Ma arvan et parim kool üldse, lõpetasin kooli just 2005 kui see kommentaar on teele pandud. Seni pole küll kuskilt puudu tulnud ja ka ülikoolis ei pidanud väga pingutama, sest korralik põhi oli all, kusjuures ma polnud viieline õpilane. Ei tea kuidas seal praegu lood on. Vanasti olid seal väga tugevad võõrkeeled, majandus, ajalugu, kuid ka teised ained ei jäänud alla. Kooli iseloomustab väga inimlik suhtumine nii õpetajate kui õpilaste seas. Senini teretan mitte ainult klassikaaslasi vaid paljusid tolle aja koolikaaslasi. Üldine õhkkond on sõbralik. Kogu see teemaarendus siin on laimukampaania. Põhikooliosas on probleemseid lapsi nagu mujalgi. Probleemsed siiski Keskkooli ei pääse. Edukamad põhikooli lõpetajad jätkavad hea meelega antud koolis. See et lihtsamalt vastu võetakse, tuleneb otseselt juba 15 aastasest kõlakast, et keskkooli osa seal kinni pannakse, ning paljud ei julge kooli sisse astuda ja jääb üle vabu kohti. Sellist juttu on meelega ajanud konkureerivate koolide töötajad, et kool on halb ja pannakse kinni.
Ega nn eliitkoolid ei õpeta oma lapsi targaks, vaid korjavad konkursiga targemad kokku. Siis pärast vaadatakse, et kõva kool, aga reaalsuses annavad need koolid juurde vähe, lisaks seal koolis võidakse sinu lapsele ka midagi selgeks õpetada. Mu kaksikõde käis samal ajal Tallinna 21 koolis. Peale kuvandi polnud koolil sisu. Õpetajad ei keskendunud õpetamisse vaid ajasid mingit joru, mida siis õpilased mõista püüdsid. Kui palju paremini oli mind võrrelduna õega õpetatud. Lisaks olid kooli õpilased konkreetseteks ühiskonna kastideks jaotatud ja omavahel ei lävitud. Polnud võõras ka koolikiusamine, ning seal need asjad välja ei tulnud, sest see oleks ju tapnud kooli maine.
Sikupilli kool vähemalt aastail 2001-2008 oli väga kõva kool ja kuna personal ju suhteliselt sama, pole just palju vast muutunud. Liivalaia kool ja parem, no andke andeks tõesti!