Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
kuidas teie väiksed lapsed öösel magavad`?
 
liina 24. september 2006, kl 08.57
mul on 9 kuune laps kes siiamaani öösel mitu korda ärkab ja nutab-kas nii peab olema... annan talle süüja siis tunni kahe pärast jälle ärkab ja nutab...ja jälle anna süüja ja rahu majas.... mind huvitab kuidas teie lapsed magavad ? ja millal tuleb see aeg millal võib julgelt öösel magada :)
 
priks 24. september 2006, kl 10.47
minu oma peaaegu 5-kuune
vahest ikka annab mône öö magada
aga muidu sama jama
peab vist midagi ette vôtma
mina küll ei tea, mida teha saaks
 
nublu 24. september 2006, kl 11.46
mul neljakuune, kah igavene jama öösiti. päris ei nuta, aga vigiseb päris tihti. tiss suhu, siis vait, aga ega ta eriti söögi siis, tahab lihtsalt lähedust.
 
pisibeebi 24. september 2006, kl 12.17
mul ka neljakuune tibu ja öösiti ainult vähkleb ja vigiseb ja ainult tiss rahustab nii ta ei magagi oma voodis vaid hoopis minu kõrval tahavad jah ilmselt lähedust ja tiss peab koguaeg suus olema:))
 
pojaga 24. september 2006, kl 13.56
Mul ka nelja kuune.Pole veel ühtegi ööd oma voodis maganud,ainult kaisus.Kui vähkrema hakkab,siis tiss suhu ja magab edasi.
 
Lii 24. september 2006, kl 16.19
mul on viie kuune tüdruk. Ta magab ka suht rahutult ja öötudu jookul küsib kolm/neli korda süüa. Ega minulgi muud, kui oma kaisus -hirm on ainult selles osas, et ta voodist välja ei kukuks, niisiis annan mämmu ära ja tõstan ta enda ja mehe vahele.
nii väikesel on loomlik öösel mitu korda süüa, kuid 9 kuune vist tahab jah pigem lähedust, kui süüa (eks süüa ka muidugi). Ta hoiab väga oma emmet ja tahab ennet hoida, las ta siis olla, kui juba on pooleteist aastane, usun, et siis on imelikum, et mitu korda sööb. Paari aastasedki tahavad öösel korra süüa... Aga eks see ole ka individuaalne nagu kõige muugagi - usun, et muretsemiseks pole mingit põhjust.
 
mm 24. september 2006, kl 16.55
mul üle aastane laps.enne aastaseks saamist magas väga hästi.ärkas öösel max kaks korda,jõi piima ja magas edasi:)
nüüd aga oli siin aeg kui magas natuke ja siis ärkas ja nuttis hullult.miski ei rahustanud teda.
võb olla põhjuseks kikude tulek.
 
proovi nii 24. september 2006, kl 17.21
et täna öösel annad süüa,äkki rahuneb maha.
 
priks 24. september 2006, kl 19.04
jeerum, ma polegi ainuke, kes öösiti üleval istub
me vôiks klubi avada
 
titt ongi titt! 25. september 2006, kl 00.36
Klubi võiks jah avada, sest nii see käibki - väike laps ei maga naljalt nii, et õhtul uinub ja hommikul ärkab. Nii on see alati olnud ja nii see jääbki.
Mõni erand kindlasti on, aga üldiselt mahub titeema pähe ikka ainult üks mõte: kas ma enam MITTE KUNAGI elus end välja magada ei saa?
Aga see läheb mööda. Mul on see kolm korda mööda läinud.
Nii et jõudu!
Kui ükskord öösel aknal istute ja pubekat koju ootate nagu mina praegu, siis igatsete seda aega taga, kus ainus mure oli see, et tibu öösiti viuksus ja virises.
 
rahu 25. september 2006, kl 08.58
minul sõi esimene laps 2 esimest kuud ühe korra öö jooksul ja peale seda juba magas hommikuni.teine sõi ka korra öö jooksul umbes 4 kuud, edasi magas. praegusel ajal on liiale mindud arusaamaga, et kui titt tahab tissi, ei tohi keelata ju. titt tahab tissi mõnu pärast, mitte ainult näljast.siiski on emal kohustus ka enda une eest hoolitseda- justnimelt lapse ja pere hüvanguks, sest kellel on vaja unist ja pahurat mutti. hea une eelduseks on õhtul tubli kõhutäis.kui tita iga viuksu peale tissi otsa pannakse, siis pole tal kõht tegelikult tühi ja ta lutsib ainult natukene- kauaks sellest jälle ei jätku.enne viimast söögikorda tuleks ikka jätta pikem vahe- tühja kõhuga sööb laps rohkem.ei maksa üleliia karta ka õhtust lisatoitu- kõht peab igal juhul korralikult täis saama.kui juba öiseks toitmiseks läheb, siis ka mitte tiss suhu ja jälle tukkuma, vaid koos lapsega korralikult üles ärgata ja teha juba korralik söömine. väga oluline on ka oma voodis magamine- harjutada saab seda ka tasapisi. meie panime näiteks titavoodi oma voodiääre vastu ja võtsime ühelt küljelt võre ära- nii on laps kõrval, samas ikka oma voodis.varsti saab voodikese juba eemale tõsta.
 
kati 25. september 2006, kl 09.14
Mul laps magas esimese eluaasta kogu aeg rahulikult,eraldi voodis ja eraldi toas...Nüüd aga natuke üle aasta ja iga natukese aja tagant üleval,ei teagi,mis viga,igatahes üksi ei maga..
 
Liisbeti emme 25. september 2006, kl 11.24
Oeh mul siis vedanud. Pisike magas 2 kuusest alates õhtul 21-22 kuni hommikul 9ni. Nüüd 7 ja poole kuune ja kõik siiani nii. Vahest ärkab aga kui lutt suhu siis jälle vaikus. Kuidas küll suudate? Ma ise ka meeletu unekott. Võibolla laps selle pärinud :D
 
emme 24 25. september 2006, kl 13.30
Pisike tuleb enne magamaminekut korralikult ära väsitada.Kl.18.00 hakkan temaga tegelema,võimleme ,räägin juttu,jalutan toas edasi tagasi ja kella poole üheksa ajal pudel suhu ja magama.Ärkab kuskil kl.02.00 sööb ja jälle tuttu ja siis on äratus juba kl.07.00-08.00 vahel.Laps on peaaegu 3 kuune ja reZiimi ilusti vastu võtnud,esimene laps kes juba 6a sai sama õpetuse ja siiamaani magamamineku aeg selge.
Mul ka vahel tunne,et laps on selle unekotisuse pärinud,sest peale 7-8 hommikul sööb ja siis magame kuni lõunani-ta küll vahepeal midagi rahmeldab,aga kui temast välja mitte teha magab ilusti edasi.
 
merilin 25. september 2006, kl 14.24
minu on maganud esimestest päevadest peale ainiult haiglas ärkas imes tissi ja magas nüüd siis kahe kuune ja ikka magab ainult kaks muret öösel ärkab mitu korda kui lutt läinud ja teine ei saa oma voodisse panna kuna vahest kukub lämbuma poole unepealt kohe hirm!
 
nn 25. september 2006, kl 14.49
aga minu lapsuke magas küll ilusti öösel..
 
erq 25. september 2006, kl 19.55
minu tupsu(5 kuune) magab kella 21.00-08.00 :)algusest peale tubli laps olnud, teadis kohe mis on öö ja mis päev. õhtul magama minnes annan pudelit ja panen tema oma hälli, lükkan hoo sisse, panen luti suhu, mille ta kohe välja sülitab ja tulen ise tulema....vähe aja pärast kuulen kilkeid ja jutuvadinat...ja siis ta magabki:)...vahest öösel ärkab...panen tissi suhu ja magame edasi:)....eks lapsed ole jahh erinevad...aga pidage vastu:)päikest:)
 
pherenike 25. september 2006, kl 22.33
Minu laps 6 kuune. Algusest peale hästi maganud. kell 9 panen ta enda voodisse, meil kahepeale suur lai voodi, öösel hakkab ta pead keerutama ja vingerdama, siis saan aru, et tahab tissi, söödan ta ära, magan edasi ja nii iga 2-3 tunni järel. Mul pole veel ühtegi ööd magamata ja väsinud pole ma ka. Laps hästi rahulik. naljalt ei nuta. Ja magame 9-10 ni hommikul. Aga oma esimese lapsega olin küll väsimusest ümber kukkumas ja hulluks minemas. Mõistan täiesti eelpool kõnelenud emasid.
 
ema 26. september 2006, kl 22.32
Mul kolm tütart.Esimene(praegu teismeline)magas KÕIK ööd kenasti, teine kahe poolene oma elus vaid paar ööd magand hääletult.Olen küsinud palju nõu ja tulnud tänaseks järeldusele, et tema rahutu une põhjustajaks võib olla õhtuti taustaks mängiv teler.See pidi kahjustama lapse kekendumisvõimet kodus mängimisel ja mõjuma halvasti närvisüsteemile.Eile õhtul koju tulles me issiga telekat mängima ei pannud ja laps magas üle tüki aja rahulikult.Kui kellelgi veel selle laadseid tähelepanekuid,siis palun kirjutage mulle.
 
lembiii 19. veebruar 2015, kl 09.50
appi , no ei oska mitte kui midagi teha mul poiss 9kuud vana ja hambad tulevad isegi kui näha pole enam et tundub ja loodan rahuliku ööd , seda võib unustada ta on hakkad mul rahutuks muutuma 5kuuselt kui esimesed hambad tulid ja siiamaani.
 
indrek 30. märts 2015, kl 06.07
Tre. Loen teie jutte ja olen kade. Mina või minu naine ärkame nii umbes 10-50 korda voodist (arvutatud mõlema peale kokku). Identsed kaksikud poisid nüüdseks 1a2k. Rinna jätsid 2,5k pudelist tirivad palju. Öösiti joovad umbes 0,5-0,75 l näkku. Ennem oli pulbri majandus ja nyyd otse seda sama piima mita me ise joome. Kui neile öösel piima ei anna solvuvad ja saab lohutada nii umbes 10-30min siis võtab jälle vastu. See et annaks jonnida ei tule kaksikute puhul mõttesegi sest, et kui üks alustab tõuseb teine. Siis muidugi on asi keerulisem kui haiged on. Nende uni on vahest nii kerge, et endale parem istuda nende kõrval ja lugeda kui lihtne teil on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!