Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
vagivaldne ema
 
Stiina 22. mai 2003, kl 16.28
Mul naabrinaine,muidu igati vaga tore inime,kuid kurdab,et kui hakkab oma 6-aastast poega 6petama,laheb jubedalt enesest valja,hakkab k6igest j6ust karjuma ja s6imama koikv6imalike s6nadega.Laheb ka fyysiliselt vagivaldsks.Ta ise ka arusaamisele j6udnud,et tal on probleem.Nyyd teeb nii,et palub 4 aastat vanemat tytart,kellega ta vagivaldne pole,vennat 6petada,ise tytrele tunnistades,et,mingu 6petagu vennat,ta ise ei saa,laheb narvi.Ta on lahutatud ja arvab,et see tuleb sellest,et poeg on naost isa tapne koopia, et v6ib-olla alateadlikult ta naeb pojas isa,st.oma ex-i, vastu vaatavat,keda ta vihkab.Asi j6udnud selleni,et lapsel kaed varisevad ja midagi meelde ei jaa,kuna ta on hirmul.See ajab naabrinna veelgi rohkem vihale.Arge nyyd 6elge,et lasku endale kuul pahe vms.,ta saab ise ka aru,et asi vilt, ise ka 6nnetu,ytleb et armastab oma poega vaga ja hirmus kahju,et ta nii enesest valja laheb.Ytleb,et psyhholoogid ei aita.olevat kainud.
 
leffagirl 22. mai 2003, kl 18.39
psyhholoog ei aita,siis psyhhiaater ikka;)
 
Stiina 22. mai 2003, kl 18.58
Mida see psyhhiaater konkreetseelt siis teeb?vestleb v6i?
 
leffagirl 22. mai 2003, kl 22.16
ex parem oleks,kui see psyhholoog kes taga vestles ta siis psyhhiaatri juurde suunax....et ehk mõni psyyhikahäire...närvid ja värk korrast ära...kirjutab mõnda rohtu ehk,mis aitaks...aga endas tuleb tal selgusele jõuda ja lõpetada lapze syydistamine isa tegudes,isegi kui ta seda altiadlikult teeb.
aga nagu kui ta läheb närvi õpetamise puhul...et nagu siis kui poiss aru ei saa?võib-olla lissalt nii kohutavalt kannatamatu??:O
 
Stiina 22. mai 2003, kl 22.42
ytleb jah,et ei jatku kannatust.Muidu tore inimene,olin vaga yllatunud,kui ta mulle seda pihtis.Tytrega ei mingeid probleeme.
 
Betty 23. mai 2003, kl 18.17
Proovigu teist psühholoogi. Esimene ei pruukinud talle sobida. Ta peab asjad enda jaoks selgeks saama ja uue käitumismalli leidma. On positiivne, et ta probleemi tunnistab ja abi otsib. On ka tasuta psühholooge ja sellise probleemiga võib täitsa vabalt laste tugikeskusesse pöörduda.

Ole talle toeks. Küll ta abi saab, kui tõsiselt otsib.
 
sii 27. mai 2003, kl 16.44
Kindlasti mingu psühhiaatrile, muidu lõpetab poeg...teate isegi , kuidas. Siis on hilja! Tõsiselt.
 
Stiina 27. mai 2003, kl 18.23
Eks ma katsun teda aidata-juhatada.tanud teile!
 
tr 29. mai 2003, kl 12.09
las ta palub oma pojalt vabandust enne kui ta teda õpetama hakkab
 
jumal küll.. 16. juuni 2003, kl 13.56
vahetagu psühiaatrit jah,aga lapsele jääb okas hinge,nii ,et palugu lapselt vabandust.
ja varsti võib ka se juhtuda,et laps paneb kodust plehku ei taha kodus olla,sest hirm ema ees on suur.
ma loodan et leiad murele lahenduse,lapsed poel süüd et meil lapsevanematel närvid läbi on,ma ise ka vahel vihastan lapse peale(9 aastane),aga siis on ka põhjust.
loomulikult ka kahetsen ja palun kohe lapselt vabandust ja seletan miks ma vihaseks sain..lapsel ka kergem,nüüdseks väldin selliseid olukordi ja katsun pisiasjade peale mitte närvi minna.
oma lapsepõlves ainult sõimu ja nääklemist kuulsingi,se jätab jälje terveks eluks.ja oma last katsun sellest säästa..

jõudu ,jaksu..
 
RF 29. juuni 2003, kl 14.25
Laps jääb seda fuuriat niikuinii eluaeg vihkama, peksku poiss parem surnuks..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!