Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
ära anda
 
kurb 03. juuni 2003, kl 11.54
ära anda imik. poisslaps. ise väga suurtes majanduslikes raskustes.
 
mammu 03. juuni 2003, kl 13.06
mõtled sa tõsiselt?oleme mehega nõus sind aitama....saada e mail trinyty@hot.ee
 
L. 03. juuni 2003, kl 13.07
Kas sul siis kedagi pole, kes aitaks? Vanemaid, elukaaslast, sõbrannasid? Miks üldse sünnitasid kui hakkama ei saa? Kui ikka väga hädas oled, vii ise lastekodusse. Ära ainult, jumala eest, jäta teda kuhugi ripakile ega tee talle viga!!!
 
kurb 03. juuni 2003, kl 13.26
ma ei teeks talle elusees viga. mul ainult selline mure et ma ise alles 16a. ja mu vanemad on surnud. elan tädi juures, tädi ei taha mingi enda juurde rääkimata lapsest. Ja lapse isa saatis mind ka pikkalt.
 
L. 03. juuni 2003, kl 14.20
Vii selle isa vanematele ja ütle, et nende pojakese tegu.
 
Magda 03. juuni 2003, kl 15.38
Kas sul ikka tõesti sellised mõtted???
Meili mulle! magda77@hot.ee
 
oeh - aeh 03. juuni 2003, kl 15.39
Proovi perekooli foorumis. Tegelikult, tõepoolest, kas mõni lastetu paar ei saaks siis lapsendada? Oleks ometi ühel lapsel korralik kodu ja natuke kurbust vähem siin ilmas.
 
ketty 03. juuni 2003, kl 15.47
kus linnas elad?
mileedi26@hot.ee
 
potilill 03. juuni 2003, kl 16.26
kui inimene oma eluga hakkama ei saa, peab ta minema sots osakonda. mine, räägi oma jutt ära. saad mingigi sotsiaalpinna ja toetuse sinna juurde. seda on küll vähe,aga ega sa nüüd saa enam elutoredusele mõelda. oled ema. ma loodan, et sa pole mingi tibitüüp, kes annabki lapse ära- ups, viga, see laps ei sobi mu ellu.
 
Foxy 03. juuni 2003, kl 20.23
Ise elan Pelgulinnas. Kas sul pole mitte-mitte kedagi peale tädi, et tahad last ära anda? Issand kui kahju :(( Meili mulle, kui tahad. Tahaks sind kuidagi aidata. Aga kui vähegi!!!!!!!!!!! võimalik, ära anna last ära. Kas tädi on tõesti selline uss või, et ei taha sind lapsegagi mitte. Ma ei saa aru. Meili!!! Potilillel sulle hea soovitus.
rooma.keemia.001@mail.ee
 
muski 04. juuni 2003, kl 15.38
issand, kuidas sa saad siin foorumis pakkuda oma last nagu mingit kaupa?????? Kas sul ikak häbi ka on? Nii jube....
Tead, kui sa seda teed, siis kahetsed ülejäänud elu ja sa pole miskit väärt naine, kui sul üldse selline mõte pähe tuleb. Enne oleks tulnud mõelda
 
Betty 04. juuni 2003, kl 19.26
Jumala eest, ärge hurjutage! Ta ju ise alles laps. Tal ju mure. Tulevik tuleb alles tulevikus, kuid selleni on vaja enne veel elada.

Hiljuti oli perekooli pereelu rubriigis teema: ma tahan oma last tagasi!!!
Kirjutas naine, kes 15-aastaselt lapse ära andis. Nüüd piinab ennast mõtetega, et kus laps on.

Mina arvan, et neid lapseohtu tüdrukuid pole mõtet süüdistada. Lapsendada-soovijaid on ju küllaga. Oleks hea, kui laps vahepeal lastekodusse ei satuks, et leiaks kohe uue ema. Nii oleks kõikidele parem.
 
susanne 05. juuni 2003, kl 11.21
Issand kui kurb lugu,vot sellised saavd lapsi ja need kes sooviksid last,vot neil rasedus katkeb või nad ei saagi lapsi.
Mine oma vanaema juurde elama?
Kui vana laps on?Kas nimi ka juba olemas!
 
muskile 05. juuni 2003, kl 14.29
Kuule kui tal ikka tõesti pole raha oma last üleval pidada siis pole mõtet teda nimetada kohe,et ta pole midagi väärt.
Ta on ju ise laps alles.
Pane ennast ise sellesse olukorda,Sa ilma meheta ka vaevalt nii hästi toime tuleksid oma lapse kasvatamisega
 
sots.keskus 05. juuni 2003, kl 15.59
Kui Sul tõepoolest on raske ja muud lahendust ei leia, võid võtta ühendust inge ojalaga (tel.05031279). Ta on tallinna eralastekodu juhataja. Ta on mitmeid sinusuguseid noori lapsega aidanud. Kui soovid võid seniks kuni olukord lahenenud paluda talt abi last nende juures hoida. See ei tähenda seda, et sult võetakse vanemlikud õigused ära jne- lihtsalt abi...
Soovin Sulle kõike paremat!!!
 
muski 06. juuni 2003, kl 09.01
miks siis noor inimene enne seksimist ei mõtle ka sellele võimalusele, et ta võib rasedaks jääda? Kui pole valmis veel vastutama, pole ju tarvis meestega magada, või mis? Aga kui tõesti juhtub selline häbiväärne oluord käes olema, siis mina leian, et kui sa juba ette tead, et ei taha seda last ja raha tema jaoks pole, sii son parem juba rasedus katkestada kui seda last 9 kuud oma rinna all kanda ja siis lõpuks ära anda. See on veel julmem tegu minu arust ja mina siis teda enam ära anda küll ei suudaks. Raseduse katkestamnine tänapäeval ei ole enam selline protseduur nagu vanasti ja väga väike % on selliseid juhtusid, mis mõjutavad edasist lapsesaamist. Aga oma last ära anda on jube.
 
katariina 06. juuni 2003, kl 09.59
Ega tal polegi kerge oma lapsest loobuda,see on jube ju,ma loodan,kyll et ta ei anna oma last ära ja et leiab uue elukaaslase omale,kes hakkab isaks lapsele.
Majanduslikult on kindlasti üsna raske tal hakkama saada.
 
Kiisu 06. juuni 2003, kl 11.28
Ega laps pole kutsikas, kelle annad ära kuulutuste veerul. See otsus vajab väga põhjaliku järelemõtlemist. Üldiselt tegelevad selle asjaga teatud osakonnad, et kõik ikka seaduslik oleks....
 
kadi 07. juuni 2003, kl 21.05
Nutan südamest, ise 18,6 a. ja tuleb 2 laps, vot pole südant aborti teha, kuigi kah maj. raske, loodan, et kõik laabub. Ära anna mingi hinna eest last ära.
 
Triin 08. juuni 2003, kl 01.06
Kallis noor ema, sa oled ise veel laps. Aga pead nüüd täiskasvanu kohsutused ! Rääki oma tädiga.
Kas lapseisa on sinu vanuses?
Rääki ka lapse isa vanemadetag.Kas nad on väga vanad ja haiged?
Kas nad teavad et neil on pojapoeg?

Ära anna last ära !!!
 
:(( 09. juuni 2003, kl 19.55
Mul ka beebi ära-anda,sünnib novembris ja sugu veel ei tea.Saan 20 juuni teada.Samuti lapse isa ei taha seda last.
 
ema20 10. juuni 2003, kl 16.35
Ära anna oma last ära. Ta on ju sinu ja vajab sind. Kindlasti leiad abi, kui otsid ja julged küsida. Kindlasti on algus raske, kuid sa saad hakkama.
 
Lee 10. juuni 2003, kl 17.00
see ei ole võimalik...
* issand sa näed ja sa ei mürista

* jookseb kabuhirmus siit foorumist minema, sest paistab et inimesed on hulluks läinud. neti teel lapsi vahendama, mul ei ole lihtsalt sõnu!!!!!
 
Roomere 11. juuni 2003, kl 19.42
Kas on see tõesti võimalik?
Sellist "nalja"- ma loodan- ei suuda keegi teha.
Igatahes ei kujuta ma seda tunnet ette ja ei saa aru kuidas inimene suudab ja kui suudab on see kindlasti elu raskeim otsus.
Minu elu kõige valusam küsimus on täpselt vastupidine. Päris kindel, et ma ei saa kunagi laosi ja kui peaks saama siis võin ise sünnitusel surra. Ometi on mu eluunistus laps saada ja olen harjunud ka mõttega, et ei ole oma lapse bioloogiline ema.
Palun kirjuta mulle kindlasti oma elust ja muidu.
Vähemalt vaimset tuge, (kui midagi muud) suudan kahtlemata pakkuda.
 
Roomere 11. juuni 2003, kl 19.42
Kas on see tõesti võimalik?
Sellist "nalja"- ma loodan- ei suuda keegi teha.
Igatahes ei kujuta ma seda tunnet ette ja ei saa aru kuidas inimene suudab ja kui suudab on see kindlasti elu raskeim otsus.
Minu elu kõige valusam küsimus on täpselt vastupidine. Päris kindel, et ma ei saa kunagi laosi ja kui peaks saama siis võin ise sünnitusel surra. Ometi on mu eluunistus laps saada ja olen harjunud ka mõttega, et ei ole oma lapse bioloogiline ema.
Palun kirjuta mulle kindlasti oma elust ja muidu.
Vähemalt vaimset tuge, (kui midagi muud) suudan kahtlemata pakkuda.
 
millimallikas 12. juuni 2003, kl 19.03
Väga kurb teema, aga olen kuri nende peale, kes selle niigi õnnetu lapse peale pahandavad. Tubli, et julges sellest kirjutada, sest minu meelest on siit talle ju väga head nõu antud ning pole jäetud oma murega üksi. Vahest on mõnest heast sõnast kasu, tekib mingi lootus.
Omalt poolt ka soovitan mitte oma last ära anda, vaid pöörduda asjatundjate poole. Kui aga muud pole teha, siis arvan, et Eestis on tõesti inimesi, kes oleks su lapsele head vanemad. Aga kunagi tulevikus võib su laps sind otsima hakata ja siis etteheiteid teha. Seletusi anda on väga raske.
Aga ole tubli!
 
Ei saa aru... 15. juuni 2003, kl 20.22
Ei saa aru inimestest, kes iga kuulutese peale väga kritiseerivalt vastavad..a´la "kuidas sa julged oma last siin nagu porganeid pakkuda jms " On ju näha, et noorel inimesel on raske ja vöib olla töesti ei ole tal kuskile mujale pöörduda. Kujutagem end tema olukorras ette?! Ma usun, et tema pöhiideeks ei olnud niivörd selle lapse pakkumine kui abisaamine. Saada teadmisi, et siiski on olemas ka inimesi, kes oleks nöus abistama ja lapse näiteks enda hoole alla vötma. Üksi, kui sul ei ole kedagi peale tädi, kes sind tegelikult enda juurde ei tahagi on ikka raske küll ja veel lapsega. Oleks endal paremad vöimalused, aitaksin kindlasti...
Edu sulle öige lahenduse leidmisel...ja vöid ju teada anda kaugel antud protsess on ?!
 
ülle 16. juuni 2003, kl 12.11
kui vähegi võimalik proovi ikka hakkama saada.kui vaja võin anda imiku riideid. mul omal on viie kuune tüdruk, asju aga on kohe mitme lapse jagu ja ka esimese tirtsu omad alles. anna teada, kui sul vaja peaks olema.kõik ei ole küll päris uued ja mitte ka viimase moe järgi, aga palju on ka ilusaid asju mida ära pole raatsinud visata.olengi juba mõelnud, et kuhu neid viia, et mõni kellel vaja neid ka kasutada saaks. meili mulle: kalberg@neti.ee
 
taavi 16. juuni 2003, kl 15.46
Kuulge inimesed, mida te õiendate siin selle noore tüdruku kallal. Kas teil häbi pole, teisel on tõsine mure. Tuge tuleb pakkuda ja lahendusi nuputada. Aga sells suhtes olen paljudega päri, et lapse äraandmine on küll ilmselt viimane võimalus. Kindlasti on mitmeid teisi väljapääse ja lahendusi, mille üle mõtiskleda.
 
taavile 17. juuni 2003, kl 08.49
Sellise tüdruku kallal peab õiendama, ta on ju suure vea teinud ja peab ise ka sellest aru saama. Veel nõmedam on neti teel hakata last parseldama. Selleks on teised organid olemas, kes soovimatute lastega tgelevad. Häbi peaks olema sellel tüdrukul , kellel laps kaelas ja kes tõsimeeli tahab tast lahti saada kasvõi interneti teel. On ju jube?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!