti aru ei saa, aga no mina ei suuda ennast näiteks sellele lainele suunata, kui beebi sealsamas on. Kui laps oli 3-kuune, siis kolisime kahe magamistoaga majja, nüüd on lapsel enda tuba ja meil eraldi magamistuba, ning lustimiseks ruumi rohkem :D Ei mina ega mees suuda kirglikult suudeldagi, kui nüüdseks juba 9-kuune tüdrukutirts meie juures on. Lihtsalt selline juuresolek on täielik TURN OFF. Mu sõbrannad, kes on lasteaias tööl, räägivad tihti, kuidas lapsed oma magamisloomadega enne magamaminekut imelikke liigutusi ja hääli teevad. Ning kui laste käest küsiti, et miks nii teete, siis öeldi, et emme ja issi teevad nii enne magamaminekut. Lapsed siis vanuses 3-6.aastat. Muidugi nende ajugeeniustega rääkides pidavat tulema mingi rõve irve ja tohlakas nägu, et nemad ei tea küll, mis laps räägib. Lapse suu ei valeta paraku.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!