to: ka 17 a emale. sorry! sinu ees müts maha. Jutt oli ikka nende pihta suunatud, kes maalivad musta stsenaariumi, mis lapsest saab/saama peaks(oeh 14:01 postitus, et kui oma last armastad, siis tast kindlasti pätt kasvab, või sain jälle midagi valesti aru).
Sina ja ka paljud teised siin, ikka päikesekiired, selles mustas olukorras.(Säilib ikka usk, et lapsest kunagigi asja saab.)
Muidugi kui foorumis sõna võtad, saad mitmesuguseid vastukajasid, aga oled ju inimene ja frustratsiooni seisundis lajatad vastu ka. Nagu ise ei oleks juba lahanud elatud elu/ kasvatusmeetodeid, analüüsinud kohu oma tegemisi, et välja selgitada põhjust, miks on laps selline nagu ta on ja teeb seda, mida teeb või tegemata jätab(selle kohta leian ka siit lohutust kõik lapsed ei ole/kasva ühtemoodi, kui mul neid mitu oleks võib olla teistega probleeme poleks).
Oleks tore kui oleks mingi koht, kus teismeliste vanemad nõu ja abi saaksid, just omavhel suheldes(ja miks mitte ka teismelised ise), minu teada sellist kohta ei ole. Sellepärst vahetevahel tekibki soov siin probleeme arutada, ma vist sinisimne ja usun ütlust "jagatud mure on pool muret".
Nii, et veel kord vabandust, keda tahtmatult solvasin.
Tänan vastukajade eest ja teemalagatajale jõudu ja usku oma lapsesse!